HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU 2017: Cei care au relaţii subrede, este posibil să treacă prin separări, divorţuri, chiar procese

"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu înseamnă un fel de moarte și un fel de renaștere. Mulți s-ar putea să simtă că sunt într-o perioadă dificilă”, a spus Cristina Demetrescu.Potrivit Cristinei Demetrescu, „urmează o perioadă complicată pentru România". În ceea ce priveşte zodiile, se anunţă un an cu multe schimbări pentru Vărsător.

21 feb. 2017, 07:04

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU VĂRSĂTOR: 2017, ca si ultimele luni ale anului trecut, va aduce sansa de a deschide o usa si a porni spre o destinatie noua, care va va ajuta enorm in anii urmatori sa evitati a fi prins in niste capcane ale vietii numite limitari. Drumul pe care puteti sau urmeaza sa il faceti este fie fortat de pe acum de anumite imprejurari ce nu va permit sa mai priviti inapoi, ci doar sa mergeti inainte, fie urmat dintr-o curiozitate, noroc sau flerul de a sti unde sa puneti pasul in cursul firesc al Destinului vostru. De la sfaristul anului 2015 zodia Varsator a fost supusa unor presiuni de transformare continua si inca va mai fi pana la 29 aprilie. Unii ati inteles deja asta si ati acceptat in mod firesc sa faceti sacrificii sau sa munciti enorm pentru a va fi bine. Ati inteles ca nu puteati lasa pe maine ceea ce trebuia sa faceti azi, ba a trebuit ca azi sa faceti si treaba de maine, caci imprevizibilul nu v-a dat pace. Ati avut si aveti in continuare sansa de a sta sus pe un val, dar asta presupune efort si , din nou spun, sacrificiu.

Cristina Demetrescu horoscop 2017: Capricornii vor avea parte de o mulţime de schimbări

Este mult de invatat din tot felul de situatii, ale caror cauze sunt destul de adanc marcate. Pentru unii transformare inseamna renuntarea la tipare si obiceiuri fixe, mai ales cand vine vorba despre probleme medicale, despre nevoia de a va vindeca, dar si flexibilitate, cand vorbim despre relatii dificile in care parca nu vreti sa schimbati nimic la voi sau sa va intrebati de unde vin problemele. Renuntarea este buna atunci cand incrancenarea nu va lasa sa vedeti adevarul. Lasati timpul sa vina cu raspunsuri, voi doar concentrati-va energia spre calatoria amintita mai sus. Nu incercati sa detineti control asupra celorlalti, caci fiecare are un drum al lui si se va descurca mergand inainte si urmaridu-si propriile semne in viata. Ma refer aici in special la copiii vostri, care au crescut sau la partenerii de viata care au de facut alegerile lor. Detasati-va de suferinte sau temeri vechi si sa vedem in continuare cum poate sa arate drumul pe care trebuie sa mergeti in cautarea unei regasiri depline. Nevoia de regasire nu este constientizata acum in totalitate, dar va fi, in anii urmatori. Viitorul apropiat nu mai vine din pacate cu aceleasi sanse ca pana acum, valorificati-le in 2017!

HOROSCOP 2017. Astrologul Cristina Demetrescu: Urmează o perioadă complicată pentru România

Drumul poate fi legat chiar de plecarea voastra din tara, care in 2017 este de foarte bun augur pentru aceia dintre voi care intentionati sa faceti asta singuri sau impreuna cu familia. Beneficiati de ajutorul unor prieteni sau al unor rude si daca stateati pe ganduri sau erati indoiti de beneficiile plecarii voastre, sper ca acest Horoscop reuseste sa va ajute sa luati o decizie. Tot legat de calatorii, anul este foarte bun si ofertant, dar as mentiona in plus sansele care vin facand aceste calatorii, oamenii pe care urmeaza sa ii cunoasteti si chiar iubirile pe care le veti trai calatorind. Vorbeam mai sus de schimbare si schimbarea coelata cu aceste calatorii insemana sa invatati sa va bucurati de viata si sa modificati ceva intr-un sistem de valori care mai degraba va dicta pana acum ca trebuie sa munciti sau sa construiti sau sa puneti bani deoparte. 2017 va ajuta sa va recapatati libertatea. Daca va ganditi acum ce ar fi mai bine sa faceti intre a incepe o investitie materiala sau a incepe o investitie spirituala, veti iesi categoric in castig mergand pe a doua varianta.

Un altfel de drum pe care puteti incepe sa mergeti sunt studiile, atat pentru cei tineri, cat si pentru cei mai putin tineri. Inca vorbim pana la 15 februari e de o perioada neconvenabila din punct de vedere profesional sau al relatiilor cu sefii, chiar si cu autoritatile, care cumva par sa va blocheze. Ceva nu va place si poate nu stiti cum sa iesiti dintr-un labirint in care incepeti sa suferiti chiar si din cauza politicii tarii in care traiti. O idee ar fi cea de mai sus si anume ca este posibil sa va regasiti mai bine pe un alt meleag, insa din experienta va spun ca rezolvarea problemelor trebuie sa vina din interior, altfel mai devreme sau mai tarziu ajungeti sa va supere chiar si Universul in care traiti. Varsatorii vor fi fericiti invatand, descoperind, urmand o facultate sau un curs oarecare, o cale excelenta de a schimba ceva in viata si a nu mai repeta aceeasi experienta profesionala la nesfarsit, daca au constatat ca nu sunt multumiti cu ceea ce fac. Si aici exista indecizie, lupta cu timpul, suprapunerea unor cursuri cu un program incarcat la serviciu sau impartirea timpului unor tineri parinti intre copiii mici si scolile ce doresc sa le urmeze si de care au nevoie sa duca pe viitor o viata mai buna. Comoditatea este un cuvant pe care trebuie sa il uitati in 2017 si veti fi extrem de multumiti de efortul facut undeva spre sfarsitul acestui an.
Al treilea posibil drum este cel spiritual si al intelegerii problemelor pe care le aveti, indiferent care sunt ele. Eliberarea voastra vine din intelegere si evolutie spirituala. Va puteti vindeca bolile, angoasele si relatiile de familie sau oricare ar fi ele mergand simplu spre biserica si rugaciune sau urmand o cale mai complexa de cunoastere care va poate oferi nu numai o alta viziune despre viata, dar si o noua sansa de regasire profesionala pe un plan superior. Important este sa va deplasati dintr-un punct fix si sa aveti incredere ca pentru fiecare dintre voi este o solutie, doar sa fiti dispusi sa plecati pe un drum.
Dupa 11 octombrie apar sanse profesionale de exceptie, dar care pentru multi vor fi corelate cu drumul mai sus amintit. Pana in octombrie aveti nevoie de a invata in plus sau de a sustine examene pentru a ocupa anumite pozitii.

Horoscop 2017: Jupiter şi Pluto decid soarta zodiilor. Ce se întâmplă cu zodia ta

In functie de schimbarile pe care intentionati sau indrazniti sa le faceti, mersul vostru progresiv in viata, are ca rezultat firesc modificari serioase in relatiile pe care le aveti si mai ales in cele cu prietenii. Daca alegeti sa plecati din tara este de la sine inteles ca va exista o despartire, cel putin fizica intre voi si prietenii vostri. Din pacate anul 2017 nu este foarte bun pentru a va face prieteni noi, iar aceia dintre voi, poate ,mai tineri sau mai dependenti de relatiile cu ceilalti, pot traversa o perioada in care sa se simta destul de singuri sau chiar imposibil de adaptat. Totusi trebuie sa va asumati acest lucru si sa va urmariti in continuare scopul. Este posibil sa simtiti voi nevoia sa schimbati ceva in relatiile voastre, fara sa fie nevoie sa plecati undeva. Cei care urmeaza studii, de asemnea schimba cercul de prieteni, precum si cei care aleg o cale de evolutie spirituala si au sentimentul ca nu se mai regasesc in relatiile pe care le-au avut pana acum. Pot fi persoane care simt indepartarea voastra, nu o inteleg neaparat si ati putea chiar cauza suferinta. Pe lumea aceasta orice are o explicatie si nu este rau sa aveti un dialog cu cei care tin la voi si sa le explicati ca simtiti nevoia sa va regasiti altfel. Veti gasi poate maestri spirituali sau profesori care va vor indruma spre un orizont nou. Va fi nevoie si aici sa vedeti pana unde mergeti alaturi de ei si de unde trebuie sa va vedeti de drumul vostru, singuri. Atata vreme cat nu treceti informatiile primite printr-un filtru al intelepciunii voastre personale, exista riscul ca la un moment dat, cine va ajuta, sa va si descurajeze si riscati, crezand orbeste in autoritatea cuiva, sa urmati un drum gresit. Dati importanta intereselor voastre si evitati capcanele care vin din relatii.

Altfel, din pacate veti traversa o perioada in care simtiti ca prietenii nu sunt prieteni sau ca sunteti mintit ori poate chiar voi insiva s-ar putea sa fiti in situatia de a dezamagi pe cineva, motiv pentru care relatiile vor suferi modificari. Nu recomand afacerile cu prietenii, nici calatoriile de grup, atentie la anturaj sau la drumurile pe care le faceti cu prietenii, sa nu va lasati pe mana unui sofer incepator. Este posibil sa va indragostiti, tradand un prieten, intelegeti cum, dar si invers. Probabil ca nu este foarte bine anul acesta sa asociati o noua relatie cu vechi prieteni.
Un lucru este insa foate sigur. Drumul vostru si al unor prieteni, amici sau cunoscuti al vostri se vor separa in 2017. Probabil definitiv.
Cum axa Destinului intra pe axa voastra, un alt drum pe care urmeaza sa il faceti si care devine foarte posibil este casatoria. Daca sunteti deja casatoriti, acelasi Destin va hotari in cele ce urmeaza asupra relatiilor voastre. Atentie in mod special in preajma eclipselor din februarie si august 2017. Cum Karma se va pozitiona pentru un an si jumatate incepand cu 29 aprilie chiar pe zodia Varsatorului, acest lucru intoarce din trecut lectii neintelese, neparcurse corespunzator, greseli peste care ati trecut fara sa le reparati sau macar sa intelegeti in ce fel i-ati afectat pe ceilalti. Evident Karma poate aduce inapoi si ce ati facut bun, asa ca in functie de bagajul vostru, urmeaza o perioada cu destul de putina capacitate de manevra, cand este vorba despre o consecinta karmica. Daca acum intelegeti lucrul acesta si simtiti ca sunteti in relatii nepotrivite, ca faceti ceva ce nu este bine cu viata voastra sau ca sunt oameni ce sufera din cauza voastra, timp de patru luni aveti posibilitatea sa va corectati, sa renuntati la obiceiuri toxice sau sa va cereti iertare, in felul acesta nu veti mai fi atat de zdruncinat de lectii pe care trebuie sa le invatati fara sa vreti, ca un copil ce nu vrea sa mearga la scoala, desi trebuie.
De aceea spuneam mai sus ca cei care inteleg de ce anul acesta trebuie sa plece la un drum, sunt cei care vor scapa de anumite constrangeri.

Revenind la lucruri mai frumoase, este un an bun pentru casatorii sau cel putin Destinul va poarta spre aceste relatii. Cei casatoriti isi pot lasa partenerul de viata sa decida asupra familiei. Sotul sau sotia joaca un rol important, va ajuta, va bazati pe cel de langa, va vindeca sau va da sfaturi pe care trebuie sa le urmati ca sa va fie bine. Nu ignorati ajutorul lor, cum nu ezitati sa le cereti ajutorul.

Cei care insa au relatii subrede, este posibil sa treaca prin separari, divorturi, chiar procese. Destinul raspunde mai putin la liberal arbitru si cum el se afla pe teritoriul partenerului, va dau un sfat. Daca vi se cere in al doisprezecelea ceas sa faceti schimbari cu voi, chiar si constientizand ca sunt necesare, insa din lipsa de vointa nu luati in serios cerintele partenerului de viata, trebuie sa stiti ca din luna mai incolo riscati sa fiti parasit. In consecinta, nu dati vina pe Horoscop, ci folositi-va de el!