Horoscop complet miercuri, 26 noiembrie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Horoscop 26 noiembrie: Ziua de miercuri este destul de pestrita pentru majoritatea nativilor zodiacului, fiind plina de evenimente neasteptate si de schimbari de situatie care pot avea efecte puternice pe viitor.

26 nov. 2014, 04:36
Horoscop complet miercuri, 26 noiembrie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 26 noiembrie

Berbecii se confrunta miercuri cu o zi destul de apasatoare, avand in vedere ca se pare ca nu le iese mai nimic. Din fericire insa, spre finalul zilei, vor avea o epifanie si si vor da seama exact de erorile pe care le-au facut care au cauzat anumite probleme.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 26 noiembrie

Taurii nu reusesc miercuri nici in ruptul capului sa comunice cu persoana iubita, lucru care-i va face sa se simta aproape inutili in relatia in care se afla. Ar fi indicat sa incerce sa se relaxeze si sa analizeze situatia in care se afla la rece, pentru a ajunge la o concluzie.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 26 noiembrie

Ziua de miercuri este cat se poate de buna pentru nativii din Gemeni. Au parte de multe realizari pe plan financiar, profesional si amoros si acest lucru ii face sa se simta impliniti si mandri de ei insisi. Mai mult decat atat, se simt foarte energici si reusesc sa isi intre in forma foarte repede.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 26 noiembrie

Racii isi dau seama ca nu este nimeni altcineva vinovat pentru esecurile lor in afara lor. Din fericire, faptul in sine ca realizeaza ca au gresit in momentul in care s-au aruncat cu capul inainte in diverse afaceri ii face sa si gaseasca solutii optime pentru problemele pe care le au.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 26 noiembrie

Leii au o zi de miercuri minunata alaturi de persoana iubita, care le ofera stabilitatea emotionala de care au nevoie in ultima vreme. Mai mult decat atat, au o sansa imensa la nivel profesional pe care nu vor ezita deloc sa o ia si sa isi cladeasca un viitor mult mai bun.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 26 noiembrie

Miercuri, Fecioarele au parte de tensiuni destul de mari din punct de vedere amoros. Nu reusesc deloc sa isi mentina interesul fata de persoana iubita si le este frica sa recunoasca acest lucru atat fata de ele insele, cat si fata de jumatatea lor. O astfel de atitudine nu poate duce decat la un deznodamant destul de neplacut.

BALANTA – horoscopul zilei de miercuri, 26 noiembrie

Balantele se confrunta miercuri cu o serie de probleme de natura profesionala care sunt cauzate de un coleg sau o colega care nu pun pret deloc pe munca lor. Asa ca vor scoate la iveala razboinicul din ei si vor incerca sa isi faca dreptate cum stiu nativii din Balanta mai bine: demonstrand cu argumente ca nu se insala.

SCORPION – horoscopul zilei de miercuri, 26 noiembrie

Zi nefatsa pentru Scorpioni din punct de vedere al sanatatii. Ar trebui sa fie mult mai atenti la ceea ce mananca si sa se odihneasca mai mult, pentru a nu se trezi in situatia neplacuta de a avea nevoie de interventii medicale.

SAGETATOR – horoscopul zilei de miercuri, 26 noiembrie

Sagetatorii se simt foarte energici si se simt in stare de absolut orice. Asa ca energia debordanta pe care o au miercuri ii va ajuta foarte mult pe plan amoros, unde „performantele” lor vor fi laudate de persoana iubita.

CAPRICORN – horoscopul zilei de miercuri, 26 noiembrie

Capricornii nu reusesc deloc sa se adune si sa se concentreze. Acest lucru se datoreaza faptului ca recent au intalnit o persoana care le sta constant in minte. Ar fi bine, chiar daca sunt indragostiti lulea, sa incerce sa nu dea rasol la munca.

Citeşte mai mult pe lyla.ro