Horoscop complet 2019. Lucrurile se liniştesc pentru toate zodiile. Începe o perioadă benefică

Dupa trei ani haotici, incepe in sfarsit un an benefic pentru toate zodiile. Prima parte va fi insa mai instabila ca restul anului.

01 dec. 2018, 14:56
Horoscop complet 2019. Lucrurile se liniştesc pentru toate zodiile. Începe o perioadă benefică

BERBEC – Anul 2019 se deschide asa cum iti doresti. Vei obtine tot ce vrei in primele luni si vei scapa de toate frustrarile.

Bani: Cele mai mari cheltuieli vor fi in familie. Din fericire, din Februarie iti intra mai multi bani. Luna Septembrie va aduce si mai multe castiguri materiale.

Dragoste: Daca iti cauti jumatatea, o vei gasi in luna Octombrie. In primele luni ale anului apar certuri cu partenerul.

Cariera: Ai putea incepe un nou job la inceputul anului.

Sanatate: Lunile martie si iulie sunt sensibile pentru starea ta de sanatate. Ai grija in aprilie, vei fi expusa la accidente.

TAUR – Este anul perfect pentru a-ti stabili noi obective personale, insa trebuie sa ai rabdare pana in luna decembrie pentru a le realiza pe toate. Se vor vedea in sfarsit rezultatele muncii tale.

Bani: Pana in luna aprilie vei sta bine din punct de vedere financiar, insa trebuie sa ai grija din luna Mai, cand trebuie sa incepi sa pui bani deoparte. In noiembrie si decembrie vei avea parte de banii pe care ti-o doreai de atat de mult timp.

Dragoste: Se observa o imbunatatire. Lunile august si septembrie sunt benefice pentru tine. Asteapta-te la schimbari in luna mai.

Cariera: Intre 3 februrie si 21 martie pune piciorul in prag si pregateste-te pentru progres. Apar schimbari in luna iunie.

Sanatate: Ai grija la infectii si la scaderea sistemului imunitar. Redu consumul de zahar, alcool si medicamente.

GEMENI – 2019 este anul in care apar schimbari pe plan profesional. In plus, apar schimbari in relatii si viata personala.

Bani: Deciziile pe care le vei lua intre lunile aprilie si iunie vor determina starea materiala pentru restul anului.

Dragoste: Pregateste-te pentru schimbari in lunile mai si iunie. Ai putea cunoaste persoane foarte importante, care vor ramane mult timp in viata ta.

Cariera: Apar schimbari in lunile mai si iunie. Ai putea schimba domeniul in care lucrezi cu unul mai creativ.

Sanatate: Ai grija la gat, vei fi predispusa la infectii tot anul.

RAC – Tot ceea ce credeai se schimba pana la finalul lunii martie. Prima parte a anului va fi un test pentru tine si iti vei reveni abia in septembrie.

Bani: Incearca sa iti limitezi cheltuielile, altfel risti sa ramai fara bani. Nu investi in ceea ce nu crezi.

Dragoste: Multe relatii vechi din viata ta se vor sfarsi in acest an. Lunile august si septembrie vor fi benefice pentru tine si vei cunoaste o noua iubire.

Cariera: Va avea loc o schimbare radicala in lunile martie sau august.

Sanatate: Va trebui sa elimini anumite alimente din dieta. Ai grija in lunile octombrie si noiembrie.

LEU – 2019 este anul in care nu se intampla mai nimic in viata ta. Ai putea avea insa cateva surprize la inceputul anului. Din luna iunie vei fi mai productiva ca niciodata.

Bani: Iti poti creste castigurile in mod substantial, in special in septembrie si octombrie.

Dragoste: Ianuarie si februarie sunt luni decisive pentru viata ta personala. Vei cunoaste persoane noi care vor aduce schimbari majore.

Cariera: Nu au loc schimbari mari, insa vei incepe sa fii mai productiva. Ultimele sase luni sunt mai bune ca primele sase.

Sanatate: Ai grija la problemele digestive in lunile Mai – Iulie.

FECIOARA – 2019 are toate ingredientele pentru a se transforma intr-un an special pentru tine. Vei creste, atat personal, cat si profesional. Schimbarile incepute la finalul lui 2018 continua si acum.

Bani: Vei intra in parteneriate noi din luna aprilie. Ai grija insa la oportunistii care intra in viata ta in luna august.

Dragoste: Aici au loc cele mai mari schimbari ale anului. Esti mai atrasa acum de persoanele diferite, iti faci prieteni noi si relatii noi, in special incepand cu luna mai.

Cariera: Ai putea avea doua joburi, intre aprilie si august. Vei fi productiva si creativa. In luna septembrie vei fi rasplatita pe masura.

Sanatate: Fii atenta la greutate. In luna mai ai putea incepe sa iei proportii, deci monitorizeaza atent tot ce mananci.

BALANTA – Va fi un an creativ si artistic. Vei incheia capitole din viata ta si vei incepe altele noi. Vei calatori si te vei redescoperi.

Bani: Nu ai probleme majore anul acesta, insa fii mai atenta in lunile mai si iunie. Ai putea primi sume mari de bani din septembrie.

Dragoste: Vor intra oameni noi in viata ta si iti vor oferi o perspectiva noua asupra vietii. Lunile octombrie si noiembrie aduc o alta iubire.

Cariera: Vei simti ca alegerile tale sunt limitate, insa o decizie pe care o vei lua in luna martie iti va imbunatati optiunile.

Sanatate: Te vei simti lipsita de puteri in lunile mai si august, cand vor avea loc evenimente stresante in viata ta.

Citeşte mai mult pe girly.ro