Horoscop complet luni, 1 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de luni 1 septembrie vine cu schimbari majore pentru fiecare nativ al zodiacului. Cei din a doua jumatate a horoscopului au parte de mari surprize.

01 sept. 2014, 05:19
Horoscop complet luni, 1 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 1 septembrie

Berbecii au o zi destul de incarcata luni, avand in vedere ca au probleme financiare destul de mari NU ii intereseaza prea mult parerea celor din jur si doresc sa fie singuri si sa fie lasati in pace. Nu isi mai gasesc linistea nici macar alaturi de persoana iubita si e posibil sa-i pasca o despartire.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 1 septembrie

Luna septembrie incepe cu stangul. In ciuda faptului ca aveti sperante ca toate problemele sa se rezolve , nimic nu se va intampla asa cum va doriti. Singura alinare este oferita de catre un membru al familiei care pare sa va fi ealaturi in orice situatie.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 1 septembrie

Veti avea cea mai buna zi din ultimele doua luni, de 1 septembrie. Toate lucrurile vor merge asa cum va doriti, in ciuda faptului ca nu va asteptat ca nimic bun sa se intample. Va veti da seama ca este mult mai usor sa profitati de oportunitati, in loc sa analizati totul in adancime. Asa ca cel mai indicat ar fi sa va bucurati de ocaziile care se ivesc.

RAC – horoscopul zilei de luni, 1 septembrie

Racii se vor bucura de un pic de liniste, avand in vedere ca ultimele zile au fost destul de agitate. Este important insa sa nu se lase dusi de val si sa stea cat de cat in expectativa cu privire la unele posibile lucruri care spot intampla. Cu toate acestea, ar fi bine sa va pastrati optimismul.

LEU – horoscopul zilei de luni, 1 septembrie

Leii se bucura de relaxarea maxima de care au parte in ultima perioada. Insa, vor fi nevoiti sa rezolve o serie de probleme ce implica acte. In ciuda faptului ca-si fac griji, totul va merge ca uns. Banii vor veni de unde se asteapta mai putin si vor repede si multi.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 1 septembrie

Fecioarele se bucura de succesul financiar de care au parte partenerii lor. Banii in plus vor fi folositi pe distractii de care va dati seama ca aveti nevoie dupa perioada stresanta din ultima vreme. Prietenii va felicita pentru silueta de invidiat, pentru care ati facut mari eforturi.

Continuarea pe Lyla.ro.