Horoscop complet pentru marţi, 28 octombrie. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

Ziua de 28 octombrie aduce momente tensionate pentru unii dintre nativii zodiacului şi momente de linişte interioară pentru alţii. Este o zi a extremelor, în care unele dintre cele 12 zodii se simt încolţite, iar altele se simt de parcă li s-a ridicat o mare greutate de pe piept.

28 oct. 2014, 08:38
Horoscop complet pentru marţi, 28 octombrie. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 28 octombrie

Ziua de marti este destul de plina pentru nativii din Berbec, avand in vedere ca intampina o serie de probleme la locul de munca. Isi vor consuma toata energia pentru a gasi solutii, insa nu trebuie sa le para rau de acest lucru, avand in vedere ca eforturile lor nu vor trece neobservate de superiori.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum îţi petreci timpul liber în funcţie de zodie

TAUR – horoscopul zilei de marti, 28 octombrie

Taurii se confrunta cu diverse probleme in amor din cauza atitudinii lor agresive. Daca nu reusesc sa se calmeze, este posibil sa se trezeasca singuri. Ar fi bine sa isi aduca aminte de felul in care au reusit sa-si distruga unele dintre cele mai de durata relatii anterioare din cauza posesivitatii de care au dat dovada.

Citeşte şi HOROSCOP NOIEMBRIE: Cum stai cu dragostea în funcţie de zodie

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 28 octombrie

Gemenii au o zi de marti perfecta din toate punctele de vedere. Perspectiva unei noi colaborari se contureaza din ce in ce mai puternic, iar acest lucru ii bucura la maximum, avand in vedere faptul ca sunt constienti ca vor avea nevoie de fonduri suplimentare in lunile ce urmeaza. Mai mult decat atat, persoana iubita le este alaturi in tot ceea ce intreprind.

RAC – horoscopul zilei de marti, 28 octombrie

Racii au o zi de marti linistita, fara mari evenimente care sa le perturbe starea de spirit. Nu exista tensiuni in mediul familial si totodata se bucura si de un castig financiar substantial care ii va face sa se gandeasca la o investitie pe termen lung.

Citeşte şi Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru săptămâna 27 octombrie – 2 noiembrie

LEU – horoscopul zilei de marti, 28 octombrie

Leii au motive mari de bucurie marti: sunt sanse foarte mari sa schimbe locul de munca. In acest fel isi vor permite sa faca unele investitii la care viseaza de ceva vreme. Se simt plini de energie si motivati tocmai datorita evenimentelor care guverneaza ziua de azi.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 28 octombrie

Fecioarele nu reusesc sa lase trecutul in urma. Intreaga zi de marti va fi destul de dificila pentru Fecioare, mai ales pe plan sentimental, din cauza unor amintiri rascolite, cel mai probabil de o persoana pe care au iubit-o in trecut. Acest lucru ii va face pe nativii din Fecioara sa isi puna intrebari cu privire la actuala lor relatie.

Continuarea pe Lyla.ro.