Horoscop chinezesc 2016. Cum evoluezi în carieră în anul Maimuţei de Foc

Horoscop chinezesc 2016. Devotamentul cu care munceşte Tigrul în această perioadă îl poate aduce pe culmile succesului fie printr-o avansare, fie prin schimbarea job-ului. Click aici pentru a afla care este zodia ta în zodiacul chinezesc.

09 feb. 2016, 04:31
Horoscop chinezesc 2016. Cum evoluezi în carieră în anul Maimuţei de Foc

ŞOBOLAN

Anul maimuţei nu îţi va aduce o avansare, însă poţi face multe lucruri pe cont propriu şi poţi câştiga bani frumoşi. Începe o afacere, dar ai grijă ce parteneri îţi alegi pentru că există riscul să nu dai de persoanele potrivite. Vei cunoaşte succesul, însă şi eşecul, iar trecerea de la bine la rău nu o să fie prea bine primită de tine. 

BIVOL

Anul nou chinezesc va fi unul de excepţie pentru tine pe plan profesional, aşa că profită de orice oportunitate ţi se oferă. Dacă la început nu vor fi schimbări, apoi brusc te vei trezi în vârful ierarhiei. Poziţia de lider ţi se potriveşte de minune!

TIGRU

Cu cât eşti mai devotată muncii tale, cu atât anul nou chinezesc va fi mai înfloritor. Ai şansa de a avansa sau de a-ţi schimba jobul, însă încearcă să te învârţi în locuri selecte. Nu aştepta nimic de-a gata, mai ales că ştii cât de capabilă eşti!

IEPURE

Tot ce ai experimentat până acum îţi va fi foarte util în noul an chinezesc pe plan profesional. Vei reuşi să impresionezi exact pe cine trebuie si să îţi faci loc printre cei mai buni. Încearcă să te perfecţionezi în continuu, mereu vei avea lucruri noi şi utile de învăţat!

DRAGON

Anul maimuţei va fi unul favorabil pentru cariera ta, însă trebuie să dai dovadă de mai multă îndrăzneală. Acţionează cu curaj şi spune-ţi ideile fără să mai stai pe gânduri, doar aşa vei reuşi să te afirmi. Vei reuşi să treci cu bine peste toate obstacolele pe care le vei întâlni!

Citeşte mai multe, pe eva.ro