Horoscop chinezesc 2017. Ce spune Mariana Cojocaru despre fiecare zodie în parte VIDEO

Anul Nou chinezesc începe pe 28 ianuarie 2017 și se află sub influența Cocoșului de Foc. Mariana Cojocaru ne spune previziunile pentru fiecare zodie în parte.

RomaniaTV.net
15 ian. 2017, 10:30
Horoscop chinezesc 2017. Ce spune Mariana Cojocaru despre fiecare zodie în parte VIDEO

Sobolan (Sagetator)– An favorabil consolidarii pozitiei sociale, dar cu eforturi pe masura. Obstacole in cariera. Armonie in familie. Punct sensibil: sanatatea(surmenaj).

Bivol (Capricorn)– Munca iti va fi rasplatita. Stabilitate finaciara, economii. Nu raspunde la provocari (vezi rosu in fata ochilor si arati cornitele).

Tigrul(Varsător)– Cocosul de Foc iti ofera suport pentru a depasii toate obstacolele in anul sau. O veste neasteptata va poate schimba brusc planurile.

Pisica/Iepurele (Peşti)– Inarmati-va cu rabdare si multa diplomatie. Posibile dispute, incercari. Analizati serios orice decizie importanta.

Dragonul (Berbec)– Un an foarte bun, caci esti in gratiile Cocosului, te idolatrizeaza. Oportunitati, succese, recunoastere.

Sarpele (Taur)– Atmosfera placuta in familie, prosperitate materiale, achizitii si calatorii (compatibil Cocos).

Calul (Gemeni)-… antrenat va trece cu brio peste obstacole. Calul naravas se va lasa greu incalecat; va depasi cu greu dificultatile; va avea parte de munca grea, poveri greu de dus. Secretul succesului? Eforturile sustinute.

Capra/Oaia (Rac)– An foarte bun in plan profesional, dar nu la fel de roz in plan sentimental. Remedii: optimismul si simtul umorului.

Maimuta (Leu)– Anul strategiilor stralucite anunta rezultate pe masura. Maimutele comode pot avea de suferit.

Cocosul– Un an de bilant, cu urcusuri si coborasuri. Nu va asociati cu cocosii-ne e loc de doi cocosi in aceeasi ograda…

Cainele (Balanţă)– Gandeste, creioneaza-ti un plan de bataie actioneaza. Nu te abate din drum, nu oscila prea mult!

Mistretul/Porcul (Scorpion)- Un an cu sare si piper, in alb si negru. Unii vor avea succes major in cariera, altii se vor bucura de succes in dragoste.