Horoscop chinezesc: Află ce schimbări importante te aşteaptă în Anul Caprei de Lemn

Horoscop chinezesc: Se apropie Anul Nou chinezesc. Pe 19 februarie intrăm în anul Oii sau al Caprei de lemn. Acesta va aduce schimbări majore în fiecare domeniu al vieţii noastre. Iată previziunile pentru fiecare zodie.

12 feb. 2015, 12:30
Horoscop chinezesc: Află ce schimbări importante te aşteaptă în Anul Caprei de Lemn

Horoscop chinezesc: Şobolan

Pentru Sobolan, Anul Oii de lemn ii va aduce mici realizari la nivelul carierei. Nu vor fi chiar usor de obtinut, intrucat isi vor face loc mici conflicte. Nativul acestei zodii va scapa de nesiguranta, de incertitudini si va capata mult mai mult optimism. Trebuie insa sa fie mult mai realist si mai echilibrat decat pana acum.

Horoscop Chinezesc 2015: Află cum stai cu dragostea, în anul Caprei de Lemn

Horoscop chinezesc: Bivol

In viata Bivolului, acest an va genera multa liniste. Nativul nu va avea parte de certuri in familie, ci totul va fi guvernat de armonie. Ba chiar Oaia de lemn ii va insufla elan si energie, ceea ce ii cam lipseste Bivolului. E important insa sa stie cum sa le foloseasca si sansele uriase nu il vor ocoli pe parcursul intregului an.

Horoscop chinezesc 2015: Cum stai cu banii în anul Caprei de Lemn

Horoscop chinezesc: Tigru

Va fi un an destul de stresant pentru Tigri. Au multe lucruri de rezolvat si cu greu si-ar putea permite o mica vacanta, desi vor simti ca de aer nevoia ei. Trebuie sa isi consume cu mare atentie energia pe care o au. Cu toate acestea, nu vor intampina piedici in niciun domeniu important.

Horoscop Chinezesc 2015: Află cum va decurge viaţa ta profesională, în anul Caprei de Lemn

Horoscop chinezesc: Iepure sau Pisica

Pentru cei nascuti in anii Iepurelui, 2015 se anunta excelent pe toate planurile. Succesul le surade la tot pasul, astfel ca vor avea parte de prosperitate. Vor fi nevoiti totusi sa acorde o mare atentie detaliilor, pentru ca de aici se pot isca mici confruntari. Cu toate acestea, pot sa stea linistiti, pentru ca se vor bucura de o viata lipsita de griji si probleme.

Horoscop chinezesc 2015. Cum stai cu sănătatea în anul Caprei de Lemn

Horoscop chinezesc: Dragon

Dragonii trebuie sa fie foarte atenti la sanatate, la excese de orice tip. Daca vor elimina riscul unor indigestii sau al unor accidente casnice, atunci pot spune ca vor avea parte de o viata relaxata anul acesta. Echilibrul este cheia succesului. Ar fi bine sa isi stabileasca teluri realizabile daca vor sa nu aiba parte de dezamagiri.

Citeşte continuarea pe acasă.ro.