Horoscop complet Nicoleta Svârlefus pentru săptămâna 2-8 aprilie. Două zodii câştigă bani, alte două au noutăţi amoroase

Astrologul Nicoleta Svarlefus prezinta previziunile astrologice ale saptamanii 2 - 8 aprilie.

02 apr. 2018, 07:47
Horoscop complet Nicoleta Svârlefus pentru săptămâna 2-8 aprilie. Două zodii câştigă bani, alte două au noutăţi amoroase

Berbec

Accentul săptămânii se va afla pe segmentul financiar, în speţă pe situaţia banilor şi bunurilor comune cu alţii. Apar şanse deosebite de a analiza obiectiv acest segment de viaţă şi activitate. Sunt posibile câştiguri de la şi prin alţii, lămuriri şi rezolvări financiare surprinzătoare, dar şi aflarea unor detalii bine ascunse mai demult. Începând de miercuri şi până la finele săptămânii este rost de călătorii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, însă te poţi gândi şi la abordarea unor studii personale sau profesionale. Evenimente sociale cu multă lume.

Citeşte şi HOROSCOP APRILIE: Află ce ţi-au pregătit astrele, ce zodii au noroc

Taur

Săptămâna este importantă în plan relaţional, întrucât se deschid oportunităţi de colaborare sau de implicarea într-o relaţie matrimonială oficială. Orice relaţie partenerială se va reconfigura, bine fiind să-ţi stabileşti termenii şi condiţiile în care vrei să se desfăşoare de acum încolo toate acestea. Influenţele astrale din aceste zile te ajută să pui ordine şi disciplină în activităţile şi proiectele comune cu ceilalţi. Evită exagerările şi aşteptările prea mari de la alţii! De miercuri apar preocupări legate de achitarea datoriilor. Sunt zile bune pentru a relaţiona cu instituţiile financiare. Discuţii erudite şi călătorii de tot felul.

Gemeni

Se conturează schimbări majore în plan profesional, respectiv la locul de muncă. Apar posibilităţi deosebite de avansare profesională sau de găsire a unui alt loc de muncă. Deocamdată vin informaţii, au loc discuţii, dar concretizarea va apărea ceva mai târziu. În a doua parte a săptămânii se vor evidenţia relaţiile parteneriale, atât cea cu partenerul de viaţă, cât şi cea cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Evită să vorbeşti prea mult despre tine şi planurile tale de viitor! Unii plănuiesc în taină să profite de pe urma ta. Cheltuieli comune cu alţii, achitarea facturilor şi datoriilor de orice fel.

Rac

Foarte interesant este capitolul amoros. Se întrezăresc noutăţi fie într-o relaţie sentimentală veche, fie se înfiripă una nouă, cu mari şanse de a se desfăşura pe termen lung. Conjuncturile astrale din aceaste zile îţi vor spori creativitatea, reuşind să-i uimeşti pe cei dragi cu ideile tale strălucite. Distracţii şi aventuri la cote mari. Fii prudent şi păstrează măsura în toate! A doua parte a săptămânii evidenţiază activitatea profesională şi sănătatea. Vei avea mult de lucru, bine fiind să-ţi dozezi eforturile corespunzător. Chestiuni parteneriale delicate.

Leu

Evenimentele principale ale săptmânii se află în segmentul domestic. Sunt şanse deosebite pentru îmbunătăţirea relaţiilor cu membrii familiei, dar şi pentru schimbări importante în spaţiul locativ. Ţine cont şi de sfaturile sau nevoile celor dragi. Sprijinul lor contează şi reprezintă fundamentul a tot ce doreşti să realizezi în viitor. A doua parte a săptămânii te îmbie la distracţii, aventuri şi implicare în relaţii amoroase. Prudenţă, discernământ şi măsură în toate! Sănătatea devine vulnerabilă pe segmentele sistemului osos şi digestiv. Odihneşte-te şi respectă o dietă!

Fecioara

Foarte importante devin relaţiile cu anturajul apropiat. Se conturează oportunităţi de a-ţi îmbunătăţi mentalitatea, comunicarea şi relaţiile cu cei din jur. De asemenea sunt şanse favorabile pentru a planifica excursii, vizite sau studii personale şi profesionale. Talentele oratorice îţi vor fi evidenţiate şi apreciate, ca de altfel şi ideile pe care le prezinţi cu emfază. Însă, dozează-ţi debitul verbal şi alege cu grijă vorbele. A doua parte a săptămânii este favorabilă treburilor gospodăreşti şi dialogurilor familiale. Activităţi comune cu cei dragi.

Continuarea horoscopului pe astrocafe.ro.