Horoscop complet miercuri, 13 august. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de miercuri vine cu forţe noi pentru majoritatea nativilor zodiacului, în ciuda unor probleme mai ales pentru cei născuţi în a doua jumătate a horoscopului.

13 aug. 2014, 04:19
Horoscop complet miercuri, 13 august. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 13 august

Berbecii se vor feri de la a-si arata vulnerabilitatea si se vor stradui sa-si mascheze nesigurantele parand binedispusi si entuziasmati cand afla orice fel de noutati pozitive, chiar daca nu-i priveste sau nu-i avantajeaza pe ei in mod special. Vor fi nerabdatori sa termina ziua cat mai repede, sa ramana singuri cu ei insisi si sa se afunde in confortul patului.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 13 august

Desi ziua Taurilor va fi foarte aglomerata, nativii acestei zodii sunt din ce in ce mai eficienti in a filtra evenimentele zilei, a trece cu vederea tot ce nu este important si in a se concentra pe ceea ce e cu adevarat relevant. Mai mult, spre finalul zilei se vor simti usor mandri de ei ca au reusit sa faca fata fara sa se piarda in tumultul zilei.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 13 august

Gemenii ar putea fi nevoiti sa-ti revizuiasca planurile deja facute daca se hotarasc sa mai introduca ceva in program. Si se prea poate sa apara o invitatie, o propunere care sa-i incante si sa-i determine sa-si schimba programul zilei. Insa, modul de reorganizare a programului ar putea fi in defavoarea unor persoane foarte dragi care ar putea sa se simta neglijate in mod nedrept.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 13 august

Racii ar putea primi mai mult decat au cerut. Prietenii sau colegii vor fi deschis sa le intinda o mana de ajutor, insa prima reactie a nativilor din Rac ar putea fi un pas inapoi, caci sunt fiinte foarte suspicioase si cauta, de regula, motive ascunse in spatele actiunilor pozitive ale celorlalti. Totusi, mai ales in chestiuni importante care nu sufera amanare, ar trebui sa se lase ajutati pentru a termina treaba la timp.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 13 august

Leii nu vor avea nicio problema in a se detasa de problemele zilei si a se relaxa. Pentru ei a venit deja weekendul. Totusi, in prima parte a zilei vor da dovada de maxima eficienta si vor termina inainte de termen unele proiecte sau vor scapa de unele obligatii in timp record.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 13 august

Fecioarele nu vor sa fie liderii grupului, sa coordoneze, sa raspunda pentru ei si pentru ceilalti. Ar prefera sa se afle pe picior de egalitate, insa intelectul lor superior ii aduce exact in situatia pe care nu si-o doresc. In loc sa caute nod in papura, mai bine profita de acest lucru si cauta sa dea ce-i mai bun din ei pentru a avea avantaje pe viitor.

Continuarea pe Lyla.ro.