HOROSCOP complet vineri 29 august şi de weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de 29 august este plină de surprize pentru majoritatea nativilor zodiacului. Sâmbătă şi duminică, nativii din cea de-a doua jumătate a zodiacului au parte de schimbări majore.

29 aug. 2014, 05:43
HOROSCOP complet vineri 29 august şi de weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 29 august si de weekend

Berbecii si-au ridicat bariera de protectie si reusesc sa se fereasca cu usurinta de atacurile verbale directe sau mai voalate ale unor persoane invidioase si rau-intentionate din jurul lor. Totusi, nativii din Berbec risca sa primeasca o lovitura dura din partea unui om pe care-l considerau prieten adevarat.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 29 august si de weekend

Taurii trebuie sa fie sinceri cu ei insisi, cu temerile care-i macina si la care au incercat, pana acum, sa le ignore. Doar asa se vor putea elibera de apasarea care-i urmareste de dimineata pana seara. Sunt aspecte din viata lor intima care-i framanta, chiar daca incearca sa se convinga pe sine ca nu este adevarat, luandu-l pe „mi se pare” in brate. Asadar, sinceritatea maxima este remediul pentru Taurii zbuciumati.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 29 august si de weekend

Nativii din Gemeni o sa-si indeplineasca toate obiectivele pe care si le-au propus azi, indiferent cat de obositi se simt. Chiar daca vor pica franti, satisfactia lucrului termina si bine realizat le va oferi satisfactie psihica.

Citeşte şi Horoscopul lunii septembrie: Avertismentele făcute de Minerva pentru începutul toamnei

RAC – horoscopul zilei de vineri, 29 august si de weekend

Racii au impresia ca stiu perfect cum sa recastige controlul asupra unei situatii complexe, in ciuda nesigurantei care ii incearca. Nativii acestei zodii sunt tentati sa afiseze o atitudine puternica, ca si cum nimic nu le sta in cale si pot rezolva absolut orice. Trebuie sa aiba, insa, grija ca aceasta sa nu se intoarca impotriva lor.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 29 august si de weekend

Leii isi neglijeaza programul zilei pe masura ce sunt tot mai solicitati sa se ocupe de alte treburi. In acest context, nativii din Leu acumuleaza frustrari pe fondul dependentei, a rigorilor absurde si a lipsei de comunicari de la locul de munca, tanjind dupa independenta profesionala. Mai mult, isi amintesc de oportunitatile ratate si se lasa cuprinsi de regrete.

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 29 august si de weekend

Fecioarele se concentreaza la maximum pe a-si indeplini promisiunile facute, stiind ca vor fi mustrate dur daca nu reusesc sa se tina de cuvant. Astfel ca nativii acestei zodii isi vor neglija chiar si propriile nevoi doar pentru a se ridica la asteptarile celorlalti. Eforturile lor nu vor trece neobservate si, in viitorul apropriat, vor fi chiar recompensate.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Citeşte şi Horoscop septembrie: Care sunt zilele norocoase în această lună, în functie de zodia ta