Horoscop complet marţi, 7 octombrie. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

Ziua de marţi vine cu schimbări destul de mari pentru nativii zodiacului. Efectele acestor schimbări se vor vedea imediat pentru unii dintre nativi, însă pentru altii aceste schimbări vor fi simţite abia în viitorul îndepărtat. Planetele sunt cele care au un mare cuvânt de spus cu privire la energiile care ne înconjoară.

07 oct. 2014, 06:21
Horoscop complet marţi, 7 octombrie. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 7 octombrie

Berbecii au o zi de marti plina de evenimente care i-ar putea afecta pe termen lung. Mai precis, o serie de noi reguli impuse la locul de munca i-ar putea face sa se gandeasca serios la schimbarea domeniului in care lucreaza. Este posibil sa aiba deja in plan o serie de interviuri pentru a schimba jobul.

Citeşte şi Horoscop realizat de Mariana Cojocaru pentru săptămâna 6-12 octombrie: Care sunt zodiile favorite

TAUR – horoscopul zilei de marti, 7 octombrie

Taurii se confrunta marti cu o serie de probleme cauzate in principal de persoana iubita. Aceasta din urma se comporta de parca nu ar mai dori sa se implice in relatie, ca s-a cam plictisit. Asa ca, in curand, nativii din Taur ar putea fi pusi in fata unei situatii destul de neplacute pe plan amoros.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 7 octombrie

Gemenii se simt plini de energie si o canalizeaza in diverse proiecte care se vor dovedi a fi foarte bine recompensate financiar, in viitorul apropiat. Se gandesc din ce in ce mai mult sa isi dezvolte o afacere pe cont propriu si sa foloseasca la maximum resursele mintii lor, pentru a nu mai depinde de nimeni din punct de vedere financiar.

Citeşte şi Astrolog: ECLIPSA DE LUNĂ de miercuri aduce cutremure şi accidente

RAC – horoscopul zilei de marti, 7 octombrie

Racii sunt fericiti si au sufletul impacat datorita unei decizii pe placul lor pe care a luat-o un membru apropiat al familiei. Asa ca marti vor face tot posibilul sa pregateasca diverse mici surprize pentru a aduna familia impreuna si pentru a petrece clipe minunate impreuna.

LEU – horoscopul zilei de marti, 7 octombrie

Leii se bucura foarte mult marti de o oportunitate pe care au exploatat-o la maximum in trecut. Practic, vad roadele eforturilor lor. Mai precis, gasesc un loc de munca pe placul lor. In sfarsit au o perspectiva de viitor mult mai putin sumbra, cel putin pe plan financiar.

Citeşte şi Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea în săptămâna 6-12 octombrie

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 7 octombrie

Fecioarele se gandesc deja din ce in ce mai mult la faptul ca ar fi indicat pentru propria persoana sa faca o serie de schimbari in viata amoroasa. Nu de alta, dar recent cineva le-a picat rau cu tronc si sunt de parere ca ar fi cazul sa rupa relatia pe care o au deja, insa nu au curajul sa faca acest lucru, cel putin nu deocamdata.

Continuarea pe Lyla.ro.