HOROSCOP. Cele mai zgârcite zodii: Cine minte că nu are bani

Zodia in care s-a nascut o persoana ii influenteaza comportamentul si ii imprima anumite calitati si defecte. Cand vine insa vorba de bani, unele zodii sunt cheltuitoare, in timp ce altele sunt zgarcite.

RomaniaTV.net
24 iul. 2015, 09:33
HOROSCOP. Cele mai zgârcite zodii: Cine minte că nu are bani

Afla care sunt zodiile care sufera de avaritie si care nu ar recunoaste nicioadata ca au bani:

Berbec

Persoanele nascute in zodia Berbec nu au foarte mult noroc la bani, dar te-ar ajuta fara sa stea pe ganduri. Nu sunt zgarcite, vor sa isi satisfaca micile mofturi si prefera oricand distractia in schimbul singuratatii. Te poti baza oricand pe ele, chiar daca dispozitia lor nu va fi mereu excelenta.

Taur

Persoanele nascute in zodia Taur adora sa economiseasca bani. Daca ar putea, si-ar tine toti banii la loc sigur. Nu le place sa li se ceara bani si nici nu obisnuiesc sa faca sacrificii financiare pentru alte persoane. Au nevoie de siguranta materiala si financiara si isi fac un tel in viata din a economisi bani la nesfarsit. In plus, aceste persoane sunt dispuse sa lucreze peste program tocmai pentu a castiga mai multi bani.

Citeşte şi Top 5 zodii care aşteapta cadouri luxoase de la partener

Gemeni

Persoanele nascute in zodia Gemeni arunca cu banii in toate directiile. Nu le pasa daca au sau nu, important este sa se simta bine. Ele mai intai actioneaza, apoi se gandesc la consecinte. De obicei, au noroc la bani, lucru care le determina sa se comporte asa. Nu sunt zgarcite, ele se ofera oricand sa isi ajute familia sau prietenii.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.