Horoscop chinezesc 2014. Dragoste şi sex în Anul Calului de Lemn, pentru fiecare zodie

HOROSCOP CHINEZESC: Anul 2014 este considerat in astrologia chinezeasca drept fiind anul calului de Lemn.

03 feb. 2014, 12:52
Horoscop chinezesc 2014. Dragoste şi sex în Anul Calului de Lemn, pentru fiecare zodie

HOROSCOP CHINEZESC 2014:  Acesta se prevede a fi un an incredibil de bun pentru majoritatea zodiilor si se pare ca mai toti nativii vor avea nenumarate beneficii pe plan sentimental.

Astfel, fie ca este vorba despre experiente amoroase noi, care se concretizeaza prin partide de neuitat de amor, fie ca este vorba despre consolidarea relatiilor deja existente, anul 2014 este plin de surprize pe plan erotic pentru toti nativii.Iata ce rezerva horoscopul erotic chinezesc pentru 2014, anul Calului de Lemn

HOROSCOP CHINEZESC: BERBEC = DRAGON
Echivalentul berbecului in zodiacul chinezesc este dragonul. Pe plan amoros, dragonii vor avea parte de trairi intense, de zile pline de bucurii si de nopti pline de pasiune. Dar pentru ca starea de bine pe plan sentimental sa dainuiasca intregul an, dragonii/berbecii trebuie sa-si potenteze abilitatile de comunicare. Ei trebuie sa fie mai deschisi si mai empatici, altfel realitatea pe care si-o construiesc in mintea lor, vizavi de relatiile de cuplu, risca sa nu coincida cu cea a partenerului. Din acest motiv, desi urmatoarele 12 luni sunt favorabile iubirii pentru dragoni/berbeci, acestia trebuie sa puna mare pret pe comunicare daca vor sa-si mentina bunastarea emotionala.Din punct de vedere erotic insa, experientele sexuale sunt cat se poate de puternice iar cei aflati sub acest semn zodiacal isi vor da frau liber experimentarii, chiar cu mai multi parteneri sexuali in acelasi timp.

HOROSCOP CHINEZESC: TAUR = SARPE
Anul 2014 se preconizeaza a fi mai favorabili pentru tauri/serpi decat 2013, caci acestia se vor bucura de o energie mai puternica. Acest “boost” pe plan energetic le va deschide noi cai si pe plan sentimental, avand toate sansele sa-si consolideze relatia pe care o au in prezent sau sa-si gaseasca parteneri de incredere, in cazul in care sunt singuri.Capitolul erotic va fi si pentru acesti nativi unul memorabil. Este posibil sa va impliniti cele mai ascunse fantezii sexuale, cu parteneri pe care ulterior veti dori sa-i uitati. Atentie insa sa nu va treziti ca nu mai scapati de ei.

HOROSCOP CHINEZESC: GEMENI = CAL
Daruirea prea mare si consumul energetic sporit pe plan profesional ar putea sa-i afecteze pe plan sentimental ep acesti nativi. Asta nu inseamna ca vor sta prost cu dragostea! Gemenii/caii vor avea parte de suisuri si coborasuri pe plan amoros din care vor invata, insa, ca trebuie sa-si tempereze firea duala si vulcanica pentru a-si mentine relatiile sentimentale. Pana una alta, vor trage niste invataminte folositoare.Cu toate acestea, vor incerca sa refuleze prin sex de fiecare data cand vor simti ca este nevoie de detensionare. Acest lucru va aduce numai beneficii acestor nativi, avand in vedere ca atunci cand fac sex este unul dintre momentele in care-si permit sa uite de ei cu totul.

HOROSCOP CHINEZESC: RAC = CAPRA
Din punct de vedere sentimental, racii, echivalenti ai caprelor in zodiacul chinezesc, nu sunt favorizati de anul Calului de Lemn. Caprele ar putea suferi de lipsa de intelegere din partea partenerilor, daca sunt deja implicati in relatii de cuplu. Daca anul Calului de Lemn ii va prinde singuri, exista riscul ca racii sa treaca prin urmatoarele 12 luni tot asa: singuri. Ca sa razbeasca, insa, au nevoie de tarie psihica si incredere in viitor.Asa ca nici la capitolul erotism situatia nu este prea roz. Din cauza tensiunii sexuale acumulate, acesti nativi ar putea sa se expuna prea mult si sa aiba parte de experiente sexuale pe care doar au impresia ca le doresc. Ar trebui sa nu se arunce cu capul inainte atunci cand se iveste ocazia unei partide de amor, fara sa se gandeasca la repercusiuni.

Citeste continuarea pe lyla.ro!