Horoscop complet vineri 1 august şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de 1 august vine cu multe tensiuni pentru majoritatea nativilor zodiacului. cu toate acestea, se prevede un weekend relaxant pentru toata lumea.

01 aug. 2014, 04:43
Horoscop complet vineri 1 august şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 1 august si pentru weekend

Ajunsi la final de saptamana, berbecii se vor simti obositi si vor avea senzatia ca duc mai mult decat pot. Insa odihna din weekend ii va ajuta sa se repuna pe picioare atat fizic, cat si psihic. Totusi, Berbecii ar trebui sa-si evalueze dorintele si apoi sa analizeze exact ce sta in calea realizarii lor. O abordare metodica ii va ajuta sa gaseasca solutii.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 1 august si pentru weekend

Taurii abia asteapta sa socializeze, sa stea la lungi discutii relaxante si amuzante cu prietenii, insa activitatile sociale ar putea sa le incetineasca si chiar obstructioneze progresul profesional. Taurii ar trebui sa-si organizeze mai bine timpul – cand trebuie sa munceasca sa se concentreze, iar abia la lasarea serii sa se preocupe de activitatile sociale.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 1 august si pentru weekend

Gemenii ar vrea sa ia partea la toate activitatile la care sunt invitati sa participe vineri, fiind constienti ca ar putea sa ii ajute pe viitor innodarea unor relatii noi, insa cele 24 de ore ale zilei le sunt insuficiente. Oricum se vor lungi in noapte pentru discutii creative. Aflat intr-un proces de evolutie, de crestere profesionala, rotitele incep sa se miste. Le este recomandat sa adopte o abordare practica, dar sa mai si lase de la ei, sa invete sa faca compromisuri.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 1 august si pentru weekend

Racii sunt pregatiti sa se avante intr-o activitate noua, intr-un proiect nou indiferent de ce alte nevoi au. Pe de alta parte, nu au niciun chef sa-si indeplineasca responsabilitatile migaloase care nu prezinta o importanta majora. Insa, Racii trebuie sa fie constienti ca, adesea, realizarea unui obiectiv suprem necesita indeplinirea, rand pe rand, a unor treburi mai mici, aparent nesemnificative.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 1 august si pentru weekend

Leii dau dovada de mult simt practic si, chiar daca de regula nu au cea mai buna viteza de reactie, cei din jurul lor se bazeaza pe ei sa rezolve o problema anume in mod corect si repede. Totodata, Leii ar putea sa se simta motivati pe plan personal, dorindu-si mai degraba sa-si vada de ale lor decat sa-si consume timpul cu problemele altora. Totusi, nativii acestei zodii ar trebuie sa accepte sa intinda o mana ajutor persoanelor importante din viata lor, iar pe ceilalti sa ii refuze cu diplomatie si delicatete.

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 1 august si pentru weekend

Exista un mare potential de schimbare in jurul nativilor din Fecioara. De altfel, nativii acestei zodii ar putea chiar sa vada primele semne ale aceste schimbari care ii asteapta. Chiar daca sunt entuziasmate, Fecioarele nu ar trebui sa-si consume energia inainte sa afle ce anume ii asteapta. Totodata, nu trebuie sa se indeparteze de la rutina zilnic. Odihna suplimentara le este indicata pentru ca mai tarziu sa aiba luciditatea si concentrarea necesare pentru a evalua toate posibilitatile.

Continuarea pe Lyla.ro