HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: Se anunţă o vară cu relaţii adulterine

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: Celebrrul astrolog a realizat previziuni complexe pentru fiecare zodie în 2017. RomaniaTV.net vă prezintă ce se întâmplă cu Gemenii în acest an.

RomaniaTV.net
29 mart. 2017, 08:02
HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: Se anunţă o vară cu relaţii adulterine

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU GEMENI: Intrati in anul in care puteti realiza, finaliza sau incepe ceea ce doriti atata vreme cat reusiti sa va comutati starea si gandirea pe o vibratie doua tonuri mai sus, sa fiti pozitivi si optimisti. Stiu, sunteti, dar nu in totalitate si nu cu toata lumea sau mai bine zis, puteti fi simpatic cu toata lumea, dar mai putin cu voi insiva. A doua conditie pentru un an 2017 pe care sa il tineti minte ca fiind unul remarcabil bun, este sa fiti creativi de-a lungul urmatoarei bucati din calea vietii si sa aveti inspiratia sa schimbati ceva, cand simtiti ca va blocati. O schimbare de traseu, sport, dans, calatorii, sa faceti ceva ce nu ati mai facut, sa va luati o bicicleta sau sa incercati sa schiati pentru prima oara. Sigur, nu toate odata, dar ideea ar fi sa pasiti intr-o lume noua, oricare vreti voi si credeti ca va place. Trebuie sa va placa, nu sa dea bine in ochii societatii in care traiti. A treia conditie, dar nu depinde in totalitate de voi, este ca norocul de a gasi o persoana potrivita in viata voastra, fie acea persoana iubit, iubita sau prieten ori mentor sau poate chiar medic, poate scoate ce-I mai bun din voi. Cu alte cuvinte, nu exclud varianta unor terapii, in cazurile in care problemele medicale sau emotionale au fost cele care v-au trimis in ultimii ani in stari ce au trecut granita banalelor indispozitii.

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU 2017: Cei care au relaţii subrede, este posibil să treacă prin separări, divorţuri, chiar procese 

Apropo de starea pozitiva, se spune ca asa cum simti la miezul noptii la trecerea dintre ani, asa esti tot anul. Ma rog, mai mult sau mai putin exagerat. Voi ar trebui sa faceti un efort in plus, deoarece sunteti una din zodiile nefavorizate de trecerea Soarelui prin Capricorn, asa incat nu de putine ori se intampla sa nu fiti cei mai veseli meseni de Revelion. Poate incercati anul acesta sa faceti un efort. Sa fiti mai odihniti si sa lasati grijile la o parte.
Referitor la sanatate, in jur de 15 februarie se termina o perioada destul de lunga, inceputa prin 2012 pentru unii, pentru altii si mai demult, de travalii din punct de vedere medical, atat in ceea ce va priveste, cat si poate legat de cei dragi. Cum spuneam mai sus, poate gasiti leacul, solutia sau se produce un declic in mintea voastra. Din cauza pozitionarii axei Taur Scorpion pe axa caselor sanatatii, de multe ori, problemele voastre de sanatate sau ale celor dragi, capata in imaginatia si scenariile voastre finalitate morbida. Chiar si in conditii critice, anul 2017 este legat de transformarea voastra, avand in vedere ca din 11 octombrie sanatatea este teritoriul cel mai bine aspectat, atat in sensul vindecarii, cat si in sensul purificarii de nucleul acelui rau care a adus in viata voastra in ultimii ani, fie probleme medicale, fie o ipohondrie care nu v-a lasat sa va bucurati cu adevarat de viata. Este adevarat ca intre februarie si octombrie perioada este relativ neutra, nici buna, nici rea si vorbesc aici atat pentru cei care au acum ceva probleme, cat si pentru cei care lucreaza in domeniul medical, care pana pe 15 februarie trebuie insa sa fie atenti la actul medical dintr-o paleta intreaga de motive.

Este un an in care atat femeile cat si barbatii Gemeni pot deveni parinti. La fel, mentionez ca dupa 15 februarie sanatatea este mai buna. Insasi copilul care va fi conceput sau care se va naste, se incadreaza in perioada cea mai favorabila vietii voastre, va va ajuta, va va stimula si poate schimba in bine directia voastra. Acelasi lucru este valabil si pentru cei care deja au copii. Este bine sa va ocupati de ei, caci deciziile luate anul acesta pentru copiii vostri pot da roade minunate in viitor. Chiar si cei care au avut probleme in relatia cu copiii, depasiti tensiunile si va impacati.

Cristina Demetrescu horoscop 2017: Capricornii vor avea parte de o mulţime de schimbări

Cu toate acestea, cei care sunt casatoriti nu au un an usor si nici nu sugerez acest an ca fiind cel mai bun pentru nunti. Nu fortati, daca nu sunteti siguri ce vreti si deopotriva, nu raspundeti la presiuni, daca sunteti la fel sunt nehotarati. Fie ca apar presiuni din partea partenerilor de viata in lipsa asumarii voastre de responsabilitati, ce-I drept ma refer mai mult la barbatii Gemeni, fie ca voi sunteti cei care nu mai faceti fata tensiunilor partenerului, cert este ca mariajele sunt intr-un test astral pana in decembrie. La acest lucru se adauga faptul ca mariajele devin ca niste casute a caror usa sau geam o uitati deschisa si pe acolo intra orice energie va poate viola intimitatea. Este sectorul astrologic pentru care merita sa va rugati sau sa schimbati strategia de viata, ca sa il protejati. Sunt situatii in care lucrurile nu mai merg, nu se mai pot gasi solutii si se ajunge la divort sau despartire. Casatoria este sub presiune din 2014. Nu este obligatoriu ca sotii sa nu se intealeaga sau sa faca lucruri incompatibile cu mariajul. Se pot intelege perfect, dar voi, Gemenii sunteti impovarati cu grijile sau problemele sotului sau sotiei. Oare de ce? Problemele lor sunt si ale voastre. Este in menirea voastra sa ajutati, sa ingrijiti, sa treceti poate prin procese sau alte tensiuni ale partenerului vostru.

Aici apare o problema. Aveti o casa a iubirii extrem de frumos aspectata. 2017 este despre regasire si iubire si visare. Gemenii singuri si in cautare sunt norocosi si trebuie doar sa aiba o stare pozitiva ca sa poate vibra in felul in care o alta persoana va poate simti. Daca va doriti iubire, veti avea iubire. Puteti intalni iubirea chiar si departe de casa, la nunti, petreceri, evenimente, strainatate, teatru etc. O gasiti atunci cand va distrati, radeti sau beti un pahar de vin si uitati de Geamanul carcotas din voi.
Dar…apare problema care a aparut anul trecut la vecinii vostri de Zodiac, Taurii. O casa a casatoriei cu probleme, griji, apasatoare si o casa a iubirii solara, benefica si simpatica, face ca multi Gemeni sa fie tentati sa fuga de responsabilitatile de acasa spre relatii adulterine, care nu mai sunt deloc benefice. Daca mariajul a ajuns la final, nu-i  deloc nemaiintalnit, dar daca doriti sa va bucurati cel putin pentru urmatorii 12 ani de energia benefica a iubirii sau a unei relatii sanatoase, aveti rabdare si nu faceti sandvis intre casatorie si o noua relatie.

HOROSCOP 2017. Astrologul Cristina Demetrescu: Urmează o perioadă complicată pentru România

Pana la 29 aprilie suferiti sau nu in procese de mutare, schimbare de casa sau constructie. N-ar fi rau sa rezolvati anul acesta, sa nu va prinda sfarsitul anului cu investitii neterminate. Apar ceva probleme financiare din noiembrie incolo. Cei care nu au avut probleme legate de casa au fost mai degraba preocupati de familie, parinti, insa dupa inceputul lunii mai se schimba ceva in preocuparile voastre si deveniti mai dornici de cunoastere, invatare cursuri, fapt ce va va ajuta foarte mult sa va detasati de tot felul de probleme. Va spuneam mai sus ca incepeti ceva nou, poate chiar persoanele pe care le veti cunoaste anul acesta va vor insufla gustul pentru ceva anume sau va vor inspira. Totusi cea ce invatati are si o miza extem de serioasa, avand in vedere ca din 11 octombrie apar schimbari majore de serviciu si ocupatie, pentru care probabil aveati nevoie de aceste cursuri. Va reorientati multi dintre voi, spre noi domenii, probabil acelea in care va regasiti cel mai bine . Si din acest punct de vedere anul se finalizeaza cu bine.

O serie de actiuni pe cale legala, pentru cei care sunteti implicati procese se pot termina anul acesta, dar cei care nu aveti asa ceva pana acum, nu cautati neaparat cu lumanarea dreptatea in justitie, ci poate pe un palier superior, iertand.