Horoscop complet joi, 25 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP: Ziua de joi, 25 septembrie, este importanta si decisiva pentru majoritatea nativilor zodiacului. Multi dintre ei isi vor da seama ca au nevoie de schimbari, fie pe plan amoros, fie in cariera.

RomaniaTV.net
25 sept. 2014, 03:39
Horoscop complet joi, 25 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 25 septembrie

Berbecii vor avea una dintre cele mai interesante zile ale lunii septembrie, avand in vedere ca este posibil sa primeasca multi bani de la o persoana pe care au inceput sa o desconsidere recent. Pe seara este posibil ca finantele primite sa se duca pe apa Sambetei din cauza unei petreceri planuite de mult timp.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 25 septembrie
Zi perfecta din punct de vedere amoros pentru Tauri, dat fiind faptul ca persoana iubita a decis sa le faca o serie de surprize. Asa ca se vor gandi din ce in ce mai mult la weekend-ul ce va veni, relaxandu-se si lasand deoparte problemele de la locul de munca.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 25 septembrie
Gemenii se simt foarte energici joi si acest lucru se datoreaza, in primul rand, faptului ca a inceput sa le mearga din ce in ce mai bine pe plan finaciar. Au inceput sa castige din ce in ce mai multi bani iar acest lucru ii face sa doreasca sa faca si mai multi bani.

RAC – horoscopul zilei de joi, 25 septembrie
Racii se simt in final linistiti, dupa ce au avut o serie de zile in care tensiunea de acasa si-a spus cuvantul. Prin comunicare, au reusit insa sa aduca armonia inapoi, iar acest lucru ii face sa fie cat se poate de fericiti.

LEU – horoscopul zilei de joi, 25 septembrie
Leii se confrunta cu o serie de probleme legale, pe care insa nu ar trebui sa le ia prea mult in seama. Este important sa realizeze ca pe termen lung nu vor fi afectati de aceste lucruri si ca totul se va rezolva foarte repede, de la sine.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 25 septembrie
Fecioarele au parte de o serie de neplaceri la locul de munca, din cauza unui coleg destul de invidios si bagaret. Este posibil ca acest coleg sa toarne venin in urechile sefilor, lucru ce-i va afecta destul de mult pe nativii din Fecioara. Ar fi bine sa confruntati persoana care va creeaza probleme.

Continuarea pe Lyla.ro