Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Balanţă cu bărbatul din Taur

Horoscop: Balanţa este un semn aer, iar Taurul este un semn de pământ. Ambele zodii sunt guvernate de Venus, planeta iubirii şi a frumuseţii. 

12 nov. 2013, 15:17
Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Balanţă cu bărbatul din Taur

Deşi au acelaşi guvernator, compatibilitatea dintre aceşti doi nativi nu este una excelentă. Reuşesc să găsească împreună echilibru şi stabilitate, dar din relaţia lor lipseşte pasiunea.

Dragostea pentru artă şi frumos este principalul element care îi aduce împreună pe aceşti nativi. Ambii îşi doresc o viaţă liniştită, armonioasă, în care să se bucure de toate plăcerile care le sunt oferite.

Dar atitudinea relaxată şi cam aeriană a nativei din Balanţă va fi destul de dificil de acceptat de nativul din Taur, pentru care latura practică şi materială a vieţii este deosebit de importantă.

Pentru femeia din Balanţă, în schimb, provocarea va fi tendinţa nativului din Taur de a se „închide” în interior de fiecare dată când este nemulţumit, scrie eva.ro.

Pentru că nu este la fel de comunicativ şi sociabil precum partenera sa, bărbatul din Taur se va simţi agresat de agitaţia permanentă din locuinţa lor, de numeroşii prieteni şi rudele care vin în vizită foarte des.

În plan artistic sunt pe aceeaşi lungime de undă. Pot dedica mult timp împreună activităţilor culturale sau călătoriilor.