Horoscop complet marţi, 30 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Nativii multor zodii sunt mai tentati astazi sa-si dea curs placerilor personale decat sa se ocupe de obligatiile pe care le au. Totusi, nu este recomandat sa-si ignore responsabilitatile caci ar putea avea parte de complicatii serioase zilele ce urmeaza.

30 sept. 2014, 05:34
Horoscop complet marţi, 30 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 30 septembrie

Berbecii manifesta o mare putere de influenta asupra deciziilor celorlalti prin sfaturile pe care le dau. Insa trebuie sa fie cu bagare de seama. Odata cu aceasta putere vine si o mare responsabilitate. Berbecii risca sa se ghideze dupa propriile preconceptii, dupa propriile convingeri si sa nu ofere cele mai potrivite sfaturi celor care le cer. Pana una alta, esecul sau reusita unui prieten nu este a lor si nu trebuie sa-si asume nici responsabilitate si nici laude pentru rezultatul final. Ar fi indicat ca Berbecii sa-si stie unde le este locul si sa nu se intinda mai mult decat trebuie!

TAUR – horoscopul zilei de marti, 30 septembrie 

A spune raspicat ce cred si ce simt pare a fi abordarea aleasa astazi de Tauri, chiar daca, in mod normal, nu le sta in fie sa fie atat de deschisi. Insa trebuie sa aiba mare grija cum spun toate acestea, caci cuvintele nepotrivite le pot face mai mult rau decat bine. Diplomatie si toleranta – de acestea trebuie sa dea dovada Taurii in discutiile cu ceilalti, mai ales cu cei foarte apropiati precum familia sau persoana iubita.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 30 septembrie

Gemenii simt cum si-au salvat pielea din situatii delicate prin abordari inteligente. Se simt mandri de realizarile lor, chiar daca acestea nu s-au materializat prin castigurile financiare la care tanjesc cu ardoare. Gemenii pun mare pret pe partea financiara, uneori prea mare pret, fapt care ii face sa piarda din vedere alte aspecte importante, esentiale din viata lor. Isi vor gasi linistea abia cand vor gasi un echilibru intre personalul si financiarul din viata lor.

RAC – horoscopul zilei de marti, 30 septembrie

Racii si-ar dori sa poata trece cu usurinta de sentimentele ranite pe care le au, ca urmare a unei certe cu o persoana foarte draga. Insa, indiferent ce fac, cum actioneaza, ce abordare aleg, starea negativa de spirit revine si tot revine. Racii trebuie sa-si acorde timp pentru vindecare, caci doar trecerea timpului poate atenua tulburarile personale pe care le au, dar si sa evite sa actioneze impulsiv, caci va fi in detrimentul lor.

LEU – horoscopul zilei de marti, 30 septembrie

Leii sunt dispusi sa dea tot ce-i mai bun in ei pentru a fi remarcat atat de cei dragi, cat si de colegii si de superiorii de la locul de munca. Mizeaza mult pe sarmul si pe inventivitatea lor. Trebuie, totusi, sa fie atenti nativii din Leu. Uneori incearca prea mult sa impresioneze, iar acest comportament foarte evident ar putea ridica sprancenele cui nu trebuie. Asadar, dincolo de sarm si inventivitate, nu ar strica daca Leii ar da dovada si de putina modestie.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 30 septembrie

Fecioarele simt nevoia de putina animatie in viata lor de zi cu zi. Nativii din Fecioara s-ar putea angajat in niste mici aventuri care pot genera, insa, tensiuni, daca nu le gestioneaza cu mare atentie. Persoana iubita sau un prieten foarte apropiat ar putea sa-i admonesteze pentru comportamentul lor.

Citeste continuarea pe Lyla.ro