HOROSCOP complet joi, 23 octombrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Pasiunile sunt exprimate tot mai clar, iar loialitatea este pusa la incercare astazi in cazul nativilor mai multor zodii. Cum trecem de incercari depinde, insa, de taria emotionala si psihica a fiecarei persoane in cauza.

23 oct. 2014, 05:47
HOROSCOP complet joi, 23 octombrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 23 octombrie

In mod ironic, ceea ce spun astazi Berbecii ar putea sa aiba un impact mai scazut decat ceea ce nu spun. Faptul ca tin in ei numeroase trairi contradictorii si negative ii macina pe interior si, desi ei incearca sa-i menajeze pe cei dragi, nu fac altceva decat a raspandi mai multa ingrijorare cu privire la ce se intampla, in realitate, cu ei. Berbecii trebuie sa caute in interiorul lor sursa problemelor pentru ca altfel se afunda si mai mult in abisul propriu emotional.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 23 octombrie

Taurii viseaza cu ochii deschisi si spera cu tarie la o schimbare in bine in viata lor, la o simplificare a vietii lor. Se simt surmenati de tot ce au avut parte pana in prezent si, desi au pastrat aparentele in ochii celorlalti, sunt in pragul unei caderi nervoase. Complexitatea sentimentelor si a trairilor lor ar putea necesita chiar ajutorul unui specialist pentru deslusirea tainelor sufletului si mintii nativilor din Taur. Insa nu este cazul sa dispere! Taria de caracter a Taurilor si natura lor inradacinata, doar sunt o zodie de pamant, ii va ajuta sa razbata. Da! Sa razbata, nu doar sa se descurce!

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 23 octombrie

Nu este prea tarziu pentru Gemeni sa-si imbunatateasca rutina de zi cu zi. Desi duc lupte interioare intense de ceva vreme si se simt adesea prinsi intr-o cusca din care nu reusesc sa-si gaseasca scaparea, o solutie exista! Mintea le este obosita si emotional sunt ravasiti. Desi au impresia ca se cauta pe sine, in realitate nu o fac. Ei arunca vina pe exterior, cauta solutii in exterior in loc sa se uite cu adevarat in fiinta proprie. Echilibrul si bunastarea pe care le cauta nu vin din afara atata timp cat nu le dobandesc pe plan interior.

RAC – horoscopul zilei de joi, 23 octombrie

Racii se afla intr-un prag creativ foarte benefic lor. Sunt pe punctul de a face o descoperire pe plan personal sau profesional care ar putea sa-i propulseze spre succes. Nu trebuie, insa, sa permita celorlalti din jurul lor sa-i descurajeze. Ar fi chiar indicat sa-si ridice un zid de protectie impotriva gurilor rele care, voluntar sau involuntar, ii sfatuiesc impotriva propriilor porniri.

LEU – horoscopul zilei de joi, 23 octombrie

Din nevoia de a pastra o armonie aparenta in familie sau in viata de cuplu, Leii afiseaza un zambet binevoitor in ciuda faptului ca sunt cutremurati de trairile intense si contradictorii care-i incearca. Deschiderea fata de cineva drag, o ruda apropiata sau poate chiar partenerul de cuplu, ar putea sa-i ajute sa se detensioneze si sa-si redobandeasca echilibrul interior.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 23 octombrie

Fecioarele, chiar fara sa constientizeze, si-au facut planuri de viitor de foarte multa vreme, iar acum a venit momentul potrivit pentru a-si impartasi ideile cu apropiatii. Fie ca este pe plan profesional, fie ca este pe plan personal, indiferent ce sperante si planuri au pentru viitorul lor este oportun sa le vocifereze, caci exista sanse foarte ridicate ca acestea sa se puna in miscare.

Citeste continuarea pe Lyla.ro