Horoscop complet joi, 24 iulie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP 24 IULIE 2014. Ziua de joi vine cu multe surprize pentru majoritatea nativilor, care se vor manifesta mai ales pe plan financiar si amoros. Atentie la sanatate si la legatura cu persoana iubita.

24 iul. 2014, 03:48
Horoscop complet joi, 24 iulie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC– horoscopul zilei de joi, 24 iulie

Ideile pe care le au Berbecii au mare impact asupra modului de a gandi in randul colegilor, insa influenta lor vine cu un cost. Mai exact, cu costul responsabilitatii. Daca vor da gres, chiar si din cauze necontrolabile de ei, nativii din Berbec vor fi trasi la raspundere aspru. Pe de alta parte, daca reusesc, exista mai beneficii de care se vor bucura. Totul depinde de cum actioneaza si cat de mult sange rece au in analizarea situatiei.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 24 iulie

Credintele si valorile Taurilor continua sa se transforme substantial in cadrul unui proces evolutiv lent, dar de lunga durata. Devin tot mai conextati cu propria spiritualitate si tind sa neglijeze unele probleme lumesti.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 24 iulie

In mod normal, Gemenii dispun de o buna capacitate de a vedea lucrurile in ansamblul lor, ca si cand ar fi proiectate pe un ecran imens. Astazi insa, Gemenii trebuie sa fie foarte atenti la detalii, iar pentru aceasta trebuie sa depuna eforturi sa nu se lase pierduti in ansamblul situatiei cu care se confrunta.

RAC – horoscopul zilei de joi, 24 iulie

Racii care si-au consolidat temelia profesionala sunt dispusi sa aduca modificari substantiale, totul cu scopul evolutiei. Insa aceste schimbari pot genera disfunctionalitati in viata lor profesionala, care ii vor pune la incercare. Astfel, trec prin momente tensionate si chiar risca sa sufere de anxietate. Prioritizarea este solutia ideala pentru detensionare.

LEU – horoscopul zilei de joi, 24 iulie

Energetic, Leii se tot ciocnesc de anumite persoane din anturajul lor si pare-se ca pentru nativii acestei zodii este aproape imposibil de evitat conflictul. Dar Leii nu se tem de conflictul deschis, pe fata, ci resimt frustrare atunci cand „disputa” se duce prin alte birouri, pe la spatele lor, fara ca ei sa stie. Incearca sa faca compromisuri, dar le este peste mana sa o faca corect si satisfacator.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 24 iulie

Fecioarele s-au saturat de atata vorba goala. Simt ca toti promit in jurul lor, dar nimeni nu actioneaza, iar frustrarile cresc pe masura ce situatia lor depinde, totusi, de actiunile celorlalti. Vor deschide discutii delicate cu cel putin o persoana care se arata nepasatoare sau, pur si simplu, lenesa.

BALANTA – horoscopul zilei de joi, 24 iulie

Balantele se simt depasite de situatie azi din cauza ca au foarte multe lucruri de rezolvat. Isi pun multe intrebari cu privire la alegerile facute in ultima vreme si isi dau seama ca este posibil sa nu fi fost chiar cele mai bune. Asa ca incep sa puna la cale planuri care sa-i scoata din impas.

SCORPION – horoscopul zilei de joi, 24 iulie

Pentru scorpioni se anunta o zi destul de incarcata dar care va aduce roadele mult dorite spre sfarsitul ei. Chiar daca in unele momente se vor simti foarte tensionati, nativii din scorpion reusesc sa-si mentina calmul si sa rezolve tot ce au de rezolvat.

SAGETATOR – horoscopul zilei de joi, 24 iulie

Sagetatorii dau dovada de maiestrie in a gasi o mie si una de modalitati de a evita obligatiile pe care le au. Sunt dornici de vacanta, de libertate, de lipsa de griji, iar rabdarea in mediul in care activeaza le este pe terminate. Ori isi iau cateva zile libere pentru a se relaxa, ori risca sa fie acuzati de superiori ca nu-si fac treaba.

Citeşte mai mult pe lyla.ro