Horoscop complet luni, 22 septembrie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Nativii mai multor zodii sunt prinsi in dinamica unor schimbari la care nu se asteptau si care-i determina sa ia decizii incomode, pe care altfel nici nu le-ar lua in considerare. Ceea ce dicteaza mintea este in contradictie, in multe cazuri, cu alegerile sufletului.

22 sept. 2014, 03:46
Horoscop complet luni, 22 septembrie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 22 septembrie

Programul Berbecilor se incarca brusc, fara niciun preaviz. Nativii acestei zodii se gasesc pusi in situatia in care trebuie sa aleaga din rau si mai putin rau, iar frustrarea lor principala este ca, in realitate, nu sunt vinovati cu nimic din ceea ce li se intampla. Singura lor alinare este sustinerea celor dragi, a familiei sau a partenerului de cuplu. 

TAUR – horoscopul zilei de luni, 22 septembrie 

Taurii sunt cuprinsi de un val de creativitate, insa ideile lor nu sunt tocmai bine primite de oamenii cu care colaboreaza din cauza ca toti ceilalti au alte planuri de agenda. Cauta sustinere pentru visurile lor, insa cei cu putere de decizie nu le-o ofera. Pot in continuarea sa-si realizeze planurile, dar doar daca gasesc solutii de compromis. 

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 22 septembrie 

Gemenilor le este greu sa-si pastreze concentrare pe un anume proiect la care s-au angajat cu trup si suflet. O mie si una de nimicuri le perturba planurile si initiativele. Gemenii acumuleaza frustrare si nervi si risca sa rabufneasca in fata cui nu trebuie. Nativii acestei zodii ar trebui sa fie atentie la propriile manifestari pentru a nu rani pe cineva foarte drag lor care nu merita cuvinte grele. 

RAC – horoscopul zilei de luni, 22 septembrie 

In viata Racilor au loc o multime de schimbari neprevazute care-i determina sa-si puna sub semnul intrebarii un plan de viitor foarte important lor pe plan personal. Trebuie sa jongleze cu noile informatii primite, insa acestea le aduc un plus de suparare si dezamagire, fapt care le intuneca gandirea logica. Pentru a trece de impas, Racii trebuie sa-si restabileasca prioritatile, ce este cu adevarat vital pentru ei si sa se concentreze sa pastreze aceste aspecte pe linia de plutire. Fara celelalte pot trai fara probleme. 

LEU – horoscopul zilei de luni, 22 septembrie 

Leii au o mare putere de influenta asupra celor apropriati lor. Optimismul lor este contagios si ii inspira pe ceilalti la initiative de viitor pe plan profesional sau personal. Nativii acestei zodii trebuie sa fie insa atenti cum isi manifesta aceasta influenta, sa fie constienti ca un sfat bine intentionat ajuta, dar condamnarea unei persoane pentru ce a zis sau a facut doar pentru ca „ei stiu mai bine” poate leza mai multi oameni pe termen lung. 

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 22 septembrie 

Fecioarele se simt presate de timp, de faptul ca multe lucruri frumoase le scapa printre degete din simplul motiv ca sunt prinsi cu probleme de zi cu zi a caror rezolvare intarzie sa apara. Avantul si optimismul lor scade, iar o situatie nou ivita ar putea sa-i faca sa se simta complet dezolati. Chiar daca au persoane apropiate care pot ajuta nativii din Fecioara sa se repuna pe picioare, refuza ajutorul lor si incearca de unii singuri sa-si restabileasca echilibrul. Daca aleg aceasta cale, fara niciun ajutor, le va fi mai greu decat daca accepta sustinerea partenerului de cuplu sau a unui prieten de suflet. 

Citeste continuarea pe Lyla.ro