Horoscop: Cine este cel mai bun prieten al tău, în funcţie de zodie

Descoperă pe cine te poţi baza necondiţionat şi din ce zodie este persoana care va fi mereu lângă tine atunci când vei avea nevoie!

RomaniaTV.net
13 dec. 2016, 09:02
Horoscop: Cine este cel mai bun prieten al tău, în funcţie de zodie

Săgetător

Eşti o persoană foarte optimistă şi ţii la libertatea ta mai mult decât la orice. Îţi plac provocările mentale profunde, pentru că în sinea ta eşti un filozof înnăscut. Cel mai bun prieten al tău va fi din zodia Capricorn. Acesta are un caracter practic care se combină perfect cu pozitivismul tău. De fiecare dacă când cazi la pământ, el este acolo să te asculte sau să te facă să faci haz de necaz.

Capricorn

Dacă eşti Capricorn, fii mândră de abilităţile tale incredibile de organizare. Eşti o fire practică şi ştii cum să îţi atingi obiectivele. Planificarea ta atentă îţi este de mare ajutor, însă uneori te poate face să devii o persoană pesimistă. Cel mai bun prieten al tău va fi din zodia Săgetător. Acesta va contribui la stilul tău de viaţă sistematic prin corectitudinea sa. Zâmbetul său te menţine fericită şi te asigură că ai pe cineva care nu îţi va întoarce niciodată spatele.

Citeşte şi  Horoscop: Ce cadouri de Crăciun să-i faci în funcţie de zodie

Vărsător

Eşti o persoană inventivă şi nu ţii cont de reguli. Nu ai nevoie de prea multe pentru a fi fericită, te bucuri de artă şi de socializare. Îţi faci repede prieteni prin onestitatea şi loialitatea de care dai dovadă. Uneori poţi fi destul de leneşă, însă totul depinde doar de tine. Cel mai bun prieten al tău va fi un nativ din zodia Taur. Acesta este plin de compasiune şi te va înconjura în mod constant să faci lucrurile care sunt importante pentru tine. Un Taur ştie când eşti supărată şi ştie întotdeauna ce să facă pentru a te ajuta.

Peşti

Eşti o persoană foarte altruistă, însă partea proastă este că unii ar putea să profite de această calitate a ta. Îţi place să nu ieşi în faţă, ci mai degrabă să priveşti din umbră. Cel mai bun prieten al tău va fi un nativ din zodia Scorpion. Acesta va depunde constant eforturi pentru a te motiva atunci când devii delăsătoare şi te mulţumeşti cu prea puţin.

Citeşte mai mult pe eva.ro