Horoscop complet marţi, 5 august. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de marti este speciala pentru majoritatea nativilor zodiacului, avand in vedere ca au loc diverse schimbari pe plan personal si mai ales de interior ale multora dintre ei. Este posibil sa aveti surprize placute cu privire la capacitatea voastra de acomodare cu situatii noi.

05 aug. 2014, 04:42
Horoscop complet marţi, 5 august. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 5 august

Berbecii vor avea parte colegi cooperanti si de sustinere din parte superiorilor, dar s-ar putea ca actiunile propriu-zise ale acestora sa nu fie, in prima instanta, pe placul nativilor acestor zodii. Mai mult, la prima vedere, berbecii ar putea avea impresia ca un coleg apropiat, poate chiar partenerul de cuplu actioneaza in defavoarea lor. Insa este o impresie falsa, iar judecarea la rece a situatiei o sa faca berbecii sa-si dea seama ca toate actiunile sunt, de fapt, spre binele lor.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 5 august

In urma unei reevaluari a propriilor planuri, Taurii ar putea avea parte de o reusita financiara marti. Din fericire, nativii acestei zodii sunt dispusi sa-si asume actiuni radicale pe care, pana in prezent, nu le-ar fi indraznit. Motivul? Sunt deschisi la nou si invata foarte repede strategii si tehnici noi care le vor fi de folos in activitatea de zi cu zi. Taurii vor da, totodata, dovada de o ampla capacitate de adaptare.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 5 august

Nativii acestei zodii vor simti ca sunt stapani pe propriile sentimente, ca-si cunosc foarte bine nevoile si dorintele. Gemenii care vor incerca sa-si ignore sentimentele vor intampina numeroase provocari, cea mai buna strategie pentru ei, marti, este sa se exprime deschis si sincer in relatiile cu cei din jur. Astfel, vor putea diminua tensiunile posibil aparute pe parcursul zilei.

RAC – horoscopul zilei de marti, 5 august

Desi apar multe neprevazute, Racii vor face tot posibilul ca activitatile lor, planurile lor sa mearga ceas. Nativii acestei zodii ar putea sa-si inceapa ziua mai greu, cu mai putina tragere de inima, insa – vor, nu vor – la un moment dat isi vor asuma responsabilitatile de zi cu zi. In tot acest context, si Racii vor fi manati de trairi interioare, de visurile de care vor fi tot mai constienti marti. Pentru ei, a merge pe instinct si a-si urma inima sunt cea mai buna cale de a ajunge la destinatia dorita.

LEU – horoscopul zilei de marti, 5 august

Leii ar putea sa se simta usor surmenati, pe fondul faptului ca s-au angajat sa faca mai multe decat pot duce, ocazional. Sustinerea unui prieten bun va fi esentiala pentru a trece peste impas. Pe de alta parte, nu doar prietenii apropiati ii vor sari in ajutor Leului. Nativul acestei zodii va avea surpriza placuta sa primeasca sustinere, ajutor si din partea unor persoane de la care nu astepta atata bunavointa.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 5 august

Desi trebuie sa intre in paine marti, Fecioarele vor simti tot mai mult nevoia sa se detaseze de oameni. Cel mai probabil au nevoie de un concediu de cateva zile pentru a-si aduna gandurile, a se odihni si a prinde puteri.

Continuarea pe Lyla.ro