Horoscop Cristina Demetrescu: Iată cum va decurge anul 2017 pentru fiecare zodie. Previziuni detaliate

Celebrul astrolog Cristina Demetrescu a realizat în întregime horoscopul anului 2017. Dacă vrei să afli cum va decurge anul acesta pentru zodia ta pe toate planurile importante vieţii te invităm să citeşti zodiacul de mai jos.

RomaniaTV.net
11 feb. 2017, 09:02
Horoscop Cristina Demetrescu: Iată cum va decurge anul 2017 pentru fiecare zodie. Previziuni detaliate

Berbec

2017 este anul care depinde foarte mult zestrea voastra astrala sau de ceea ce va doriti sa aflati ca puteti face, plecand de la abilitatile mai mult sau mai putin constientizate. Instabilitatea pe care o resimtiti de niste ani incoace se datoreaza si schimbarilor inevitabile pe care vi le aduce viata, in cazul vostru cu repeziciune, si la care sunteti mai sensibili ca orice alta zodie, cat si faptului ca in lipsa unei aprofundari a capacitatilor native, deveniti vulnerabili si nu intotdeauna in sensul bun, la factori exteriori voua, carora nu le intelegeti intotdeauna sensul.

Exista ajutor suficient din partea altora pana in octombrie, problema este ca opuneti rezistenta din motive numai de voi stiute. Impulsivitatea este unul dintre motive, iar al doilea este incapacitatea de a citi tabloul unor situatii de viata in intregimea lui. Unii va vor spune sa faceti cum va taie pe voi capul, dupa ce se vor fi luptat sa va ajute si sa va fie alaturi, in probleme care poate nu ii privesc.

Asadar in 2017 stati foarte bine la tot ceea ce inseamna aliante, colaborari, parteneriate, ajutor de la avocati si noroc de avocati buni si priceputi, insa fiti atenti caci daca vorbim de bani si averi la care nu ati contribuit decat prin ADN-ul vostru sau doar printr-un drept legal, fara sa fi pus o zi de sudoare la acel bun ce credeti ca-I de drept al vostru, fie veti castiga si castigul va fi insotit de tot felul de efecte secundare neprevazute si nu in sensul bun, fie veti fi impiedicati de forte universale sa intrati in acea posesie si daca nu veti intelege, riscati sa pierdeti pe alte planuri.

Aspectul acesta al drepturilor necuvenite din punct de vedere astral se mai manifesta pana la 15 februarie. Pana atunci aveti si o serie de piedici legate de mosteniri, partaje sau bani datorati sau de recuperat de la altii. Abia dupa 11 octombrie, cei care au o miza mare referitoare la bani si avere vor fi avantajati de soarta si acestea fiind zise, graba ar putea strica treaba, daca incepeti anul cu dorinta de a castiga ceva si nu lasati asta pe ultimele luni ale anului. Nu este bine sa faceti nici vanzari si nici investitii pana la toamna. Cei care sunteti casatoriti faceti pana la 15 februarie ceva greseli de investitie impreuna cu partenerul de viata sau chiar si cu orice alt partener de afaceri sau de sustinere prin girare a unei alte persoane pentru un imprumut.

Dati mai multa importanta la ce se intampla cu banii detinuti impreuna cu cineva, daca acolo totul este corect. Verificati pe cei care va tin contabilitatea sau cereti o expertiza. Anul debuteaza cu ceva „dusmani” si e greu de mentionat de unde vin ei si in ce fel va dauneaza o serie de lucruri pe care nu le puteti afla decat undeva la primavara. Cei care simtiti ca bateti pasul pe loc, ca nu s-au intamplat schimbari majore in viata voastra in ultimii ani, decat acele schimbari care v-au purtat de colo colo, fara sa concretizati ceva ori schimbari ce se intampla mereu in mintea voastra, dorind mereu sa faceti ceva, fara sa va gasiti linistea si locul, aveti tot anul posibilitatea sa invatati ceva si sa treceti la un nivel superior, chiar daca unora vi se pare „prea tarziu”.

Fie ca este vorba de studii superioare, fie studii de specializare, fie lucrati la obtinerea unor documente care sa ateste pregatirea dvs aici sau in afara granitelor tarii, ideea este ca avem de-a face cu un sector anevoios, dar obligatoriu de strabatut prin initiativa si dorinta de a evolua intr-o directie. Multi ati putea obtine cetatenii diverse, drept de munca, absolvii scoli si da examene, care sa va dea libertatea profesionala dorita, nu mai zic de Berbecii tineri, care nu au voie sa doarma linistiti anul acesta, ci sa invete.

Insa cei care sunteti asezati, realizati, ba poate chiar pensionati, aduceti-va aminte de vorba care spune ca „omul cat traieste invata” si drumul spiritual sau cel al oricaror alte descoperiri abia acum incepe. In felul acesta veti fi ajutati sa intelegeti mai multe rasturnari de situatie ce au avut loc in ultimul an, dar ce pot avea loc si in 2017, in cazul in care nu dirijati atent energiile care va inconjoara sau actionati dupa ureche in situatii ce necesita intelepciune si constiinta. Poate chiar rasturnarile de situatie va imping sa doriti sa aflati raspunsuri din planul spiritual. Merge in dublu sens. Nu invatati orice si nu invatati ce va zic altii.

Nu invatati ca sa bifati. Alegeti cu sufletul ,altfel apar diverseinformatii derutante din februarie pana in noiembrie, ceea ce va poate canaliza pe unii dintre voi catre studii sterile sau facute doar ca sa fie facute. Aveti grija si nu intrati in conflicte, ba chiar lasati de la voi si nu va mai ganditi la ce pierdeti, ci la ce castigati, reorientandu-va. Pana la sfarsit de aprilie puteti schimba serviciul, functia, va puteti angaja, dar nu uitati ce am zis in horoscopul anului trecut, fara demisii pana la 15 februarie. Faceti o paralela intre sanatatea sau bioritmul vostru si locul de munca. Schimbati ceva in viata profesionala, daca simtiti ca jobul acela va imbolnaveste fizic, psihic sau energetic.

Dati importanta sanatatii pana pe 29 aprilie si nu lasati o serie de afectiuni sa se cronicizeze. Nu va tratati infectiile dupa ureche si nu faceti operatii care nu sunt urgente in ianuarie. Este un an al iubirii si al casatoriei pentru cei care sunt singuri, iar cei care sunt deja casatoriti si nu numai, pot avea copii. De la sfarsit de aprilie pana la inceput de octombrie, iubirea arata ca un magazin cu multe produse la reducere. Nu va repeziti sa bagati in traista! Aveti rabdare sa gasiti ce vi se potriveste si daca pare usor de abordat, va fi mai greu apoi de construit, dar bucuria lui 2017 nu v-o ia nimeni. Aveti de asemenea curajul sa si divortati sau sa va despartiti pur si simplu, iesind din relatiile pe care nu le mai puteti gestiona.

Aici fiecare stie despre viata lui, eu doar punctez. Cum ambele case astrologice, cea a iubirii si cea a casatoriei au aspecte puternice, aveti grija sa nu suprapuneti, iesirea dintr-o casatorie peste o relatie noua, caci faceti praf totul. Tot pe axa sentimentelor avem si eclipsele anul acesta in februarie si august, cum pe axa relationala sau conjugala, constiinta voastra receptioneaza mesaje extrem de subtile. Asadar, actionati cu rabdare, caci aveti posibilitatea sa va fie bine, daca nu calcati in picioare principiile. Atentie la calatoriile in afara granitelor tarii intre 15 februarie si 10 noiembrie. Alegeti cu prudenta destinatiile, iar cele cateva peripetii care vor condimenta concediile, treceti-le la amintiri de neuitat.

Sfarsitul de an va aduce iminenta luarii unor decizii referitoare la cariera, urmand o etapa importanta din viata. De aceea v-am pisat la cap sa invatati sau sa miscati ceva din loc. Chiar si cei mai conservatori dintre voi, care au joburi vechi de 20 de ani, pot strica relatiile cu sefii sau pot simti ca nu mai pot fi condusi de catre altii si atunci e bine sa fiti pregatiti, prin ce ati acumulat, sa renuntati la a va mai supune unor decizii, care par ca nu mai au legatura cu personalitatea voastra.

Citeşte şi  HOROSCOP CHINEZESC 2017: Tu ştii ce semn eşti în ZODIACUL CHINEZESC? Previziuni în ANUL COCOŞULUI DE FOC

Taur

As putea numi pentru voi anul 2017, ca fiind cea mai importanta etapa a regasirii de Sine. De anul care vine trebuie sa profitati la maxim, fara a va plange, pentru ca nu este usor, ci greu chiar sa treci prin tot felul de etape de transformare care sa te aduca in starea de constienta deplina a ceea ce sunteti sau ce ati venit sa faceti. Cum zodia voastra patroneaza si pietrele pretioase, as compara ceea ce se intampla cu voi anul acesta, cu procesul de slefuire a unui diamant brut, asupra caruia se produc o serie de presiuni, scopul fiind obtinerea unui brilliant stralucitor si extrem de pretios.

Sunteti firi incapatanate si de multe ori luati decizii in viata gandindu-va la castigurile materiale sau intarziati sa luati decizii datorita atasamentelor de orice fel, insa 2017 aduce altceva, alta perspectiva. Procesul de transformare a inceput de la sfarsitul lui 2014, insa anul acesta trebuie definitivat. Incepeti anul sub aspectul unei stele norocoase, ceea ce sper sa va prinda optimisti, la trecerea dintre ani. Nu toata lumea se gandeste pozitiv la voi, avand in vedere ca ati reusit sa incurcati niste borcane anul ce a trecut.

Dar chiar si asa, o serie de factori exteriori tensionati lucreaza incet si mut la schimbarea orbitei voastre pana la momentul cand veti reusi sa va incadrati pe drumul cel bun. Pana la 15 februarie casatoriile, asocierile si colaborarile inca sunt sub risc astral si nu as indica luarea unor decizii radicale, decat daca nu se poate altfel. Cel putin, nu va lasati influentati de orgolii. Exista ipoteza unor rupturi sau a unor reconfigurari dupa caz. Unii dintre voi ati gresit si gelozia sau pedeapsa din partea partenerului de viata a devenit iminenta. Exista sansa, insa, de a repara, doar daca va reamintiti ca sunteti intr-o perioada de schimbare radicala.

Sunt schimbari pe care vi le cer altii sau le puteti constientiza voi insiva. Pana la 29 aprilie, cand se termina un tranzit de un an si jumatate care va putea aduce in viata o relatie amoroasa, s-a suprapus in mod nefericit si inca o mai face, peste aspecte proaste de pe segmentul mariajului si vorbesc aici pentru cei casatoriti, evident. Problema este ca toate tensiunile create pot fi legate direct de faptul ca in viata voastra apare o schimbare de relatie sau in relatie. Schimbarea se refera la o directie de destin, pe care nu ati fi constientizat-o decat daca erati pus la zid si judecat aspru pentru greseli ce pot fi totusi indreptate si pentru care puteti fi iertat, daca tot raul se transforma in ceva bun.

Nu toti Taurii au gresit, bineinteles, unii doar au stagnat din diverse temeri. Problema este extrem de sensibila si difera de la caz la caz. Unii dintre voi pot avea alt gen de probleme, poate chiar legate de lege, dar si acestea va redirectioneaza, fara dubiu. Nu va concentrati asupra grijilor si a tensiunilor, nu-i demonizati pe cei care va judeca acum sau va acuza, ci intrebati-va de ce se intampla asta si unde ati gresit sau ati stagnat voi. Puteti pierde foarte usor valori si persoane importante daca nu sunteti atenti. Aveti nevoie de voi insiva intr-o noua forma, iar din exterior ceilalti reactioneaza negativ doar la ceea ce nu mai vor sa vada in voi. Dupa ce-si vor fi incheiat rolul si veti fi facut aceste schimbari, multi vor disparea de la sine, iar altii se vor linisti.

Taurii singuri poate si-au gasit deja iubirea, o iubire pentru care trebuia sa fi invatat sa faceti niste sacrificii, iar daca nu au gasit nimic momentan, mai au inca timp pentru asta pana la sfarsitul lui aprilie. Chiar daca este destul de tarziu raportat la asteptarile voastre, o perioada benefica pentru casatorie incepe abia de la jumatatea lui octombrie un an de zile incolo. Sau ca sa fiu si mai exacta, mai bine o lasati pe 2018, daca nu e graba, pentru ca pana pe 21 decembrie inca se manifesta un element de distrugere, existand o serie de motive astrale, care pot actiona negativ asupra durabilitatii relatiilor conjugale formate intre decembrie 2014 si decembrie 2017, exceptand vara lui 2015. Probabil stiti si voi motivele.

Probabil ca unele lucruri nu sunt asezate corect si trebuie sa aveti rabdare ca totul sa fie inchis si sa plecati cu dreptul, atunci cand simtiti ca v-ati eliberat de toate lanturile. Acelasi lucru este valabi si pentru cei care au anumite asocieri si parteneriate. Problemele se rezolva fie prin negociere, fie prin ruptura abia spre sfarsitul anului. Apar blocaje in procese in prima parte a anului, iar solutiile vin abia din octombrie incolo. Poate chiar ar trebui sa va feriti de asa ceva anul acesta, mai ales cei care va doriti sa obtineti drepturi materiale. Din 15 februarie pana pe 10 noiembrie nu puteti miza pe obtinerea unor venituri obtinute prin justitie, cum nu este o perioada buna pentru vanzari sau investitii.

Din contra, trebuie sa fiti foarte precauti, caci desi sunteti tentati sa investiti, puteti pierde sau ulterior avea probleme ori blocati sume de bani. Investitii de succes sau credite sau bani care sunt obtinuti ca profit din diverse activitati vor veni usor abia din toamna lui 2018, iar de pus pe roate o afacere se poate face de la inceputul lui 2018. Spun asta si datorita faptului ca incepand cu luna mai 2017 vreti sa faceti investitii imobiliare sau sa vindeti si sa cumparati ceva. In cazul in care sunteti unic proprietar, in perioada mai sus amintita, pot fi o serie de probleme financiare sau cheltuiti mai mult sau castigati mai putin. Va puteti lasa partenerul de viata sa faca tranzactii, probabil avand alta conjunctura astrala.

Voi mai bine stati deoparte, daca are cine sa se ocupe. Totusi lucrurile se vor misca pentru multi dintre voi in plan imobiliar, doar ca este posibil doar pentru cei care nu au toti banii si mizeaza pe bani de la parinti ori imprumuturi, sa mai apara discutii si situatii enervante. Daca nu va simtiti pregatiti, pot fi amanate planurile imobiliare pentru 2018, este mai bine atunci. Activarea celor doua sectoare, conjugal si financiar, impreuna cu pozitionarea axei Destinului pe axa parintilor, familiei, casei, asezarea planetelor in Cruce fixa pe aceste segmente, poate ridica probleme de orgolii intre membri familiei voastre si cei nou aparuti prin alianta.

In 2017 trebuie sa rezolvati o serie de probleme de familie, trebuie sa va implicati, sa luati decizii, sa vedeti ce ati ignorat pana acum. Sunt situatii care nu va creau liniste oricum, va framantau, insa cu cat le-ati lasat sa se deruleze mai mult intr-o directie aleatorie, cu atat acum va apasa mai mult. Vorbesc de persoane care pana acum nu si-au dorit sa se casatoreasca, desi, evident, nu e obligatoriu, dar echilibrant pentru schimbarea de care vorbeam mai sus si pentru un alt gen de lectie de viata. Despre cei sau cele care desi au trecut anii nu au gasit momentul sau bugetul potrivit sa faca un copil, sa se mute de la parinti.

Despre cei care au trait intr-un „dolce far’ niente” lasandu-si sotia sau sotul sa duca toate grijile casei, ei deviind nefericit in tot felul de vicii, caci trebuia golul umplut cu ceva. Despre cei care nu si-au ajutati parintii sau nu s-au ocupat de sanatatea lor. Despre cei care au plecat departe de familie, cu sperand ca in alta parte se castiga mai bine, cu toate ca poate acest lucru se datoreaza unor restante de-ale lor, nu ale societatii care nu va ofera posibilitati. Si nu in ultimul rand vorbesc despre cei care au muncit pe branci, i-au ajutat pe toti, dar au uitat sa se intrebe, cine sunt ei de fapt. Vorbesc despre toti care intr-un fel sau altul se vor intoarce acasa, indiferent ce inseamna acest acasa.

Pana in octombrie 2017 anul este extrem de bun in privinta profesiei, schimbarii serviciului, inceperii unor activitati noi, dar nu uitati ce am spus mai sus. Sunt mai mult avantajati cei care se angajeaza sau cei care fac activitati bazate pe servicii, nu pe investitii sau marfuri. Unii dintre dvs doresc sa plece din tara sau sunt plecati din tara. Avantaje profesionale extrem de mari pentru cei care lucreaza temporar in strainatate, dar si pentru cei care beneficiaza de cursuri sau delegatii in afara granitelor tarii.

Citeşte şi  Horoscop sexual 2017: Va fi un an de neuitat! Două zodii se despart, două experimentează

Gemeni

Intrati in anul in care puteti realiza, finaliza sau incepe ceea ce doriti atata vreme cat reusiti sa va comutati starea si gandirea pe o vibratie doua tonuri mai sus, sa fiti pozitivi si optimisti. Stiu, sunteti, dar nu in totalitate si nu cu toata lumea sau mai bine zis, puteti fi simpatic cu toata lumea, dar mai putin cu voi insiva. A doua conditie pentru un an 2017 pe care sa il tineti minte ca fiind unul remarcabil bun, este sa fiti creativi de-a lungul urmatoarei bucati din calea vietii si sa aveti inspiratia sa schimbati ceva, cand simtiti ca va blocati. O schimbare de traseu, sport, dans, calatorii, sa faceti ceva ce nu ati mai facut, sa va luati o bicicleta sau sa incercati sa schiati pentru prima oara. Sigur, nu toate odata, dar ideea ar fi sa pasiti intr-o lume noua, oricare vreti voi si credeti ca va place. Trebuie s ava placa, nu sa dea bine in ochii societatii in care traiti.

A treia conditie, dar nu depinde in totalitate de voi, este ca norocul de a gasi o persoana potrivita in viata voastra, fie acea persoana iubit, iubita sau prieten ori mentor sau poate chiar medic, poate scoate ce-I mai bun din voi. Cu alte cuvinte, nu exclud varianta unor terapii, in cazurile in care problemele medicale sau emotionale au fost cele care v-au trimis in ultimii ani in stari ce au trecut granita banalelor indispozitii. Apropo de starea pozitiva, se spune ca asa cum simti la miezul noptii la trecerea dintre ani, asa esti tot anul.

Ma rog, mai mult sau mai putin exagerat. Voi ar trebui sa faceti un efort in plus, deoarece sunteti una din zodiile nefavorizate de trecerea Soarelui prin Capricorn, asa incat nu de putine ori se intampla sa nu fiti cei mai veseli meseni de Revelion. Poate incercati anul acesta sa faceti un efort. Sa fiti mai odihniti si sa lasati grijile la o parte. Referitor la sanatate, in jur de 15 februarie se termina o perioada destul de lunga, inceputa prin 2012 pentru unii, pentru altii si mai demult, de travalii din punct de vedere medical, atat in ceea ce va priveste, cat si poate legat de cei dragi. Cum spuneam mai sus, poate gasiti leacul, solutia sau se produce un declic in mintea voastra. Din cauza pozitionarii axei Taur Scorpion pe axa caselor sanatatii, de multe ori, problemele voastre de sanatate sau ale celor dragi, capata in imaginatia si scenariile voastre finalitate morbida.

Chiar si in conditii critice, anul 2017 este legat de transformarea voastra, avand in vedere ca din 11 octombrie sanatatea este teritoriul cel mai bine aspectat, atat in sensul vindecarii, cat si in sensul purificarii de nucleul acelui rau care a adus in viata voastra in ultimii ani, fie probleme medicale, fie o ipohondrie care nu v-a lasat sa va bucurati cu adevarat de viata. Este adevarat ca intre februarie si octombrie perioada este relativ neutra, nici buna, nici rea si vorbesc aici atat pentru cei care au acum ceva probleme, cat si pentru cei care lucreaza in domeniul medical, care pana pe 15 februarie trebuie insa sa fie atenti la actul medical dintr-o paleta intreaga de motive. Este un an in care atat femeile cat si barbatii Gemeni pot deveni parinti.

La fel, mentionez ca dupa 15 februarie sanatatea este mai buna. Insasi copilul care va fi conceput sau care se va naste, se incadreaza in perioada cea mai favorabila vietii voastre, va va ajuta, va va stimula si poate schimba in bine directia voastra. Acelasi lucru este valabil si pentru cei care deja au copii. Este bine sa va ocupati de ei, caci deciziile luate anul acesta pentru copiii vostri pot da roade minunate in viitor. Chiar si cei care au avut probleme in relatia cu copiii, depasiti tensiunile si va impacati. Cu toate acestea, cei care sunt casatoriti nu au un an usor si nici nu sugerez acest an ca fiind cel mai bun pentru nunti.  

Nu fortati, daca nu sunteti siguri ce vreti si deopotriva,  nu raspundeti la presiuni, daca sunteti la fel sunt nehotarati.  Fie ca apar presiuni din partea partenerilor de viata in lipsa asumarii voastre de responsabilitati, ce-I drept ma refer mai mult la barbatii Gemeni, fie ca voi sunteti cei care nu mai faceti fata tensiunilor partenerului, cert este ca mariajele sunt intr-un test astral pana in decembrie. La acest lucru se adauga faptul ca mariajele devin ca niste casute a caror usa sau geam o uitati deschisa si pe acolo intra orice energie va poate viola intimitatea. Este sectorul astrologic pentru care merita sa va rugati sau sa schimbati strategia de viata, ca sa il protejati. Sunt situatii in care lucrurile nu mai merg, nu se mai pot gasi solutii si se ajunge la divort sau despartire. Casatoria este sub presiune din 2014.

Nu este obligatoriu ca sotii sa nu se intealeaga sau sa faca lucruri incompatibile cu mariajul. Se pot intelege perfect, dar voi, Gemenii sunteti impovarati cu grijile sau problemele sotului sau sotiei. Oare de ce? Problemele lor sunt si ale voastre. Este in menirea voastra sa ajutati, sa ingrijiti, sa treceti poate prin procese sau alte tensiuni ale partenerului vostru.

Aici apare o problema. Aveti o casa a iubirii extrem de frumos aspectata. 2017 este despre regasire si iubire si visare. Gemenii singuri si in cautare sunt norocosi si trebuie doar sa aiba o stare pozitiva ca sa poate vibra in felul in care o alta persoana va poate simti. Daca va doriti iubire, veti avea iubire. Puteti intalni iubirea chiar si departe de casa, la nunti, petreceri, evenimente, strainatate, teatru etc. O gasiti atunci cand va distrati, radeti sau beti un pahar de vin si uitati de Geamanul carcotas din voi.

Dar…apare problema care a aparut anul trecut la vecinii vostri de Zodiac, Taurii. O casa a casatoriei cu probleme, griji, apasatoare si o casa a iubirii solara, benefica si simpatica, face ca multi Gemeni sa fie tentati sa fuga de responsabilitatile de acasa spre relatii adulterine, care nu mai sunt deloc benefice. Daca mariajul a ajuns la final, nu-I deloc nemaiintalnit, dar daca doriti sa va bucurati cel putin pentru urmatorii 12 ani de energia benefica a iubirii sau a unei relatii sanatoase, aveti rabdare si nu faceti sandvis intre casatorie si o noua relatie.Pana la 29 aprilie suferiti sau nu in procese de mutare, schimbare de casa sau constructie.

N-ar fi rau sa rezolvati anul acesta, sa nu va prinda sfarsitul anului cu investitii neterminate. Apar ceva probleme financiare din noiembrie incolo. Cei care nu au avut probleme legate de casa au fost mai degraba preocupati de familie, parinti, insa dupa inceputul lunii mai se schimba ceva in preocuparile voastre si deveniti mai dornici de cunoastere, invatare cursuri, fapt ce va va ajuta foarte mult sa va detasati de tot felul de probleme. Va spuneam mai sus ca incepeti ceva nou, poate chiar persoanele pe care le veti cunoaste anul acesta va vor insufla gustul pentru ceva anume sau va vor inspira.

Totusi cea ce invatati are si o miza extem de serioasa, avand in vedere ca din 11 octombrie apar schimbari majore de serviciu si ocupatie, pentru care probabil aveati nevoie de aceste cursuri. Va reorientati multi dintre voi, spre noi domenii, probabil acelea in care va regasiti cel mai bine . Si din acest punct de vedere anul se finalizeaza cu bine. O serie de actiuni pe cale legala, pentru cei care sunteti implicati procese se pot termina anul acesta, dar cei care nu aveti asa ceva pana acum, nu cautati neaparat cu lumanarea dreptatea in justitie, ci poate pe un palier superior, iertand.

Citeşte şi  HOROSCOP: 2017, anul banilor pentru aceste 3 zodii. Care sunt norocoasele anului

Rac

2017 este anul in care continuati acel proces de curatare si vindecare a unor rani ascunse care au actionat surd in ultimii ani. Fiind o zodie hiper-senzitiva, de multe ori nu proceseaza mentalul vostru, ceea ce mai intai simtiti nedefinit. Incepand de anul trecut, cand mai intai a trebuit sa faceti fata in mod spontan unor situatii de viata atipice pentru stilul vostru precaut de a trai, au urmat rand pe rand treceri de la o stare la cealalta, cand greu de suportat, cand caracterizate de optimist, simtind sau stiind ca va duceti, cu toate auspiciile impotriva, spre o rezolvare a problemelor aparute.

Felul vostru de a va proteja, comod dealtfel, politica de strut binecunoscuta, de multe ori nu v-a dat curajul de a vedea ceea ce, de fapt, striga in gura mare langa voi. Lucruri evidente, s-ar spune, acum cand fara sa mai fiti intrebati, a trebuit si trebuie in continuare sa le faceti fata. Si ca niciun Rac sa nu se supere pe mine, comoditatea mai sus amintita se refera la lipsa de actiune si schimbare de strategie de viata atunci cand se cere sa va cunoasteti si sa va iubiti pe voi mai mult. Atunci cand totul trebuie schimbat si va este comod sa o luati de la capat, cumva.

Comoditatea care genereaza inertia. Problemele sunt diverse de la Rac la Rac, insa cele mai frecvent intalnite puteau fi cele legate de familie, relatia cu parintii sau unul dintre parinti, relatile conjugale, iubirea, copiii existenti sau cei care inca intarzie sa apara, casa sau orice proprietate care v-a luat de cativa ani incoace prizonieri si incercati sa gasiti o relzovare, sanatatea voastra sau a celor dragi, dar si serviciul sau orientarea profesionala, acolo unde stiati ca este nevoie sa faceti ceva mai mult daca doriti sa fiti linistiti. Linistea este din toate motivele mentionate mai sus, scopul vostru.

Pana la 29 aprilie trebuie sa fiti foarte activi in ceea ce priveste informarea. Pentru orice lucru pe care nu il intelegeti, dar simtiti ca exista un beculet care se aprinde intermitent si va avertizeaza ca este ceva ce va scapa, este undeva acolo o informatie pretioasa care va poate salva. Puteti intra pe internet, puteti investiga, puteti cere sfatul unor oameni care se pricep, puteti vorbi despre problemele voastre pe unde va duceti si cu siguranta apare un raspuns. Important este sa nu va mai fie frica, deoarece si frica este un factor care v-a tinut departe de adevar.

Amanarea unor cercetari pentu multa vreme, poate crea acum sentimentul ca este foarte dificil sa puneti lucurile cap la cap si efortul va fi unul pe masura. Insa tot ceea ce faceti va conduce spre linistea voastra, satisfactia unui lucru indeplinit sau poate a mai multora si multumirea ca ati salvat orice, de la linistea voastra pana probabil la salvarea unei vieti, a voastra sau a cuiva drag. Nu este timpul pierdut sa va inscrieti la anumite studii. E greu, stiu, trebuie sa va schimbati tabieturile. Trebuie sa dati examene si sa alergati apoi dupa documente, atestate sau chiar va trebui sa va infiintati o firma.

Mai puteti face asta pana la sfarsit de aprilie, daca va lasati in voia Destinului. Daca ati avut studii de liceu neterminate care v-au tinut in loc sa mergeti mai departe in viata, trebuie sa le faceti si pe acestea. Daca ati stat cu ochii in patru dupa Informatii referitoare la sanatatea voasta sau a cuiva apropiat, neprimind de cele mai multe ori in mod satisfacator o informatie care sa raspunda tuturor intrebarilor voastre, va puteti inca da seama ca este posibil sa aveti oarece inclinatii catre zona terapiilor alternative si sa studiati mai mult. Pana la sfarsit de decembrie sanatatea poate ridica probleme sau poate fi o aparenta manifestare de boala, care de fapt este ceea ce seamana cu un simptom, dar poate fi somatic.

Intre 15 februarie si 10 noiembrie apar in plus, pe langa toate acele probleme care va sacaiau, dar care nu erau atat de grave sa va trimita la doctor, si erorile medicale. Toata povestea asta, repet, tine aproape un an si va fi indicat sa nu va repeziti cu concluziile, nici spre bine, nici spre rau, ci sa cautati ca informatia primita de la medic sa fie pe deplin inteleasa de voi si digerata corect, fapt ce va va asigura ca diagnosticul sau metoda de tratament este cea mai potrivita. Daca nu sunteti siguri, cautati in continuare, dar rapid, nu amanand o luna, pana gasiti ce cautati. Posibile erori la analizele de sange. Pe baza unor valori fluctuante din diverse motive, cineva se poate grabi sa va puna un diagnostic care va sperie. Repetati analizele. Cautati ce alet cauze mai pot conduce spre manifestarea unor boli rare sau atipice, intreband, cercetand, cautand. Nu faceti interventii care nu sunt necesare, musai, genul celor estetice sau implanturi de orice gen.

Cei care lucreaza in sistemul medical trebuie sa faca tot efortul de a nu trata superficial anumite cazuri sau de a renunta la un numar de ore de munca care genereaza oboseala si lipsa de atentie. O parte dintr voi puteti simti oboseala ori ca munca pe care o faceti va imbolnaveste, probabil avand un program care nu este compatibil cu bioritmul vostru. Apar motive care va conving sa faceti schimbari, poate nu imediate, dar este posibil sa nu va mai doriti sa lucrati, de exemplu intr-un colectiv sau poate sa lucrati in firma sotului, ci mai mult pe cont propriu, facand ceva ce va place, descoperind drumul vostru.

Acesta este un pas spre evolutia voastra si de aceea va spuneam mai sus ca situatiile neplacute de la locul de munca nu ar trebui sa va ia prin surprindere si ca este bine sa invatati ceva care sa va permita schimbarea. In momentul cand sunteti stresati si nu gasiti imediat o portita de iesire din situatia stresanta, va panicati si nu prea mai reusit sa vedeti solutii si nici sa concepeti ceva. Oricum ar fi, sfarsitul anului va aduce liniste si pe plan profesional, dar mai mult acelora care intreprind ceva si fac schimbari.

Ceilalti, fie va mutati in alta parte, fie persoanele care v-au ridicat probleme pleaca. Apar posibile relatii la locul de munca, dar nu le-as numi benefice, acestea fiind, de asemenea, situatii care la un moment dat va pun in situatii dificile. Mai bine, nu amestecati borcanele. Este un an bun pe plan imobiliar, asa ca pana la 11 octombrie, dati-i bataie si faceti ce aveti de facut, ca sa va luati o piatra de pe suflet. Unii vreti case, altii vreti sa scapati de ele.

Cautati persoanele care sa va ajute. Sigur intalniti un om descurcaret cu abilitati de magician, care va ajuta. Sentimental anul se imparte in trei. Prost sau riscant pana la 15 februarie, relativ neutru pana la 11 octombrie si apoi iubirea va fi cea care va va schimba sau motiva in urmatorii vostri ani. Asadar veniti cu niste codite din 2016. Cei cu relatii lungi isi linistesc sufletul dupa 15 februarie, deoarece fie au fost probleme, fie suspiciuni, fie ei insisi nu au fost siguri de propriile sentimente sau pe cine sa aleaga.

Un teritoriu plin de capcane pentru voi, iubirea. Poate v-ati lasat sedusi de persoane ale caror detalii de viata nu le cunoasteti suficient, ceea ce inseamna ca nu este bine sa luati decizii majore si sa va angajati in relatii serioase, cum nu e cazul sa va repeziti intr-o relatie, daca nu simtiti suficient pentru persoana respectiva, doar pentru ca va simteati singuri sau abandonati de altcineva. Iubirea cea mare apare sau se simte cu adevarat spre sfarsit de an. Ce sa zic? Rabdare! Puteti concepe sau naste copii.

Atentie la erorile medicale. Trebuiesc repetate. Femeile Rac care doresc un copil, nu este rau sa faca acele analize specifice sarcinii, la inceput de an. Relatiile conjugale pot fi transformate si puteti renaste aceia care aveti probleme, precum pasarea Phoenix din propria cenusa. Numai sa vreti sau sa aveti conditiile necesare. Nu toate relatiile sunt la fel si unii chiar trebuie sa puneti punct acelor relatii in care ati ramasi agatati doar de o hartie, dar s-a produs demult separarea fizica. Pe ce placati nu-i mai puteti intoarce.

La sfarsit de an rasare soarele si pe strada voastra si nu mai este bine sa traiti in trecut, ci sa priviti spre viitor, sa primiti iubirea nu ca pe o vindecare a trecutului, ci ca pe o dorinta de a darui si a simiti firesc. Dupa luna mai incolo investiti sau sunteti hotarati sa castigati bani, pentru a va permite mai multe pentru sufletul vostru. Munciti in plus sau daca ati fost angajati pe salarii mici, cautati solutii de crestere a veniturile. Atentie, nu le cautati la altii, nu vor veni, iar daca vor veni, va vor crea conditii. Profesional este inca orice posibil, cine stie? Ceva la care nu v-ati gandit niciodata.

Citeşte şi  Horoscop chinezesc 2017. Ce spune Mariana Cojocaru despre fiecare zodie în parte VIDEO

Leu

2017 va rezerva sansa de a progresa, a evolua, de a va maturiza si a schimba lucruri esentiale in sistemul vostru de valori, care sa va permita constientizarea pe deplin a faptului ca mergeti inainte cu viata voastra, adaptandu-va inteligent in functie de conditiile nou aparute sau de ceea ce aveti nevoie sa va motiveze. Conditiile pot fi date chiar de cerintele voastre de la voi insiva. Va doriti altceva, va simtiti plafonati, nu ati mai avut o provocare demult si nu este cazul sa o asteptati din alta parte decat de la voi. Anul acesta este activat puternic rolul vostru in schimbarea voastra. Nu al altora, ma refer la rol.

Nu parerea altora conteaza, nici banii altora, fie ei parinti, investitori sau parteneri de viata, nici miza pe un castig peste noapte nu este de bun augur. Un investitor va poate da sansa sa deschideti ceva sau intrerprindeti o afacere, doar ca intai trebuie sa va intrebati daca nu cumva nu vreti prea mult dintr-o data. A incepe de la putin si apoi a creste treptat, pare ma sigur decat sa va angajati intr-o colaborare sau parteneriat, in care voi sunteti cu ideile, talentul si numele si celalalt aduce capital.

Pana la 29 aprilie Destinul se pozitioneaza pe axa financiara indicand spre capacitatea voastra de a face bani, de a lua decizii legate de bani si stiti cum se spune, daca e sa fie bine este, daca nu, nu. Vorbim aici de cateva directii clare din care va puteti modifica nivelul veniturile in bine, evident. Primul ar fi sa faceti un efort sa scapati de datoriile care incorseteaza. Putin sacrificiu si sunteti liberi! Al doilea este vanzarea unei proprietati, actiune care capata aspect favorabile din 15 februarie incolo, cu aspect bune pana in luna octombrie, de a va ocupa de tot felul de tranzactii.

Al treilea aspect este a invata si a va regasi profesional, studii de scurta durata, care sa va dea sansa sa faceti ceva in plus pe langa serviciul actual, dar cu potential urias ca in urmatorii ani sa devina o ocupatie de baza, atata vreme cat pleaca din dorinta voastra de exprimare. Dupa 30 aprilie incolo, Destinul actioneaza pentru voi. Nu spun nici bine, nici rau, caci Destinul are un parcurs al sau format din incercari amestecate, care va poarta mereu spre ceea ce trebuie sa deveniti voi. Sigur, il puteti ajuta, fiind prietenosi cu energiile ce vin spre voi, dand dovata de receptivitate, implicare, creativitate, generozitate si vointa. Este bine sa simtiti in ce directie va duce viata si chiar o directie spirituala va ajuta sa fiti mai receptivi.

Este posibil sa incepeti anul cu o stare de neregasire de sine, stare ce vine de anul trecut. Multi spuneti ca daca va veti schimba casa sau chiar familia, in unele situatii, in care stati, totul va fi perfect. Da, aveti nevoie de liniste si de schimbare de casa, dar nu este suficient. Pot fi mai multe conditii care preseaza asupra fiintei voastre, iar primariatul si secundariatul cauzelor sunt extrem de relative. Va dau exemplul ipotetic al unei Leoaice care sta acasa si creste doi copii, de ceva vreme.

Femeie activa si de cariera pana la momentul in care a devenit mama. Stand acasa devine nemultumita de ce se intampla in casa sau in relatia dintrea ea si sot, parinti sau socri, in functie de cine o ajuta sau poate, nu o ajuta. Acestea sunt cauze secundare. Cauza principal este ca ei ii lipseste munca si ca din cauza controlului exacerbat si a neincrederii ca ceilalti nu pot creste copii la fel de bine ca ea, sufera si se invarte in cerc. Este momentul sa luati decizii, iar deciziile trebuie sa nu afecteze relatiile conjugale sau parteneriale, care sunt putin mai subrede anul acesta, chiar si in preajma eclipselor din februarie si august.

Aveti posibilitatea sa comunicati bine si cu rabdare si sa gasiti cele mai bune solutii. Anul este bun pentru dragoste, dar nu mai bun ca 2018. In 2017 Leii naivi si creduli se pot pacali. Intre 15 februarie si 10 noiembrie, iubirile pot trece de la o extrema la cealalta, apar ispite si cei care aveti ghinionul sa dati peste cineva cu anumite vicIi sau caruia ii place sa minta, riscati sa fiti dezamagiti.

Nu am spus ca nu va puteti indragosti pana peste urechi! De altfel cand vorbesc despre trecerea de la o extrema la alta, apare si situatia ca in momentul in care voi nu mai vreti sa ramaneti intr-o relatie, partenerul de viata care pana acum v-a ignorant si nu va daruit afectiunea de care aveati nevoie, brusc poate treace la 180 de grade si sa va iubeasca la fel ca la inceput. Ei, asta este o poveste din care invatati foarte mult, daca nu ati mai trecut niciodata prin asa ceva.

Cei care au relatii mai vechi, incep sa scartaie, insa daca este iubire, se poate depasi prin a intelege unde greseste sau unde ignora, fiecare parte. Leii care au tradat sau au facut greseli morale de care au fost si ei constienti pana la acest moment, vor avea o confruntarea face to face cu propria creatie. Se va trece de la iubire la ura. Cert este ca lucrurile nu mai merg in 2017 in virtutea inertiei.

Intrati pe un drum neasfaltat si daca nu aveti un vehicol adecvat, compus din valori spiritual solide, intuitie, nevoia de a darui iubire, nu doar a marca un teritoriu, exista riscul unor mici rasturnari de décor. Nevoia voastra de schimbare sau de a trece la o alta etapa a vietii se poate izbi de lipsa de interes a partenerului si deveniti radicali. N-ar fi rau, totusi, sa dialogati si sa fiti dispusi al sinceritate in primul rand cu voi insiva. Maturitatea se cere de ambele parti. Anul nu este fabulous pentru sarcini, la mamicile care au ceva probleme de sanatate. La celelalte, sarcina trebuie sa vina cu cateva precautii indicate probabil si de medic.

La sfarsitul anului, scapati de un aspect astral mai neprietenos care doar pe acelea care au avut dificultati de a procrea pe cale naturala, le-a cam suparat. Intarzierea aparitiei unui copil, este de multe ori o informatie, care atrage atentia asupra unor cauze pe care trebuie sa le descoperiti inainte de a procrea. 2017 rezolva mai spre final de an, incepand cu luna octombrie si problema locuintei. Pana in octombrie puteti vinde, dar poate de cumparat este mai bine dupa octombrie. Tot anul este posibil sa fiti interesat de domeniul imobiliar, insa linistea vine spre sfarsitul anului, asta inseamnand chiar mutarea in noua casa. Daca gasiti un nou partener de viata anul acesta, insa nu va grabiti sa va mutati impreuna.

Nu este de bun augur pentru relatie. V-am spus ca trebuie sa simtiti cand sa faceti pasii. Aspecte benefice sunt pentru Leii care vor sa schimbe orasul. Incercati intai cu o chirie si apoi, spre sfarsitul anului si anul viitor, puteti achizitiona o casa, daca va place si ramaneti. 2017 este foarte generos cu Leii creativi si in special cei care doresc sa scrie, sa traiasca din comunicare, dar si cei care doresc sa predea sub diverse forme sau sa isi construiasca activitati legate de ce am scris mai sus. Nu ezitati sa va inscrieti la diverse cursuri care sa va invete lucruri noi, dand astfel examene si obtinand atestate pentru activitati pe care vi le doriti. Multi va schimbati masina si calatoriti, poate mai mult prin tara, dar si in afara.

Apare sentimentul unei lipse de timp pentru a face tot ce va doriti, se anunta evenimente dupa ce v-ati cumparat bilete sa plecati in concediu si va suparati ca nu le puteti face pe toate. Asadar, poate ar trebui sa nu rezervati nimic foarte devreme pentru 2017, ca sa puteti evita suprapunerile. Nici sanatatea nu este de ignorant, mai ales la inceput si sfarsit de an. Din noiembrie incolo nu sunteti foarte usor de diagnosticat, asa incat nu va grabiti cu concluziile inainte de a cere o a doua parere. 2017 va fi un an extrem important pentru voi, caci apar intorsaturi de Destin, pe care nimeni nu le stie dinainte, asadar nu pot spune ca surprizele se tin lant, ci mai degraba vedeti incotro va duce fluxul si nu opuneti rezistenta.

Citeşte şi  Horoscop 2017: Calendarul deciziilor importante

Fecioară

2017 vine pentru voi cu bogatie atat materiala, cat si cu sanse reale, pe care valorificandu-le, sa ramaneti cu sentimentul unui castig. Chiar si cei care isi fac mereu griji pentru faptul ca nu reusesc sa iasa dintr-o stare de constrangere financiara, primesc ocazii, fie de la prieteni, fie prin serviciu, fie prin alte mijloace, de a realiza ceea ce poate nu ati visat vreodata.

Cu atat mai mult cu cat a trecut ceva timp de cand Destinul sta in zodia voastra si o mai face pana la 29 aprilie, mentionez o data in plus si pentru cei care la sfarsitul lui 2016 s-au plans cumva ca nu au primit ce si-au dorit, ca acest Destin este ca un drum clar definit, doar ca asa, ca pe orice drum voi sunteti cei care va aflati intr-un vehicul al carui volan il manevrati, incat depinde si de voi sa nu luati hotararea sa trageti pe dreapta si sa ramaneti acolo inerti.

Parcurgeti acest drum pana la capatul sau din 29 aprilie si observati atent ce se intampla. Multe vrea Fecioara sa faca, dar la fel de multe se teme. Da, Destinul poate hotari pentru voi, insa uneori o face mai subtil in anumite situatii si tot voi trebuie sa decideti. In 2016 ati primit fiecare ce v-ati dorit, asa cum spuneam. Unii si-au dorit liniste si au primit liniste. Am fost intrebata de ce nu s-a intamplat ceva absolut fabulos. Pai, era o vorba, „ai grija ce iti doresti”. Dorintele pot fi mai vechi sau puteau fi alimentate puternic cu emotii la vremea respectiva, astfel inact sa se fi creat un bulgare mare de energie, care abia acum s-a intors prin efectul de bumerang.

Puteau sau pot in continuare exista alte decizii, mai putin pasive, insa daca nu ati facut voi ceva in sensul realizarii dorintelor si doar ati asteptat o rafala de Destin sa va aduca ce v-ati dorit, acum ati primit. Fecioara este zodia care poate rezolva o situatie in mai multe moduri, comparativ cu alte zodii. Este o chestiune de optiune si curaj. Acest Destin marcheaza in continuare axa relatiilor pentru voi, cu bune si cu rele. Avem eclipse in februarie si asta poate alunga necazul. Sunt Fecioare casatorite carora le este teama sau mila sa iasa din relatii cu probleme.

Sunt Fecioare care trebuie sa duca greul unei relatii, atata vreme cat consoarta trece prin dificultati legate de sanatate, afaceri sau lege. Sunt Fecioare singure care pastreaza sub un pahar pus cu gura in jos o picatura se speranta ca in viata lor se va schimba ceva, ca vor intalni o mare dragoste care le va aduce fericirea. Pentru fiecare exista o rezolvare, dar as mentiona cateva lucruri. Este crestinesc sa ajuti un om aflat a necaz, dar trebuie sa vrea si el. Nu este firesc sa va irositi pentru un singur om, daca el va tine departe de un destin colectiv cu care v-ati nascut.

Ramaneti alaturi de el, daca energia va permite sa va faceti si misiunea sau profesia la care visati. Da, exista si situatia in care trebuie sa ramaneti langa un partener de viata care are acum nevoie de voi, deoarece au fost mult situatii in care puteati pleca si nu ati avut curajul sa o faceti. Sentimentul actual este de constrangere, pentru unii dintre voi.

Insa cei care asteapta o relatie noua, au cateva ocazii anul acesta si in special pana la inceputul lunii mai sa cunoasca pe cineva, fie chiar si facandu-si curaj sa apeleze la metode mai putin conventionale, cum ar fi sa accepte sa li se faca cunostinta cu cineva sau cel putin sa participle la o regie bine pusa la punct in care sa se poata apropia mai mult de o anumita persoana.

Destinul aflat din octombrie 2015 pe axa voastra inseamna si purificare, sacrificiu, resetare, smerenie, asa ca cei care aveati pe Karma cateva chestiuni de care nu puteati scapa sau care mai devreme sau mai tarziu ar fi condus la boala, acum se elibereaza, asa incat este greu de spus cu ce v-a ajutat aceasta perioada, pentru ca nu este vizibil pentru orice ochi. Poate fi chiar chin, dar este acel chin care va repozitioneaza corect pe o orbita cu perspectiva, nu care la un moment dat s-ar fi blocat. Aveti incredere, as concluziona, aveti curaj si faceti ce simtiti ca este bine pentru voi.

Nu va mai lasati influentati de vorbele sau dorintele altora, ba poate chiar de amenintari sau intimidari. Uneori frica din mintea noastra creeza demonii pe care ii vedem in fata ochilor. Pana la 15 februarie mai apare inca pe harta voastra acea stare de nervozitate care v-ar fi determinat, de cateva luni incoace si iata inca doua luni si jumatate de aici inainte, sa spuneti lucruri care se intorc impotriva voastra. Aveti grija ce confesiuni faceti, cui spuneti secretele voastre, aveti grija sa pastrati secretele ce va sunt incredintate.

Tot in acest interval elevii de scoala generala sau liceu pot avea probleme la scoala sau legate de anturaj. Mai aveti putin si treceti hopul! Apar situatii de neintelegere cu fratii, surorile, cumnatii, dar in care par sa fie implicati si partenerii vostri de viata.

Atentie la orice gen de acte, documente tot pana la 15 februarie, la examene sau la cursurile pe care doriti sa le urmati. Amanati putin mutarile de domiciliu dintr-un oras in altul. Cei care faceti naveta, parca nu o mai suportati si va doriti o schimbare, iar cei care stati mult pe drumuri cu masina, aveti grija la orice gen de incident atunci cand conduceti. Se vad pe harta voastra incercari de tranzactii imobiliare, dar acolo inca puteti avea ceva probleme pana in decembrie.

Totusi segmentul documentelor legat de imobiliare se imbunatateste partial dupa 15 februarie si radical dupa 11 octombrie, chiar si acolo unde era aproape imposibil sa obtineti o autorizatie. Cu toate acestea, as spune ca cea mai delicata zona astrologica este casa si familia sau decizia de a face schimbari, de a pleca de acasa pentru cei tineri sau chiar si cei mai maturi. Senzatia cea mai acuta este ca nu va mai gasiti locul si multi veti dori chiar sa plecati din tara, proiect ce poate reusi, caci sunteti oamenii care nu se dau inapoi de la munca.

Problema locativa este mai delicata, pentru ca pana in noiembrie, nici mutati dintr-un loc intr-altul nu va gasiti locul, dar apoi va veti obisnui. Important este sa faceti primul pas. Bani aveti sau puteti face rost pentru ceea ce va propuneti, totusi nu v-as recomanda sa deveniti proprietari pana in noiembrie, caci riscati ca apoi sa nu va placa ceva. Incercati o casa cu chirie. Nu va hazardati in 2017 sa impartiti o casa nici macar cu prietenii, pentru ca nevoia voastra de spatiu este foarte mare si cu banii va veti descurca si pe cont propiu. Aveti curajul sa nu va mai impartiti intre datoria fata de parinti si nevoia legata de o viata personala, daca prin asta intelegeti ca la 40 de ani trebuie sa locuiti cu parintii.

Toate problemele acestea vin pe fondul nevoii de ragasire de sine. Este adevarat, unii dintre voi pot schimba cinci case, dar daca nu vor auzi adevaratele mesaje ce vin din interior, casa singura nu va poate asigura confortul emotional. In felul acesta va recomand sa nu faceti investitii uriase, caci exista o forma de terapie de moment la anumite persoane, de a decora scump, in ideea de a va alunga temerile interioare. Este un an important pentru constientizarea nevoilor interioare, chiar daca veti face si mici greseli in a vi le satisface. Macar veti invata ceva. Functiile mari nu sunt suficient de sustinute pana la sfarsit de 2017, asa ca fiti precatuti in a va avanta sa zburati pe cai mari.

Cei care aveti functii de conducere, aveti de facut niste compromisuri. In schimb sunteti avantajati in activitatile particulare, cei care lucrati acasa sau care va deschideti doar un sediu social acasa, lucrand pe unde aveti treaba. Cei intreprinzatori au un an profesional foarte bun si mai ales un an financiar foarte bun. Activitatile de comert sau cea legata cursuri sau formarea in diverse profesii sunt prost aspectate pana in 15 februarie, dar foarte avantajate dupa 11 octombrie, chiar alegand sa schimbati ceva in organizarea activitatii voastre. Tot din octombrie puteti invata ceva nou sau va puteti intoarce sa incheiati studii ramase in aer.

O atentie deosebita trebuie sa acordati sanatatii incepand cu 29 aprilie. Un an si jumatate de aici incolo nu este sanatos sa va mai sacrificati pentru diverse activitati, spunand ca problemele sa sanatate trec de la sine. Unii chiar urmati terapii pe termen lung, atat pentru afectiuni fizice, cat si psiho-emotionale ori de nutritie. Nu interveniti brutal cu operatii de micsorare de stomac sau implanturi.

Nu sunteti in cea mai buna forma fizica. Mai degraba munciti sa obtineti rezultate sau va rezolvati fricile sau complexele prin terapie. Posibil sa va implicatI in probleme medicale ale parintilor, ale unor rude apropiate sau prieteni mai in varsta.

In 2017 cautati-va pe voi insiva cu lupa, dar mai ridicati ochii din cand in cand si vedeti cum va integrati voi in tabloul de ansamblu al vietii voastre. Acest tablou este in miscare si apar elemente noi pe toate planurile. Cand sunteti in faza de microscop, este posibil sa nu vedeti bine ce sau cine se apropie de voi. Asadar alternati cele doua orizonturi si descoperiti ce va face fericiti.

Citeşte şi  Horoscop 2017: Formula fericirii pentru fiecare zodie

Balanţă

2017 este pana la urma anul vostru, un an plin de sanse ce nu trebuiesc ocolite, un an al vindecarii, al curajului si al puterii de a incepe o viata noua. Aveti multe de invatat si de descoperit, insa nu toate aceste lectii vin de la sine, ci unele trebuie sa doriti voi sa le cautati. Cu cat veti avea mai mult asteptari de la altii si ma refer la acele situatii in care voi insiva trebuie sa faceti ceva pentru confortul si linistea voastra, nimeni altcineva, cu atat mai mult apar rasturnari de situatie din partea acelor oameni pe care va bazati, amanari, poate schimbari de destin ale acelor cu care vreti sa plecati la drum intr-o afacere, calatorie sau alte chestiuni de viata. Ati putea chiar considera la un moment dat ca nu aveti noroc.

Chiar si o cerere in casatorie poate veni in 2017 din partea unei femei Balanta. De fapt voi aveti anul acesta cel mai mare noroc dintre toate zodiile, cel putin pana la 11 octombrie, doar ca este acel noroc pe care vi-l faceti cu mana voastra. Daca pana acum viata voastra profesionala fusese acaparata de o ruda sau un prieten cu o afacere, el pe drumul lui, voi tot pe drumul lui, anul acesta se intampla o schimbare in viata acelei persoane si sunteti fortati sa descoperiti drumul vostru. Incepeti din timp!

Inca din decembrie 2014 aveti aspecte astrale specifice dezvoltarii, pentru a urma scoli, cursuri, colegii sau mastere ce pot avea valoarea unor studii superioare, a sustine examene, a invata limbi straine, a va specializa si a obtine atestate, licente, brevete recunoscute international. Unii dintre voi poate nu au avut nevoie, iar altii poate nu au inteles necesitatea acestui tranzit astral, doar ca era una dintre importantele cai ale iesirii voastre dintr-un destin in care sa va simtiti captiv sau poate doar plafonat. Unii veti realiza ca aveti nevoie urgenta de o diploma sa obtineti un post pe care vi-l doriti si aici apare fie regretul ca nu v-ati trezit la timp.

Altii aveti norocul sa plecati la o specializare sustinuta prin politica firmei la care urmeaza sa va angajati. Doar ca intre 15 februarie si 10 noiembrie va fi mai anevoios sa invatati, pot aparea si se pot suprapune evenimente care va obosesc, munca, responsabilitati si va fi mai greu sa va bucurati de perioada de scolarizare. Toti cei care invata in acesta perioada pot acuza o lipsa de concentrare, insa chiar si asa, cu vointa veti merge mai departe. Acum e mai greu decat ar fi fost in 2015 sau 2016, insa unii dintre voi nu prea au incotro. Atentie in aceasta perioada 15 februarie – 10 noimbrie si pentru elevii care dau examene, bac etc. aveti o tendinta spre superficialitate, aveti un optimism periculos ca va veti descurca si fara sa invatati.

Fals! Cei care au activitati de tot felul sa fiti mai atenti la acte, la autorizatii, se alearga foarte mult pentru documente sau pur si simplu nu aveti timp sa rezolvati toate problemele. Pare ca sunteti contratimp, asa ca din nou va sfatuiesc, luati-o din timp, nu lasati pe ultima suta de metri. Situatia aceasta apare si datorita faptului ca fie ati asteptat un ajutor si nu a venit, fie ati lasat totul pe ultima suta de metri. Daca stiti ca va lipseste o hartie sau o autorizatie, faceti tot posibilul sa o obtineti. Un exemplu: gasiti un cumparator generos pentru o casa ridicata cu amanarea autorizatiei de constructie sau a altor documente.

Ei, va veti supara rau ca nu ati putut vinde sau incepe panica aceea in care cu disperare vreti sa rezolvati dosarul de acte. Atentie in 2017 la calatoriile cu masina sau alte mijloace terestre. Daca plecati din tara cu masina intr-un concediu in Europa, nu uitati sa faceti o revizie! Daca altcineva conduce si nu va simtiti in siguranta, spuneti asta. Nu este o perioada fabuloasa, tot 15 februarie – 10 noiembrie pentru activitatile de comert. Pentru cineva care are un magazin de orice gen, pot aparea probleme legate de concurenta sau daca este la strada, pot incepe lucrari de constructie sau distructie, cum se mai intampla in Romania, care sa ii afecteze vadul. Pot aparea neintelegeri, nemultumiri, schimbare de atitudine in relatia cu fratii, surorile, vecinii sau persoane de care va izbiti mai mereu, fara a fi rude sau prieteni.

Atentie la gafe, aveti grija ce spuneti, puteti rani sau mai rau, puteti intra in situatii penibile. Nu va grabiti sa mergeti sa va faceti dreptate in instanta in 2017, deoarece povestea voastra este mai profunda si poate nu ar fi rau sa intelegeti pur si simplu de ce vi se intampla anumite lucruri. Comunicarea joaca un rol esential, poate intelegeti gresit intentiile cuiva. Nu va grabiti sa va suparati, iar daca ati suparat pe cineva care nu a inteles ce ati spus, impaati-l.

Intrebati acolo unde nu intelegeti, chiar si la scoala, in timpul unui examen, atunci cand cunoasteti pe cineva, daca sunteti curios, asta pentru stabilirea adevarului. Nu plecati la drum intr-o relatie, fie ea si profesionala, ascunzand sau mintind, pentru ca se va intoarce impotriva voastra. Diplomatia uneori va gaseste scuze pentru a nu spune anumite lucruri, de teama de a nu rani.

Printre aceste lucruri, insa, se pot strecura situatii esentiale, care nespuse la timp, pot arunca totul in aer la un moment dat. Voi sunteti fortati de destin sa spuneti adevarul si sansa voastra depinde de adevar si corectitudine. Mai mult ca sigur ca pe drumul lui 2017 apar acele persoane, atrase evident de constiinta voastra, care sa va opuna rezistenta, atunci cand alegeti sa nu fiti sinceri. Telefoanele, mailurile si toate celelalte mijoace de comunicare pot crea erori, puteti intelege gresit, trimiteti cui nu trebuie, lasati in telefon ce nu trebuie, atentie la furtul de telefoane mobile, in sensul ca puteti fi victima.

Nu tineti poze pretioase sufletului vostru in mobil prea multa vreme. In februarie 2017 scapati de grijile financiare, poate de datorii, poate ajungeti voi sa obositi sa mai intoarceti problema financiara pe toate partile si detasandu-va, blocajele dispar sau gasiti solutii plecand din punctul mort. Iar din octombrie 2017 chiar aveti ocazia sa castigati bani frumosi, poate si pe fondul schimbarilor enumerate mai sus. Puteti vinde, incasa, puteti castiga mai bine, din activitati independente, dar si din salarii, din contracte in afara tarii, desi multi dintre voi ar putea sa nu beneficieze de un contract in primele luni de munca.

Oricum situatia voastra financiara de limpezeste, se rezolva si mai ales daca alegeti sa fiti activi, dinamici in 2017, cu siguranta veti fi multumiti, caci eforturile va vor fi rasplatite. Pana in 15 februarie, insa, aveti grija sa nu va faceti datorii de care nu veti mai putea scapa prea curand. Nu va satisfaceti nevoile pe moment, fara sa va ganditi la viitor, nu imprumutati voi bani de la altii si nu cumparati o masina sau o casa care depaseste mult bugetul vostru, chiar daca momentan aveti avansul sa puteti incepe ratele. Lasati asta pentru 2018, atunci cand vor aparea schimbari in patrimoniul vostru, de voie sau de nevoie.

Pana la 29 aprilie si in special in februarie atunci cand se vor forma eclipsele, acordati atentie sanatatii, dietelor sanatoase, efortului si vointei de a va vindeca ghidat de boli ce s-au cronicizat, infruntati-va suferintele, cautati cauzele unor depresii si mergeti la un psiholog, caci sunteti pe drumul vindecarii, eliberati-va de dusmani sau conflicte, analizand atent care sunt portitele de iesire din aceste relatii vampire, chiar si cu riscul de a pierdeceva ce va tine legati de acele persoane, rugati-va mai mult, odihniti-va, propuneti-va sa evadati intr-un concediu, aceia care nu au mai facut asta din comoditate sau singuratate, gasiti-va linistea prin a va analiza sufletul si evoluati spiritual citind. In 2017 incepe o noua viata pentru multi dintre voi.

Va puteti indragosti, puteti face copii, va faceti prieteni noi, intrati in cercuri noi, poate pentru ca incepeti anumite activitati. Va gasiti locul in societate, in lume, va exprimati si primiti aprecieri. Aveti mai mult curaj si noroc. Nu ar trebui sa ratati nicio sansa si nici sa mai stati pe ganduri. Intai faceti ceva pentru voi si apoi ganditi-va la altii. Invatati sa spuneti nu, dar nu treceti brutal dintr-o extrema in cealalta, incurcandu-i sau socandu-i pe cei pe care pana acum i-ati invatat cu ajutorul.

Puteti pleca in drumuri lungi temporaresau definitive. Puteti fixa evenimente, chiar casatorie, dar atentie ca anul este plin de neprevazut si veti sta mereu cu grija, cand apar tot felul de vesti mai mult sau mai putin importante pentru acel eveniment. In dragoste apar relatii karmice si lectii in functie de cat ati fost de cuminti. Sigur ca incepeti un nou drum, dar de la caz la caz se poate intampla ca cei care ati fost haotici si neatenti in plan sentimental in ultimii ani, sa fie si o perioada in care va trebui sa faceti ordine, mai degraba.

Februarie si august vin cu eclipse si se produc schimbari de decor in plan afectiv. Un prieten va poate deveni iubit, aflati lucruri noi, puteti incepe un curs de dans si acolo va indragostiti de cineva, cunoasteti pe cineva in avion sau pe internet, mai ales cei care urasc internetul. Apare insa riscul acelor minciuni din februatie pana noiembrie, asa ca nu fiti naivi.

Femeile insarcinate sa fie atente in februarie si august, pe perioada eclipselor. In 2017 veti arata mai bine, veti fi mai frumosi, va veti ocupa de voi, de sanatate, de imagine si de garderoba. Poate faceti asta pentru cineva si nu e rau, insa daca o veti face pentru voi, va dura ma mult.

Citeşte şi  HOROSCOP MINERVA 2017: Anturajul vă împinge la cheltuieli. Se concretizează visurile pentru Peşti

Scorpion

2017 este anul extremelor si al contrastelor pentru voi. Incercati sa faceti tot posibilul ca pana la 15 februarie sa nu faceti ceva ce veti regreta ulterior, atunci cand poate aveti nevoie ca imaginea voastra sa nu fi suferit datorita faptului ca nu ati stiu sa va tineti tensiunile in frau. Oricat ati fi de motivati sa fiti nervosi sau furiosi pe anumite situatii, vestea buna este ca intr-o luna si jumatate de la inceputul anului, starea vibrationala se va modifica in bine si este posibil ca atunci cand veti deschide ochii, vazand totul dintr-o noua perspectiva, sa gasiti „victime”.

Cu alte cuvinte, se poate spune ca in noianul de probleme, voi sunteti cauza, cel putin deocamdata. Atrageti de cateva luni o serie de situatii, pe care apoi le acuzati ca fiind de fapt ele cauza starilor voastre. Evitati sa va razbunati pe cei care v-au gresit, nu va inselati partenerul, doar pentru ca el ar fi facut-o, nu inselati oricum, deoarece nu este de bun augur, eliberati-va de obsesiile mistuitoare si incercati sa iertati, pentru ca supararile pe ceva sau cineva va consuma energia, va fac mai neplacuti ca fiinta si nu va mai lasa sa va exprimati sau sa va concentrati eficient. Daca luati parte la discutii de grup, fiti mai rezervati.

O data ce ati spus ceva gresit, ceilalti va vor eticheta cu o eticheta greu de dezlipit ulterior. Ei nu stiu ca voi acum traversati din punct de vedere astral o perioada complicata si cred ca nici voi nu prea intelegeti cu adevarat ce se petrece cu voi. Rugaciunea, pentru cei care sunteti credinciosi ajuta si ridica vibratia. Aveti in fata voastra situatii neplacute, oameni pe care fie ii detestati, fie mai bland, nu reusiti sa-I struniti sau sa ii convingeti de intentiile voaste bune.

Problema nu este ceea ce vreti, ci felul de a va impune punctul de vedere. Fiti constant, caci daca incepeti bland, apoi veti trece la extrema cealalata, pierzandu-va rabdarea. Nu toti Scorpionii au asa situatii, multi sunteti extrem de pasnici si va intrebati citind aceste randuri, cand ati devenit atat de rai. Cei care nu au de impartit nimic cu nimeni, doar va simtiti lipsiti de putere, fara motivatie, negativisti cu voi insiva si nu va mai placeti. Parca aveti nevoie de o schimbare si nu stiti cu ce sa incepeti. Vedeti in fata ochilor, poate o situatie neagra, fara perspectiva, un blocaj, vreti sa iesiti din ce sunteti. Trebuie sa aveti doar putina rabdare!

Acum sa va dau vesti bune, dupa ce v-am bombardat. Stati cu fata spre un dezastru fals, iar din spate vine o rezolvare si un noroc pe care nu l-ati mai avut demult. Insa inaintea minunatei intamplari din viata voastra care va incepe pe 11 octombrie, imediat dupa 15 februarie va incepe o perioada de echilibrare, curatenie, linistie si analiza a ceea ce doriti sa schimbati. Puteti sa va lasati ajutati in acest proces. Incepand cu 11 octombrie deveniti puternici, vii, activi, inspirati, norocosi, dar mai ales prin capacitatea voastra extraordinara de a descoperi norocul, caci nu prea va bucurati niciodata de ceva pentru care nu va luptati.

Atunci veti culege laurii si multi va vor da dreptate, chiar daca nu fusesera de acord cu metodele voastre. V-am spus doar de la inceput ca este anul extremelor. Va ajuta mult si Destinul care in 29 aprilie va atinge pentru un an si jumatate pozitia culminanta a hartii voastre, profesional, vorbind, dar si in relatia cu autoritatile de orice gen din viata voastra, asta insemnand ca veti atinge un maxim al puterii si capacitatii de exprimare ca rol profesional, binenteles in rezonanta cu performantele si ce ati invatat pana acum.

In 2017/2018 nu mai aveti nicio scuza, daca nu reusiti ce v-ati propus. Atentie, va fi dificil doar din punct de vedere al responsabilitatilor asumate si al faptului ca poate trebuie sa sacrificati putin confortul sau viata de familie. Totusi din luna mai, incolo sunteti pe cai mari din punct de vedere al afirmarii profesionale, obtinerii unor functii de conducere, al recunoasterii meritelor voastre prin performantele clare obtinute, prin obtinerea notorietatii si cresterea veniturilor ca urmare a unei publicitati inteligente.

Puteti fi premiati sau vi se pot acorda diverse titluri. In meserii de investigare sau cercetare, politie, procuratura, medicina etc, aveti performante notabile. Unii deveniti capi de familie si va asumati responsabilitati. Altii rezolvati chestiuni in relatia birocratica cu statul care pana acum au fost greu de rezolvat. Asa ca treceti la etapa urmatoare. Sanatatea este cel mai bine aspectata pana la 11 octombrie, dar trebuie sa cautati cele mei bune solutii, chiar si in afara granitelor tarii. Ocupati-va de asta! In situatiile critice sunteti protejati si tratamentele merg spre bine, chiar daca va temeti. Lucrati insa si asupra voastra.

Poate veti reusi sa evitati interventiile chirurgicale, care sunt foarte probabile in februarie si pana la jumatatea lui martie, mai ales cele pe coloana sau aparatul genito-urinar. Atentie la manifestarea atipica a unor afectiuni pe care le aveti. Concluziile nu trebuiesc trase rapid. Se poate intampla in 2017 sa aveti nevoie de urgenta de ajutor medical si desi aveti aspecte foarte bune, problemele voastre nu pot fi tratate superficial, caci nu se incadreaza intr-o gama simplu de diagnosticat.

Totusi sunt Scorpioni care vor sa faca ceva legat de corpul lor fizic, sa slabeasca, sa se tonifieze, sa se remodeleze si anul vine cu cea mai buna energie pentru transformarea fizica corelata cu cea medicala, cosmetica, dar si vestimentara, daca asta va insemna pentru voi terapie.

Cautati-va linistea, credinta, puneti pe Dumnezeu mai presus de voi si orice altceva si va fi o schimbare puternica pentru aceia care inca nu s-au regasit. Ajutorul va poate veni de la prieteni pana la 29 aprilie, dar si voi veti fi solicitati sa ajutati. Se pot intari prietenii bazate pe sacrificiu, chiar, genul acela de ajutor pe care nu il dai oricand, oricui, dar care conteaza in viata. Va doriti o schimbare de mediu si mergeti spre preocupari gasind oameni noi cu care impartiti interese comune.

Se poate intampla si sa va faceti curatenie in cercul de prieteni sau cel putin sa ramaneti inconjurati doar de aceia care au trecut testul prieteniei in relatia cu voi. Februarie poate aduce dezamagiri pe acest plan. Despre aspectul financiar se poate spune ca treceti mai mult printr-o perioada in care invatati ceva si asta se intampla din decembrie 2014. Daca vorbim de invatatura, trebuie sa fiti atenti si sa nu actionati cu impulsivitate in nimic referitor la bani. Pana la sfarsitul anului, inca va mai trebui sa va luati timp de gandire inainte de a face vreo cheltuiala, investitie sau de a va schimba traiectoria profesionala in orice sens doriti, crezand ca veti castiga mai bine sau mai usor dintr-un alt domeniu de activitate.

Incepand cu 15 februarie pana pe 10 noiembrie, casa banilor devine instabila. Nu va speriati ca nu veti castiga, insa in acest caz exista situatia in care ce luati pe mere, dati pe pere si mai mult alergati. In alte situatii pot exista blocaje, bani pe care ii asteptati si ii puteti primi abia la sfarsit de an. Aveti grija la tranzactiile cu avansuri achitate, va puteti razgandi si pierdeti bani. Nu faceti investitii riscante, stati departe de jocurile de noroc, evitati bursele si mai ales nu va apucati tocmai in 2017 sa scoateti profit din ceva care nu este muncit, cum ar fi sa achizitionati ceva si sa vindeti apoi mai scump. Fie nu se va vinde, fie pot fi probleme in plus.

Cei care au afaceri, trebuie sa stie ca traverseaza o perioada mai putin buna, motiv pentru care nu trebuie sa se panicheze si nici nu trebuie sa isi inchida afacerile, ci trebuie sa astepte sau sa creeze strategii inteligente de a depasi momentul.

Fie castiga si cheltuie pe tot felul de reparatii sau necesitati impuse chiar de lege, fie poate exista riscul unor amenzi, fie apar blocaje in incasari si, inca odata, nu trebuie sa se panicheze. Cei salariati nu sunt foarte multumiti, dar atentie nu va abandonati vocatiile, gen muzica, medicina, ca sa va apucati de afaceri cu bere sau tigari. V-am dat doar un exemplu, dar paleta este larga.

Un alt exemplu inafara de cel in care nu va recomand sa mergeti pe vibratii joase pentru bani, este ca nu trebuie sa munciti pana la epuizare pentru bani, nici nu trebuie sa intrerupeti vreo sarcina de teama ca nu va veti descurca sa cresteti un copil, nu amestecati dragostea cu banii si nu trebuie sa va dati demisia in aceasta perioada, caci pana la sfarsitul anului riscati sa nu gasiti ce cautati. Exista si un aspect spiritual al acestei perioade. Daca nu este sa va iasa o afacere, inseamna ca nu trebuia sa o faceti.

Nu fortati!!! Nu va imprumutati de bani pentru o idee, amanati si nu va lasati influentati de altii. Un alt aspect spiritual este ca blocajul financiar se produce datorita unui „pret” pe care trebuie sa-l platiti pentru ceva ce nu ati facut bine si daca fortati, „pretul” se schimba in altceva, care va poate place mai putin. Al treilea aspect spiritual este ca trebuie sa faceti o prostie din care invatati pentru tot restul vietii, diferenta dintre bine si rau. Dragostea mai scartaie pana la sfarsit de aprilie, datorita Karmei care v-a intors, pesemne, greselile din trecut.

Cum spuneam si mai sus, avand in vedere ca pana pe 15 februarie nici nu sunteti foarte simpatici, ci doar erotici, mai trebuie un strop de rabdare sa depasiti perioada in care lucrurile nu se leaga cum ati dori. Daca va doriti o persoana anume, trebuie sa incepeti sa faceti sacrificii, planuri de viitor si sa va ridicati de pe vibratia instinctuala care pana acum v-a ranit partenerul. Nu mai merge sa actionati doar din impuls, ci trebuie sa va si analizati actiunile, altfel nu este nimeni de piatra si nu va va astepta sau ierta neconditionat la infinit. Oricum anul incepe cu furtuna, trecere de la ura la iubire, apoi din nou la ura si apoi iar la iubire.

Eclipsele din februarie aduc intemperii puternice, insa exista multi dintre voi, care chiar asa isi rezolva problemele, pe vreme extrema. Invata sa se apere mai bine sau inteleg mai usor ce trebuie sa schimbe. Din octombrie incolo, un an de zile este randul vostru sa va bucurati de viata, realizari, de invataturile primite, de iubire si de ce nu, sa aduceti copii pe lume.

2017 poate veni cu schimbari de locuinta si mutari ale parintilor in alta casa, schimburi, vanzari, dar nu uitati ce am spus mai sus, nu este un an fabulos din punct de vedere financiar si daca doriti sa va miscati rapid cu o vanzare, dar si cumparare de casa, o mica pierdere tot trebuie sa va asumati. Important sau mai important este ca va rezolvati problemele si va luati o grija de pe cap.

In case si familie, apar o serie de schimbari, probleme, chiar si de sanatate a parintilor, de care trebuie sa aveti grija, in special in perioada eclipselor din februarie si august. Anul este solicitant, caci este un an cu miza mare din punct de vedere profesional, asa ca aveti prea putin timp liber, trebuind sa va impartiti intre responsabilitati.

Citeşte şi  Horoscopul banilor 2017: La pungă gros sau cu vânt prin buzunare?

Săgetător

2017 traseaza contururi finale in transformarea si maturizarea voastra, iin ciuda unui nivel ridicat de dificultate al situatiilor cu care va intampina viata, ceea ce pe unii va pune in incurcatura. Sagetatorul cat traieste invata si mereu ce invata se leaga, ca intr-o poveste, de urmatorul capitol din viata. Mai toate intamplarile, grele sau usoare, au menirea lor, ca si in cazul altor zodii, numai ca Sagetatorul poate mai usor transforma o incercare intr-o pilda, asimiland-o mai usor, transformand-o intr-o cheie de legatura cu umatoarea etapa de viata.

De aceea trebuie sa fiti atenti, ca in orice situatie din 2017, indiferent cate elemente inedite ar ridica, voi trebuie sa gasiti intelesul mai adanc, sa fiti intelepti, sa nu va impotriviti, sa nu trageti concluzii pripite, sa nu intrati in panica, sa va folositi de tot ce stiti pana acum si sa va incapatanati ca acolo unde simtiti ca va scapa adevarul, sa scotociti dupa el pana la capat, caci veti ramane surprinsi cum intr-un sac aparent gol, cu fundul adanc, mereu si in ultimul minut, e un cadou pentru voi.

Aceasta perioada „scoala” dureaza pana in decembrie 2017. O puteti numi si „joc” daca sunt si amatori de senzatii tari printre voi. Dar scoala poate fi una a vietii sau poate fi orice scoala doriti sa urmati, sa invatati ceva in plus. Daca alegeti sa studiati cu adevarat, multi dintre voi vor fi scutiti chiar de lectii personale putin mai complicate.

Intotdeauna pentru un efort pe care il faceti, veti fi rasplatiti. Incepana cu 29 aprilie Destinul chiar va poarta spre anumite scoli, studii superioare, studii spirituale, studii poate chiar urmate dincolo de granitele tarii, oportunitati atat pentru cei tineri cat si pentru persoane trecute de 40 de ani, care doresc acum o schimbare. Schimbarea poate veni in viata voastra profesionala in urmatorii doi ani in functie de implicarea voastra. Voi nu prea primiti nimic fara efort, de aceea evitati epuizarea inutila in orice alte actiuni.

Exista Sagetatori care pot alege sa paraseasca tara sau poate doar sa calatoreasca mai mult. Pentru cei care doresc sa plece din tara, 2017 ar putea fi mai degraba un an de planuri si de tatonare, ca abia 2018 sa va ofere mai mult deschiderea spre noi perspective. Tocmai de aceea, nu este bine sa plecati caine surd la vanatoare si sa va faceti acele studii de care stiti ca aveti nevoie sa va pastrati nivelul la care ati ajuns la voi in tara. Nu uitati de sageata din ideograma zodiei voastre. O plecare pe un alt taram nu este satisfacatoare, daca aici aveti un nivel profesional mai slab, doar ca sa fiti in alta tara.

Pana la 29 aprilie inca pot aparea o serie de oferte pentru voi legate de cariera sau puteti voi hotari in ce directive o luati. Chiar daca nu va faceti planuri de plecare, este foarte posibil ca anumite decizii de a schimba ceva in viata profesionala sa va lege in urmatorii ani de strainatate sau persoane din strainatate. Cei care nu stapaniti bine o limba straina, nu ar fi rau ca in 2017 sa incepeti sa va ocupati serios de asa ceva. Riscati sa pierdeti oportunitati speciale, doar pentru ca nu aveti incredere in cunostintele voastre.

Exista printre voi persoane care nu simt neaparat nevoia sa studieze sau cred ca au invatat destul pana acum. Daca pentru voi inca nu au aparut din octombrie 2015 sanse frumoase pe plan profesional, ele inca pot aparea pana la sfarsit de aprilie, pentru ca vin in urma unor eforturi pe care deja le-ati facut. Daca nici asta nu asteptati, considerandu-va suficient de realizati, atunci bucurati-va de faza de croaziera a carierei si treceti la nivelul in care sa va doriti sa ajutati mai mult pe cei care au nevoie de cunostintele voastre, sa colaborati cu fundatii si organizatii ce va pun in legatura cu persoane cu nevoi speciale sau va implicati in actiuni caritabile, iar pentru cei mai curajosi, in misiuni internationale.

O serie de informatii vin prin cunostinte, prieteni, profesori. Nu faceti bine sa va tineti ascunse anul acesta problemele sau nelamuririle pe care le aveti. Cercetati-va lista din telefonul mobil sau agenda si vedeti cine este acea persoana care are legatura cu o problema pe care o aveti voi la un anumit moment dat? Pana pe 11 octombrie aveti o protectie exceptionala din astral si de la oamenii de jur imprejurul vostru.

Vreti sa stiti ceva sau cautati si nu gasiti, cineva va veni spre voi si va va da mesajul potrivit, o idee, o persoana de legatura, un numar de contact, un medic sau informatii care poate lamuresc probleme ce au fost ascunde intelegerii voastre de o viata. Exista prieteni carora le puteti face o vizita aici sau in afara tarii, care va pot ajuta sa emigrati, cu care puteti face o afacere, insa aici vin mereu cu precautii, caci nu se potriveste tuturor.

Va faceti prieteni noi anul acesta, dar trebuie sa stiti ca acest compartiment astral se poate folosi nu atat pentru innodarea unor relatii, cat pentru evolutia voastra intr-un plan social in care va doriti sa va afirmati. As spune ca unii dintre voi va faceti foarte multa curatenie in cercul de prieteni si va lasati loc pentru a inchega relatii mai degraba profesionale utile impunerii voastre intr-o afacere pe care vreti sa o promovati. Asadar nu mai aveti timp de distractii sau prieteni, ci tot ce faceti este sa munciti si sa construiti reteaua de clienti, furnizori sau parteneri de care aveti nevoie.

Acesta este cazul celor care s-au irosit prea mult timp in relatiile cu prietenii, nu au avut un echilibru intre timpul alocat lor si timplu alocat altora. Printre voi se numara persoane ce vor sa se lanseze in activitati didactice sau care doresc sa scrie si sa publice anumite lucrari. Este un an foarte bun pentru asta. Pana la 15 februarie continua etapa de descarcare karmica, procesele subconstiente incomode, pe care multi nu stiti sa le gasiti o cauza.

Unii va temeti de anumite lucruri, unii nu puteti trece peste incercari avute, nu reusiti sa iertati pe cineva, nu intelegeti rolul si rostul unor dusmani sau conflicte, nu dati de cap unor probleme medicale, invinovatindu-va ca nu ati luat decizia corecta desi, problema tine de eroare de diagnostic sau tratament si nu vi se datoreaza, decat daca nu mergeti voit la doctor. Puteti acuza oboseala, insomnii, tensiune nervoasa, depresii si toate acestea sunt determinate de incarcatura cu care veniti de noua ani incoace.

Nu este la fel la toata lumea, insa va pot spune ca la jumatatea lui februarie orice problema care va macina acum va trece. Tot ce nu trebuie sa faceti in aceasta perioada sau ce nu trebuia sa faceti de sapte luni incoace era sa nu faceti rau altora, sa mintiti, sa va ascundeti, sa tradati sau sa luati ce nu-i al vostru. Daca ati facut asta, dupa 15 februarie va confruntati cu proprii demoni in fel si chip. In acest caz trebuie cumva sa va armonizati energiile si sa va purificati.

Urmeaza anul numerologic 1, iar dupa 15 februarie nu pot spune ca ati scapat de griji, ci trebuie sa fiti mai atenti sa nu va dati cu dreptul in stangul prin decizii si ipite ca va pot trimite in lupte si constructii sterile pentru urmatorii noua ani. Teoretic stiti ce aveti de facut, stiti care va sunt valorile, nu renuntati acum la ele, evitati sa luati hotarari la nervi sau din impulsivitate sau pentru ca vreti sa demonstati cuiva ceva. Daca va doriti ceva foarte tare, analizati daca este dorinta voastra pentru sufletul si nevoile voastre, asa cum va stiti voi sau este o influenta din partea celor din jur si traiti cu sentiment ca trebuie sa fiti in rand cu ceilalti.

Atentie! Nu renuntati la libertatea voastra, oricare ar fi ea. Nu incepeti investitii cu rate mari, daca stiti ca nu veti mai ramane cu bani de cheltuiala! Proiectele mari trebuiesc analizate atent! Ramaneti liberi! Mai pot aparea pana la 29 aprilie griji legate de casa, parinti, familie, sanatate si trebuie sa aveti disponibilitatea sa le rezolvati, nu sa va scuzati ca sunteti prinsi in alte probleme mereu.

Voi le rezolvati in general pe toate, insa nu sunteti supraoameni si daca vreti sa faceti fata tuturor problemelor, sa alergati neincetat, asta va va obosi, va va stresa, va va distruge sistemul nervos si va poate imbolnavi. Deci, lasati-va pentru 2017 spatii goale, nu va umpleti toata agenda, plecati la drum in orice pe idei vechi bine coapte si nu pe lucruri de moment, caci intre 15 februarie si 10 noiembrie riscati derapaje sau incalcari ale unor reguli spirituale, pe care desi le stiti, aveti slabiciunea de a le ignora. Atentie la ingrasare, atentie la cum aratati, nu va neglijati! Nu va luati dupa moda, caci s-ar putea sa nu va stea bine.

Puteti scapa de griji legate de o casa dupa 29 aprilie, vindeti, va mutati, inchiriati, finalizati, reparati sau renovati poate. Atentie la banii cheltuiti sau investiti dupa 10 noiembrie incolo, mai pot aparea blocaje finaciare, insa pana atunci nu sunt probleme. Din mai incolo fiti atenti la drumuri, in special cele prin tara, atentie si la eclipsele din februare, in special cele din august. Aveti grija unde va puneti actele importante si mai ales ce acte va lipsesc pentru finalizarea unor tranzactii. Nu ar fi rau sa va puneti din timp ordine in documente si sa nu va treziti in ultima secunda ca ratati o calatorie sau nu va puteti inscrie undeva pentru ca expirat un act de identitate. Daca plecati la drum si traversati tari cu legislatii aparte, interesati-va dinainte ce documente aveti nevoie.

Din 11 octombrie incolo, prin intermediul intuitiei si al nevoii de cunoastre, veti beneficia de o perioada de vindecare trupeasca, emotionala si mentala, poate chiar neconventionala, dar si alopata deopotriva. Incepeti inchiderea unor cilcuri din viata voastra care va ofera posibilitatea deschiderii unor noi porti. Relatiie sentimentale din 2017 sunt si ele bazate pe invataturi importante, au apecte karmice, ceea ce inseamna ca primiti ce aveti acum nevoie sa intelegeti sau chiar sa platiti.

Este un an ale carui surprize va pot slabi protectia, daca nu stiti sa faceti alegerile corecte. Puteti fi in vizorul unor persoane ce par sa aiba sentimente sau intentii frumoase fata de voi, dar mai ales cei tineri si neexperimentati pot fi ulterior dezamagiti daca se arunca in bratele cuiva inainte de a cunoaste cu adevarat persoana. Nici voi nu sunteti lipsiti de capricii. Toanele voastre, mai ales in plan sentimental vor da batai de cap multora care le pica anul acesta cu tronc un Sagetator. Extremele voastre comportamentale, ceea ce aratati in prima instanta si felul in care va purtati ulterior, ii pot face pe ceilalti sa sufere.

Citeşte şi  Horoscop 2017. Află cum vor sta zodiile la capitolul sănătate

Capricorn

Se poate spune ca in 2017 Capricornii deja au acumulat experienta in traversarea unei perioade mai dificile, in care au aparut o serie de situatii care i-au fortat sa ia decizii pe care ori nu doreau sa le ia ori au acceptat ca in continuare sa mearga in conditiile respective, fara sa poata face deocamdata alege, in functie de cat de constransi s-au simtit.

Vestea buna sau relativ buna, in functie de cat de rabdatori sunteti voi si stiu ca nu prea sunteti, este pana in decembrie 2017 ar trebui sa rezolvati cumva ce va tine pe loc sau tensionati, indiferent daca se refera la conditia medicala, obligatii de orice fel, datorii, dar chiar si probleme legale in anumie situatii, blocaje referitoare la documente ce nu v-au permis sa incepeti sau sa finalizati o constructie sau faptul ca nu aveti autorizatii necesare unor activitati, posibile procese, conflicte la locul de munca sau conditii ce va dezechilibreaza si nu va dau capacitatea financiara sa actionati atat de rapid cum ati dori.

In plus exista lucruri ascunse ochiului care inca va pot afecta surd, cel putin pe moment si voi ori nu stiti, ori nu le dati atata importanta cuvenita. In general primim semne, insa uneori semnele pot fi extrem de subtile chiar si pentru cunoscatori, daramite pentru un Capricorn sceptic si pragmatic, daca nu flegmatic in privinta misticului. Pana la 15 februarie inca va confruntati cu o forma de lipsa de protectie, iar genul de semne de care va spuneam mai sus nu va ajuta foarte mult, ba chiar va pot deruta. Am spus si anul trecut la Horoscop si mai spun si acum, fara sa mai insist foarte tare, ca protectia v-o faceti voi prin rugaciune sau orice forma de abordare spirituala care simtiti ca va ajuta.

Trebuie sa iesiti in afara voastra, daca voi insiva va sunteti deocamdata o limitare, mentala cel putin, si sa va raportati la o energie superioara voua, chiar si aceia care inca sunteti in faza in care Dumnezeu este o problema matematica mult prea dificil de rezolvat. Este un timp extraordinar de bun pentru a va redescoperi si a intari relatia cu Sinele, mai ales ca lipsa de protectie de care aminteam mai sus vine si prin oameni, prieteni ce va pot trada sau din contra, pot avea cele mai bune intentii, insa va dau sfaturi sau va recomanda lucruri, locuri, persoane care nu va vor face bine in demersurile pe care le aveti de facut.

Ar trebui sa va bazati cel putin pana la 15 februarie , mai mult pe voi insiva, sa va tineti problemele pentru voi, mai ales ca anul poate debuta cu ceva conflicte verbale. Instinctul vostru este adevaratul releu al vibratiilor ce va inconjoara, asa ca va trebui sa invatati urgent sa selectati oamenii cu care urmeaza sa mergeti la drum in continuare, fie ei si actuali prieteni. Spuneam ca se intampla si evenimente care nu va fac bine si care inca nu le vedeti, dar poate ca simtiti ca ceva nu este in regula. In general, aceste situatii se reveleaza mai tarziu, atunci cand sunt foarte greu de reparat sau va forteaza sa luati decizii radicale, tocmai pentru ca au stat prea mult acolo, in intuneric si v-au facut rau.

Am sa atrag eu atentia vis a vis de cateva posibile astfel de virusari, dar am sa am marea rugaminte ca nu cumva sa credeti toti ca se intampla toate deodata sau sa va casune pe cate un exemplu de al meu si sa faceti vreo obsesie. Este un Horoscop general si vorbesc pentru toti Capricornii, iar voi va trebui sa rezonati doar cu o posibila idee pe care o simtiti mai aproape de situatia voastra. In primul rand si in special in perioada 15 februarie – 10 noimebrie trebuie sa acordati o atentie deosebita sanatatii.

Erorile de diagnostic si tratament pot fi severe si solutia binecunoscuta este sa consultati atatia medici cati aveti nevoie pentru a trage singuri concluzia potrivita. Nu va repeziti sa luati decizii radicale si chiar si in situatii de urgenta intrebati ca sa puteti intelege ce vi se intampla intai de a lua un tratament cu doua taisuri. Partea ascunsa este ca puteti avea ceva probleme medicale, nu le dati importanta, ajungand apoi la medic in faza in care boala s-a cronicizat. Sa luam de exemplu un TBC. Tusiti, nu va simtiti bine luati cateva aspirine si sirop de tuse si asteptati sa va intremati. Este doar un exemplu, nimic mai mult, insa puteti extrapola si trage singuri concluzia ca atunci cand va supari ceva, nu este rau sa va investigati.

Posibil sa nu aveti timp sau sa va fie teama de medic, dar macar luati-o din aproape in aproape. Tradarile sunt un alt capitol care poate ascunde de voi o perioada adevarul. Tradarile atat de la un partener de viata, dar si de afaceri, poate un vecin ori un prieten, chiar un parinte poate alege sa protejeze sau sa favorizeze mai mult un frate sau o sora si va veti simti tradati. Este un an in care divortul este un eveniment extrem de posibil, daca nu se incearca gasirea unor solutii. Subconstientul vostru este destul de incarcat sa mai puteti gandi limpede, asa cum o faceti de obicei.

Atentie la dusmani, fiti mai discreti, fiti corecti cu angajatii vostri pentru ca este posibil ca unul din ei sa se razbune, daca vi-l faceti dusman. Cei care au probleme serioase cu legea au un an stresant, poate chiar teama de a ajunge in inchisoare, insa in decembrie se risipeste raul si a-ti putea sa rasuflati usurati. Ascunsa poate fi si o depresie care acum se acutizeaza, mai ales ca unii Capricorni nu stiu cum se manifesta. Este o stare ce se modifica in voi si nu o identificati, lasand-o sa va copleseasca la un moment dat.

Ea se poate datora chiar si unor stari de oboseala cronica ce vin din munca excesiva, oboseala ce se transforma in insomnia si insomnia va genera depresie. Cu siguranta trebuie sa faceti o modificare in programul vostru, sa va puneti pe primul plan si de ce nu, sa va luati concediul acela pe care nu vi l-ati mai luat demult, poate chiar sa plecati undeva fara copii.

Exista femei Capricorn care au copii mici si stau acasa in concediu de crestere. Voua va recomand sa cititi sau sa aveti un concediu maternal activ si intelectual, caci nu va prieste extraordinar aceasta pauza. Mintea voastra rumega si ce vrea si ce nu vrea. Puteti invata acum ceva important pentru schimbarea voastra profesionala, daca ati simtit de la inceputul anului ca nu va mai satisface ceea ce faceti la locul de munca actual. Nu este un an bun pentru a incepe ceva nou, chiar daca este Anul 1 Universal.

Voi trebuie sa inchideti capitole, iar de deschis le veti deschide pe cele noi la anul. Vindecati-va corpul, relatiile, parintii, scapati de oamenii care va mananca inutil energia, recapatati-o si transformati-o in ceva pozitiv. 2017 este un an de descarcare Karmica, de aceea el aduce purificari mai putin comode. Un lucru absolut interzis anul acesta este ca voi sa faceti rau altora, sa va razbunati sau sa tradati. Sper sa primiti cu intelepciune sfatul acesta si sa nu va considerati feriti de ulterioare consecinte, doar pentru faptul ca voi nu credeti in Legea cauzei si a efectului. Noua luni din februarie pana in octombrie cred ca nu este atat de complicat sa fiti corecti si pasnici si o spun pentru cei care de obicei nu sunt.

Din decembrie incepeti o viata noua si simtind ca ati scapat de multe de pe capul vostru, in primele luni ale urmatorilor 30 de ani din viata voastra s-ar putea sa nu stiti ce sa faceti cu „libertatea” voastra, insa despre asta vorbim la anul. Sa vedem si ce este foarte bun anul acesta. Este foarte bun ceva ce va intereseaza pe voi cel mai mult. Cariera. Puteti avea curaj sa incepeti ceva nou in alta companie, dar si alt domeniu. Aveti noroc de pozitii bune, putet incepe activitati private sau le puteati incepe chiar mai demult, insa acum aveti oportunitati foarte bune. Sportivii, artistii au succes si numele lor incepe sa se vehiculeze in sensul bun.

Puteti fi premiati sau in baza exerientei acumulate, puteti concepe un set de cursuri pe care sa doriti sa le tineti altora, adica va lansati in activitati didactice. Aveti sanse reale de a pleca sa munciti in afara granitelor tarii si asta pe pozitii bune, nu la munca sub nivelul pregatirii voastre. Invatati de voie sau de nevoie, completati studii care va lipsesc sau dati examene ce schimba incadrarea voastra la un grad superior. Vin spre voi oportunitati, vesti profesionale bune, prindeti-le din zbor. Nu va fie frica, sunt noi provocari, dar de bun augur. Poate aveti sentimentul ca trebuie sa o luati de la capat, in alta parte, cu alt colectiv, sa ridicati totul de la zero, dar pana la urma, asta va provoaca.

Multi veti incepe transformari serioase chiar incepand din primavara si asta se refera si la domeniile in care activati. Cei care s-au obisnuit sa va stie specialist in anumite domenii, acum vor auzi ca va ocupati de ceva la care nu s-ar fi gandit niciodata ca va puteti gandi voi. Plecati din banci spre arta sau din multinationale spre domenii spirituale, asa ca restul de posibile schimbari le ganditi singuri, in functie de ce va atrage si va defineste.

Iar daca am spus mai sus ca 2018 este anul in care este mai bine sa incepeti lucruri si 2017 sa finalizati, atunci cand vine vorba despre orice descoperire, cunoastere, invatare, care ar putea avea legatura karmica cu ce este undeva in interiorul vostru si nu ati stiut pana acum, atunci 2017 este foarte potrivit pentru a va descoperi talente pe care le-ati mai avut poate intr-o alta viata. Incepand din 29 aprilie interesul vostru incepe sa mearga spre investitii sau tranzactii financiare.

Probabil unii dintre voi vreti sa faceti mai multi bani, insa exista si situatii cand din nevoia de a face o schimbare, reamintind de penitenta de care vorbeam mai sus, veti fi pusi in situatia mai degraba de a renunta la banii sau averea pe care o aveti impreuna cu cineva, doar sa va eliberati si sa mergeti mai departe cu viata voastra. Acest lucru este cinstit, atata vreme cat pana la sfarsitul anului ar trebui sa va finalizati o serie de situatii lasate in coada de peste de atata vreme. Atentie in februarie si august la perioada eclipselor.

Nivelul vostru de protectie incepe sa se reface dup adata de 11 octombrie, cand norocul poposeste si pe strada voastra. Situatii care altadata erau pe punctul de a se rezolva si nu se rezolvau, acum capata turnuri deosebite si reusiti sa iesiti invingatori din tot soiul de capcane. Incepeti sa intelegeti care va sunt adevaratii prieteni, veti fi ajutati de prieteni si poate prin intermediul prietenilor apare si dragostea in viata voastra. Trebuie probabil sa onorati invitatiile lor. Va impacati cu un prieten cu care in 2016 sau la inceputul anului, v-ati certat. Aveti protectori, maestri sau profesori care va indruma bine. Ascultati-i!

Citeşte şi  Horoscop 2017 CARIERĂ: Ce trebuie să facă fiecare zodie în noul an ca să aibă succes

Vărsător

Berbec 21 aprilie – 21 mai Taur 22 mai – 21 iunie Gemeni 22 iunie – 22 iulie Rac 23 iulie – 22 august Leu 23 august – 21 septembrie Fecioara 2017, ca si ultimele luni ale anului trecut, va aduce sansa de a deschide o usa si a porni spre o destinatie noua, care va va ajuta enorm in anii urmatori sa evitati a fi prins in niste capcane ale vietii numite limitari. Drumul pe care puteti sau urmeaza sa il faceti este fie fortat de pe acum de anumite imprejurari ce nu va permit sa mai priviti inapoi, ci doar sa mergeti inainte, fie urmat dintr-o curiozitate, noroc sau flerul de a sti unde sa puneti pasul in cursul firesc al Destinului vostru.

De la sfaristul anului 2015 zodia Varsator a fost supusa unor presiuni de transformare continua si inca va mai fi pana la 29 aprilie. Unii ati inteles deja asta si ati acceptat in mod firesc sa faceti sacrificii sau sa munciti enorm pentru a va fi bine.

Ati inteles ca nu puteati lasa pe maine ceea ce trebuia sa faceti azi, ba a trebuit ca azi sa faceti si treaba de maine, caci imprevizibilul nu v-a dat pace. Ati avut si aveti in continuare sansa de a sta sus pe un val, dar asta presupune efort si , din nou spun, sacrificiu. Este mult de invatat din tot felul de situatii, ale caror cauze sunt destul de adanc marcate.

Pentru unii transformare inseamna renuntarea la tipare si obiceiuri fixe, mai ales cand vine vorba despre probleme medicale, despre nevoia de a va vindeca, dar si flexibilitate, cand vorbim despre relatii dificile in care parca nu vreti sa schimbati nimic la voi sau sa va intrebati de unde vin problemele. Renuntarea este buna atunci cand incrancenarea nu va lasa sa vedeti adevarul. Lasati timpul sa vina cu raspunsuri, voi doar concentrati-va energia spre calatoria amintita mai sus. Nu incercati sa detineti control asupra celorlalti, caci fiecare are un drum al lui si se va descurca mergand inainte si urmaridu-si propriile semne in viata.

Ma refer aici in special la copiii vostri, care au crescut sau la partenerii de viata care au de facut alegerile lor. Detasati-va de suferinte sau temeri vechi si sa vedem in continuare cum poate sa arate drumul pe care trebuie sa mergeti in cautarea unei regasiri depline. Nevoia de regasire nu este constientizata acum in totalitate, dar va fi, in anii urmatori.

Viitorul apropiat nu mai vine din pacate cu aceleasi sanse ca pana acum, valorificati-le in 2017! Drumul poate fi legat chiar de plecarea voastra din tara, care in 2017 este de foarte bun augur pentru aceia dintre voi care intentionati sa faceti asta singuri sau impreuna cu familia.

Beneficiati de ajutorul unor prieteni sau al unor rude si daca stateati pe ganduri sau erati indoiti de beneficiile plecarii voastre, sper ca acest Horoscop reuseste sa va ajute sa luati o decizie. Tot legat de calatorii, anul este foarte bun si ofertant, dar as mentiona in plus sansele care vin facand aceste calatorii, oamenii pe care urmeaza sa ii cunoasteti si chiar iubirile pe care le veti trai calatorind.

Vorbeam mai sus de schimbare si schimbarea coelata cu aceste calatorii insemana sa invatati sa va bucurati de viata si sa modificati ceva intr-un sistem de valori care mai degraba va dicta pana acum ca trebuie sa munciti sau sa construiti sau sa puneti bani deoparte. 2017 va ajuta sa va recapatati libertatea.

Daca va ganditi acum ce ar fi mai bine sa faceti intre a incepe o investitie materiala sau a incepe o investitie spirituala, veti iesi categoric in castig mergand pe a doua varianta. Un altfel de drum pe care puteti incepe sa mergeti sunt studiile, atat pentru cei tineri, cat si pentru cei mai putin tineri. Inca vorbim pana la 15 februari e de o perioada neconvenabila din punct de vedere profesional sau al relatiilor cu sefii, chiar si cu autoritatile, care cumva par sa va blocheze. Ceva nu va place si poate nu stiti cum sa iesiti dintr-un labirint in care incepeti sa suferiti chiar si din cauza politicii tarii in care traiti.

O idee ar fi cea de mai sus si anume ca este posibil sa va regasiti mai bine pe un alt meleag, insa din experienta va spun ca rezolvarea problemelor trebuie sa vina din interior, altfel mai devreme sau mai tarziu ajungeti sa va supere chiar si Universul in care traiti. Varsatorii vor fi fericiti invatand, descoperind, urmand o facultate sau un curs oarecare, o cale excelenta de a schimba ceva in viata si a nu mai repeta aceeasi experienta profesionala la nesfarsit, daca au constatat ca nu sunt multumiti cu ceea ce fac.

Si aici exista indecizie, lupta cu timpul, suprapunerea unor cursuri cu un program incarcat la serviciu sau impartirea timpului unor tineri parinti intre copiii mici si scolile ce doresc sa le urmeze si de care au nevoie sa duca pe viitor o viata mai buna.

Comoditatea este un cuvant pe care trebuie sa il uitati in 2017 si veti fi extrem de multumiti de efortul facut undeva spre sfarsitul acestui an. Al treilea posibil drum este cel spiritual si al intelegerii problemelor pe care le aveti, indiferent care sunt ele. Eliberarea voastra vine din intelegere si evolutie spirituala. Va puteti vindeca bolile, angoasele si relatiile de familie sau oricare ar fi ele mergand simplu spre biserica si rugaciune sau urmand o cale mai complexa de cunoastere care va poate oferi nu numai o alta viziune despre viata, dar si o noua sansa de regasire profesionala pe un plan superior.

Important este sa va deplasati dintr-un punct fix si sa aveti incredere ca pentru fiecare dintre voi este o solutie, doar sa fiti dispusi sa plecati pe un drum. Dupa 11 octombrie apar sanse profesionale de exceptie, dar care pentru multi vor fi corelate cu drumul mai sus amintit. Pana in octombrie aveti nevoie de a invata in plus sau de a sustine examene pentru a ocupa anumite pozitii.

In functie de schimbarile pe care intentionati sau indrazniti sa le faceti, mersul vostru progresiv in viata, are ca rezultat firesc modificari serioase in relatiile pe care le aveti si mai ales in cele cu prietenii. Daca alegeti sa plecati din tara este de la sine inteles ca va exista o despartire, cel putin fizica intre voi si prietenii vostri. Din pacate anul 2017 nu este foarte bun pentru a va face prieteni noi, iar aceia dintre voi, poate ,mai tineri sau mai dependenti de relatiile cu ceilalti, pot traversa o perioada in care sa se simta destul de singuri sau chiar imposibil de adaptat. Totusi trebuie sa va asumati acest lucru si sa va urmariti in continuare scopul.

Este posibil sa simtiti voi nevoia sa schimbati ceva in relatiile voastre, fara sa fie nevoie sa plecati undeva. Cei care urmeaza studii, de asemnea schimba cercul de prieteni, precum si cei care aleg o cale de evolutie spirituala si au sentimentul ca nu se mai regasesc in relatiile pe care le-au avut pana acum. Pot fi persoane care simt indepartarea voastra, nu o inteleg neaparat si ati putea chiar cauza suferinta. Pe lumea aceasta orice are o explicatie si nu este rau sa aveti un dialog cu cei care tin la voi si sa le explicati ca simtiti nevoia sa va regasiti altfel. Veti gasi poate maestri spirituali sau profesori care va vor indruma spre un orizont nou.

Va fi nevoie si aici sa vedeti pana unde mergeti alaturi de ei si de unde trebuie sa va vedeti de drumul vostru, singuri. Atata vreme cat nu treceti informatiile primite printr-un filtru al intelepciunii voastre personale, exista riscul ca la un moment dat, cine va ajuta, sa va si descurajeze si riscati, crezand orbeste in autoritatea cuiva, sa urmati un drum gresit. Dati importanta intereselor voastre si evitati capcanele care vin din relatii. Altfel, din pacate veti traversa o perioada in care simtiti ca prietenii nu sunt prieteni sau ca sunteti mintit ori poate chiar voi insiva s-ar putea sa fiti in situatia de a dezamagi pe cineva, motiv pentru care relatiile vor suferi modificari.

Nu recomand afacerile cu prietenii, nici calatoriile de grup, atentie la anturaj sau la drumurile pe care le faceti cu prietenii, sa nu va lasati pe mana unui sofer incepator. Este posibil sa va indragostiti, tradand un prieten, intelegeti cum, dar si invers. Probabil ca nu este foarte bine anul acesta sa asociati o noua relatie cu vechi prieteni. Un lucru este insa foate sigur. Drumul vostru si al unor prieteni, amici sau cunoscuti al vostri se vor separa in 2017. Probabil definitiv. Cum axa Destinului intra pe axa voastra, un alt drum pe care urmeaza sa il faceti si care devine foarte posibil este casatoria.

Daca sunteti deja casatoriti, acelasi Destin va hotari in cele ce urmeaza asupra relatiilor voastre. Atentie in mod special in preajma eclipselor din februarie si august 2017. Cum Karma se va pozitiona pentru un an si jumatate incepand cu 29 aprilie chiar pe zodia Varsatorului, acest lucru intoarce din trecut lectii neintelese, neparcurse corespunzator, greseli peste care ati trecut fara sa le reparati sau macar sa intelegeti in ce fel i-ati afectat pe ceilalti. Evident Karma poate aduce inapoi si ce ati facut bun, asa ca in functie de bagajul vostru, urmeaza o perioada cu destul de putina capacitate de manevra, cand este vorba despre o consecinta karmica.

Daca acum intelegeti lucrul acesta si simtiti ca sunteti in relatii nepotrivite, ca faceti ceva ce nu este bine cu viata voastra sau ca sunt oameni ce sufera din cauza voastra, timp de patru luni aveti posibilitatea sa va corectati, sa renuntati la obiceiuri toxice sau sa va cereti iertare, in felul acesta nu veti mai fi atat de zdruncinat de lectii pe care trebuie sa le invatati fara sa vreti, ca un copil ce nu vrea sa mearga la scoala, desi trebuie.

De aceea spuneam mai sus ca cei care inteleg de ce anul acesta trebuie sa plece la un drum, sunt cei care vor scapa de anumite constrangeri. Revenind la lucruri mai frumoase, este un an bun pentru casatorii sau cel putin Destinul va poarta spre aceste relatii. Cei casatoriti isi pot lasa partenerul de viata sa decida asupra familiei. Sotul sau sotia joaca un rol important, va ajuta, va bazati pe cel de langa, va vindeca sau va da sfaturi pe care trebuie sa le urmati ca sa va fie bine.

Nu ignorati ajutorul lor, cum nu ezitati sa le cereti ajutorul. Cei care insa au relatii subrede, este posibil sa treaca prin separari, divorturi, chiar procese. Destinul raspunde mai putin la liberal arbitru si cum el se afla pe teritoriul partenerului, va dau un sfat. Daca vi se cere in al doisprezecelea ceas sa faceti schimbari cu voi, chiar si constientizand ca sunt necesare, insa din lipsa de vointa nu luati in serios cerintele partenerului de viata, trebuie sa stiti ca din luna mai incolo riscati sa fiti parasit. In consecinta, nu dati vina pe Horoscop, ci folositi-va de el!

Citeşte şi  Horoscop 2017: Ce lecţii învaţă zodiile în anul ce vine

Peşti

2017 va aduce finalizarea unei etape karmice, ce a inceput in octombrie 2015, pe care unii dintre voi ati resimtit-o ca fiind destul de dificila sau poate multi inca nici nu ati inteles-o. Pana la 29 aprilie Karma se afla in continuare in zodia Pesti, incurcandu-va pe unii sa actionati asa cum ati dori.

Problema se pune pe cine sau pe ce dati vina? Aveti inca patru luni la dispozitie sa schimbati ceva in voi, mai ales daca in ultima perioada ati resimtit dezechilibre puternice in odihna, sanatate, stare emotionala sau poate unii dintre a fost nevoie sa urmati anumite tratamente. Eclipsele din luna februarie va pot edifica si in mod special pe aceia dintre voi ale caror probleme vin dinspre relatia de cuplu sau chiar datorita absentei ei.

Tendinta fireasca este de a sta intr-o anumita ceata sau iluzie, daca vreti, in timp ce de fapt trebuie sa fiti concentrati si sa invatati ceva important. Cei care incearca sa trateze sau sa vindece o problema de pe un palier superior, spiritual vorbind, pot simti ca sunt adevarati magicieni. Sunteti nascuti in zodia credintei, insa fie ati ocolit, fie ati fost ocupati, fie lipsiti de concentrare asupra credintei din luna mai incoace si inca pana la 15 februarie. Se intampla asta pentru ca trebuie sa aveti mai multa vointa, chiar atunci cand simtiti ca nu o aveti si sa vedeti mai departe decat o faceti in mod obisnuit.

Nu va abandonati credintele atunci cand nu intelegeti ceva sau cand sunteti nedreptatit, ci faceti un efort sa priviti dincolo de intelesul superficial al unei probleme. Mergeti mai des sa va rugati, caci zic ca va va ajuta sa va echilibrati. Unii Pesti nu simt nevoia sa se raporteze la nimic superior si acum este perioada in care se simte cel mai acut ca v-ati oferit tot orice v-ati dorit, mai putin hrana pentru suflet. Aveti putere de decizie, faceti cum vreti, dar lipsa voastra de protective si starea de agitatie se datoreaza si unui gol spiritual. Cei care nu v-ati abandonat niciodata credinta, insa, va conectati mai greu in aceasta perioada sau este posibil sa faceti greseli sau chiar pacate, cu toate ca stiti lectiile pe dinafara, iar asta inseamna slabiciune.

Atentie mare! Atentie si cei care cotesc la 180 de grade spre alte religii sau idei filozofice. Este o perioada a extremelor si extremele nu va definesc, doar va depersonalizeaza. Am pomenit de contextul spiritual, ca sa ma leg de faptul ca Destinul fiind deocamdata pe axa voastra, este greu fara o credinta si niste valori spirituale puternice, sa intelegeti cu adevarat de ce vi se intampla anumite lucruri. Chiar daca se spune ca sunteti nascuti in zodia sacrificiului de sine, chiar si acest sacrificiu trebuie dozat in asa fel incat sa nu ramaneti niciodata fara energie. Daca se intampla asta, deveniti nociv pentru ceilalti, pentru aceiasi, poate, pe care i-ati hranit mai mult decat era cazul.

Atunci cand Destinul se afla pe casa partenerului de viata sau a relatiilor voastre este important sa cereti ce aveti nevoie celuilalt sau sa luati decizii atunci cand dezechilibrele exista datorita relatiilor. Poate fi vorba de o schimbare de strategie de viata. Totul depinde de cat de atent sunteti la psihologia celuilalt. Anul debuteaza cu nevoia de a va face ordine in viata, dar si cu o stare de confuzie legata de alegerea celei mai potrivite directii in care trebuie sa mergeti. Totusi exista o energie importanta de care trebuie sa va folositi si sa nu lasati timpul sa treaca fara sa actionati atunci cand simtiti ca trebuie sa rezolvati ceva.

Este probabil ca unele directii sa para blocate, insa dupa jumatatea lunii februarie si mai apoi din luna mai incolo incepeti sa va luminati. Poate asteptati o suma de bani mai mare sau doriti sa faceti o investitie sau sa vindeti o proprietate. De asemenea este posibil sa va parvina o mostenire sau un castig mai mare de la partenerul de viata. Putem vorbi si de obtinerea unor drepturi din partaje daca sunteti in situatia pomenita mai sus, adica va despartiti de cineva, sot, sotie sau partener de afaceri.

Pana la 11 octombrie ar trebui sa incasati aceasta suma, deci trebuie sa faceti toate demersurile necesare, beneficiind de o casa a banilor proveniti din alte surse decat salariile foarte bine aspectata, pentru a va rezolva problemele financiare. Probabil trebuie sa va implicati, chiar sa faceti schimbari in activitatile voastre independente menite sa va sporeasca veniturile si profiturile. Daca aveti ceva de vandut nu asteptati sa va caute cumparatorii, ci intrati pe toate canalele necesare sa facilitati aceasta vanzare. Pe cale legala sau amiabila puteti recupera bani pe care i-ati dat cu imprumut si nu i-ati mai vazut inapoi de ceva vreme.

Obtineti credite, castigati bine, poate nu ramaneti cu bani in plus, dar macar reusiti sa va echilibrati balanta si sa dormiti linistiti, ca ati scapat de datorii. Pot exista in 2017 situatii neprevazute care necesita bani pe care nu ii aveti pusi deoparte. Chiar si in aceste situatii, apeland la anumiti cunoscuti veti reusi sa fiti imprumutati si sa treceti cu bine de momentele critice. Nu sunt bine aspectate actiunile ilegale, ci puteti doar obtine drepturi corespunzatoare progresului vostru. Incheiati contracte profitabile, mai ales ca incepand cu 29 aprilie se schimba ceva in activitatea voastra profesionala.

Este un an foarte bun pentru schimbari de directie profesionale, dar mai ales pentru cei care aleg sa mearga pe o cale independenta. Cei angajati, cresc si ei, insa pot avea intre 15 februarie si 10 noiembrie ceva probleme de relationare cu cei care ii conduc. Poate chiar asta insa, facptul ca nu va mai doriti sa fiti condusi, mai ales cand incepeti sa sesizati ca principiile altora contravin politicii voastre de viata, va va impinge spre schimbare. Datorita presiunii unei autoritati, sef, tata, patron sau chiar stat, simtiti ca vreti sa va exprimati altfel, ca vreti sa fiti mai liberi si veti avea puterea sa puneti acest plan in aplicare.

Cei care conduceti un numar mai mic sa mai mare de persoane, fiti atenti la decizii si comportament. Aveti tendinta de a fi extremisti, azi buni, maine nemilosi. Evident sunteti inregistrati ca atare. Se poate intampla ca datorita schimbarilor din viata voastra sa schimbati stilul de conducere la 180 de grade.

As zice totusi ca poate fi un semn de slabiciune sa va aratati alfel atat de brusc. Daca intampinati blocaje in a merge mai departe sau mai sus in profesia voastra, desi vreti asta si va simtiti pregatiti, din 11 octombrie incepe o perioada excelenta pentru a invata, a va pregati profesional, a da anumite examene sau a obtine o serie de grade.

Asadar din toamna mergeti la scoala si ma refer aici mai mult la studii superioare sau care au legatura cu aspiratiile voastre. Puteti face schimb de experienta in afara granitelor tarii. Puteti pleca definitiv din tara, daca asta va doriti sa Destinul va poarta intr-acolo, fie el si cel relational. Evolutia voastra spirituala vine tot prin invatare si cunoastere si puteti incepe in acest an sa daruiti oamenilor regasindu-va intr-o ocupatie noua, din chemarea pe care abia acum o constientizati, chiar daca este foarte diferita de tot ce ati facut pana acum.

Daca sunteti atenti la eliberarea karmica de care va povesteam mai sus, va revizuiti slabiciunile, greselile, pacatele sau reusiti sa va iubiti intai pe voi si apoi pe ceilalti, 2017 aduce revelatii, schimbari de viata spectaculoase, eliberare din orice gen de penitenta ati fost pana acum. Sanatatea este un capitol important in 2017, mai ales pentru cardiaci, oameni in varsta sau femei care doresc sa dea nastere unui copil.

Sanatatea devine o problema pentru adultii care nu isi gasesc de lucru si care stiu ca au acest capitol de rezolvat, dar datorita sustinerii financiare a parintilor sau a patenerilor de viata s-au culcat pe o ureche. Exista o paralela intre munca si sanatate, cu atat mai mult ca sunteti nascuti intr-o zodie a carei menire este sa-i ajute pe ceilalti prin ce stiti voi sa faceti cel mai bine.

Cine nu-si gaseste de lucru, primeste de lucru si este posibil sa fiti solicitati fie sa va ingrijiti de rude de care nu are nimeni cum sa aiba grija, fie de voi insiva. In2017 este mai bine sa munciti, decat sa va plangeti de mila si spun asta, chiar daca nu toata lumea intelege ce legatura are una cu alta. Totusi amintesc de acel proverb „N-am timp sa mor” care este edificator pentru cei care isi gasesc scuze ca munca este de prisos atunci cand nu le lipseste nimic. Atentie pentu cei cu probleme medicale la eclipsele din februarie si august.

Sursa: Astrostar.ro