Horoscop complet vineri, 7 noiembrie şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

Ziua de 7 noiembrie se arată plină pentru majoritatea nativilor, având în vedere că apar schimbări de natură profesională sau amoroasă în viaţa fiecăruia dintre ei. Iată ce va aşteaptă.

07 nov. 2014, 09:09
Horoscop complet vineri, 7 noiembrie şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 7 noiembrie si pentru weekend
 
Ziua de vineri si intregul weekend sunt destul de tensionate pentru berbeci. Mai ales din cauza eforturilor financiare pe care au fost nevoiti sa le faca in ultima vreme. Este important insa sa-si mentina calmul pentru a putea trece de aceasta perioada destul de grea.
 
TAUR – horoscopul zilei de vineri, 7 noiembrie si pentru weekend
 
Ziua de vineri si finalul saptamanii sunt perfecte pentru tauri. Le merge bine pe plan amoros, la locul de munca sunt apreciati si mai au parte si de surprize financiare placute. Cu toate acestea, spre sfarsitul weekendului par sa fie nemultumiti de faptul ca au cam pierdut timpul in ultima vreme.

HOROSCOP 7-13 NOIEMBRIE: Ce v-au rezervat astrele în weekend. Care este zodia norocoasă

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 7 noiembrie si pentru weekend
 
Gemenii sunt destul de agitati vineri insa reusesc sa isi gaseasca calmul in weekend. Au parte de multe surprize placute din partea persoanei iubite si reusesc sa scape de stresul acumulat in timpul saptamanii cu ajutorul acestei persoane. Se simt protejati si iubiti.
 
RAC – horoscopul zilei de vineri, 7 noiembrie si pentru weekend
 
Racii traiesc vineri probabil cea mai buna zi din luna noiembrie iar acest lucru se va vedea si in weekend cand vor avea parte de multe petreceri. Se vor face remarcati printre colegi si mai ales vor straluci in fata sefilor.

HOROSCOP: Cumpenele tale din săptămâna 10-16 noiembrie, în funcţie de zodie

LEU – horoscopul zilei de vineri, 7 noiembrie si pentru weekend
 
Leii reusesc sa se odihneasca in sfarsit, avand in vedere ca in weekend ii asteapta destul de multa munca. Si tocmai de aceea este foare bine venita odihna de vineri. Mai mult decat atat, reusesc, in mod surprinzator sa rezolve o serie de probleme legate de acte mai repede decat s-ar fi asteptat.
 
FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 7 noiembrie si pentru weekend
 
Fecioarele pe de alta parte, vor avea o zi destul de incarcata. Problemele de sanatate pe care un membru al familiei le are ii vor afecta si mai mult, insa vor incepe sa gaseasca solutii pentru a le rezolva. Dupa gasirea de solutii, urmeaza un weekend foarte linistiti si fericit alaturi de cei dragi.
 
Continuarea pe Lyla.ro.