Horoscop COMPLET Decembrie 2018. Cine va fi într-o dispoziţie romantică şi cui i se vor ruina planurile de Sărbători

Specialiştii în astrologie au realizat horoscopul complet al lunii decembrie. Vezi ce se întâmplă pentru zodia ta!

09 nov. 2018, 08:13
Horoscop COMPLET Decembrie 2018. Cine va fi într-o dispoziţie romantică şi cui i se vor ruina planurile de Sărbători

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Berbec

Din 1 decembrie încolo, se prea poate să reapară în peisaj probleme pe care trebuie să le discuţi neapărat cu persoana iubită şi/sau cu partenerul de afaceri.

După data de 2, este posibil să apară primele rezolvări la aceste situaţii. Începând din data de 6, lucrurile se pun în ordine într-un fel mai uşor perceptibil, dar încearcă să nu te culci pe-o ureche şi să depui eforturi în continuare.

Citeşte şi HOROSCOP. Mercur Retrogad. Cele mai ghinioniste zodii. Începe o perioadă de coşmar pentru ele

În cursul sau în jurul datei de 7 decembrie, este posibil să te găseşti într-o dispoziţie meditativă sau mai introspectivă ori poate reuşeşti să ajuţi pe cineva care nu ştia cum să-ţi ceară ajutorul. Din 13 încolo, se deschide o perioadă bună pentru călătorii şi alte contacte cu străinătatea, cel mai probabil marcate de întâlnirile cu rudele de peste hotare din preajma sărbătorilor de iarnă.

În cursul sau în preajma zilei de 21, te găseşti probabil într-o dispoziţie destul de romantică şi mai conectat/ă decât de obicei la ceea ce simţi, dar s-ar putea să nu te simţi în apele tale din acest motiv. În cursul sau în jurul datei de 24, s-ar putea ca întâlnirile cu rudele să ducă şi la discuţii mai aprinse, dar dacă-ţi doreşti să nu afcteze atmosfera, poate ar fi mai bine să le eviţi cumva.

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Taur

Relaţionarea cu persoana iubită şi/sau cu asociaţii poate fi dificilă începând cu data de 1 a lunii. Din 2 încolo, s-ar putea să atmosfera dintre voi să se mai îndulcească, iar din 6 chiar să simţi că ceva s-a schimbat în bine în felul în care comunicaţi. În cursul sau în jurul datei de 7, s-ar putea ca viaţa ta socială să se anime destul de mult şi să primeşti multă susţinere din partea prietenilor.

După data de 13, pot apărea unele oportunităţi financiare în raport cu persoana iubită sau cu cei cu care derulezi afaceri sau activităţi extraprofesionale. Este important totuşi să vedeţi cum vă împărţiţi atribuţiunile pentru a nu apărea jocuri de putere mai târziu care să vă dezechilibreze relaţia. În caz contrar, există riscul ca lucrurile să nu evolueze tocmai în cea mai bună direcţie.

În cursul sau în jurul zilei de 21, te bucuri de momente frumoase alături de persoana iubită şi de gaşca voastră de prieteni, dar ar fi bine să te uiţi totuşi la cât cheltuieşti pentru că sărbătorile abia încep în această dată şi mai sunt multe cumpărături de făcut. În cursul sau în preajma zilei de 24, se paote ca unele planuri cu prietenii să cadă, dar ideal ar fi să nu faci un caz prea mare din asta.

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Gemeni

Din 1 încolo, s-ar putea ca productivitatea ta la locul de muncă să nu mai fie aceeaşi, semn că ai ajuns în situaţia în care se impune un coneciu de odihnă. Se poate să-ţi găseşti mai uşor motivaţia după data de 2, dar abia din 6 să simţi suflul sărbătorilor şi să mai tragi niţel de tine. În cursul sau în jurul datei de 7, s-ar putea să apară unele oportunităţi profesionale, deci vezi să nu le ratezi.

Din 13 încolo, comunici parcă mai uşor pe limba partenerului de viaţă şi/sau de afaceri. Este clar că v-a cuprins pe fiecare atmosfera sărbătorilor şi lăsaţi mai uşor unii de la ceilalţi decât în mod normal. În cursul sau în preajma zilei de 21, cei care lucrează s-ar putea să aibă mai mult spor, probabil pentru că îi animă bonusurile ori beneficiile care survin de pe urma sacrificiului lor.

În cursul sau în preajma zilei de 24, s-ar putea să ai parte de unele momente tensionate în raport cu figurile cu autoritate din viaţa ta. Cel mai probabil, Ajunul de Crăciun vă aduce mai aproape, iar discuţiile vor ajunge să bată într-o direcţie sensibilă care vă provoacă unele schimburi de replici mai acide. Ar fi bine să lăsaţi aceste discuţii pe altă dată şi să vă bucuraţi de sărbători.

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Rac

După data de 1, se prea poate ca viaţa ta sentimentală se îmbunătăţească şi să observi schimbări în bine şi în ceea ce priveşte relaţia cu copiii. Adevăratul progres se va vedea însă începând cu data de 2 sau după 6 când comunicaţi şi mai bine decât de obicei. În cursul sau în preajma zilei de 7, se arată un moment propice să ieşi cu partenerul şi să petreceţi măcar o seară doar voi doi.

Începând cu data de 13, se prea poate să se schimbe ceva în bine la locul de muncă, poate pentru că reuşeşti să vorbeşti mai uşor pe limba colegilor de muncă şi tensiunile se mai diminuează. În cursul sau în preajma zilei de 21, te afli într-o dispoziţie bună, te simţi bine în pielea ta, iar acest lucru este uşor de observat pentru persoana iubită, copii sau admiratori/oare dacă eşti în căutare.

În cursul sau în jurul aceleiaşi zile, se prea poate să apară totuşi unele probleme la serviciu, în sensul că se poate defecta ceva la aparatură şi se dă vina pe tine ori pur şi simplu primeşti sarcini ce te depăşesc sau nu sunt n fişa postului. Norocul face însă că pe data de 24, te bucuri de mai multă linişte alături de cei dragi şi nu mai resimţi atât de puternic încărcătura zilelor anterioare.

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Leu

Din 1 decembrie încolo, s-ar putea să intervină unele probleme de comunicare între tine şi unii membri ai familiei. Atmosfera dintre voi s-ar putea să se mai îndulcească, dar nu te aştepta la minuni. După data de 6, dacă daţi dovadă de mai multă deschidere unii faţă de ceilalţi, lucrurile s-ar putea totuşi să se schimbe în bine. Trebuie să comunicaţi atunci când vreţi să spuneţi ceva.

În cursul sau în preajma zilei de 7, s-ar putea să apară unele tensiuni, dar nu foarte mari, între tine şi partener sau asociat/ă. Începând cu data de 13, ideal ar fi să cauţi metode de a-l aduce pe partener aproape de tine sau să încerci să petreci mai mult timp cu copiii. Acest lucru vă va ajuta să faceţi mari progrese în relaţia voastră, dar este important să fie vorba de eforturi constante.

În cursul sau în preajma zilei de 21, s-ar putea ca lucrurile între tine şi partenerul de viaţă şi/sau afaceri să meargă mai bine, semn că atmosfera sărbătorilor mai amorţeşte din scânteile care se iscă uneori între voi. În cursul sau în jurul zilei de 24, încearcă să nu sufoci pe cei de lângă tine, mai ales dacă este vorba de persoana iubită sau de copii. S-ar putea simţi destul de copleşiţi.

Continuarea horoscopului pe astrodex.ro.