HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: Trigonul Neptun Jupiter şi planetele retrograde îţi influenţează destinul. Ce anunţă astrele din martie

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU. Celebrul astrolog a realizat horoscopul anual pentru fiecare zodie în parte. În martie, este rândul Peştilor să-şi afle previziunile.

RomaniaTV.net
11 mart. 2018, 06:30
HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: Trigonul Neptun Jupiter şi planetele retrograde îţi influenţează destinul. Ce anunţă astrele din martie

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU PEŞTI.  Inca de la inceputul anului, Uranus intra in miscare directa, pregatindu-si iesirea din semnul Berbecului, acolo unde tranziteaza din martie 2011, astfel incat intre 15 mai si 6 noiembrie, pot spune ca va puteti recapata linistea si stabilitatea sau cel putin ii puteti pregati terenul pentru urmatorul an. Uranus este o planeta agregat cu „un manual complicat de folosinta”. Sunt convinsa ca nu toti ati stiut sa va descurcati inginereste in ultimii 7 ani, motiv pentru care, actionand de la sine, a creat instabilitate, teren nepropice pentru a prinde radacini undeva, v-a dat mereu sentimentul ca nu apartineti unui loc sau unei relatii, ca nu va regasiti cu adevarat intr-o ocupatie, ca orice incercati sa planificati se da peste cat ai clipi, datorita unor schimbari ce tineau de viata voastra sau de altii, ati traversat situatii la care nu v-ati fi gandit niciodata ca se poate ajunge, intrebandu-va uneori daca Universul are ceva cu dvs. sau daca ceva pe lumea aceasta are logica. Datorita retrogradarii, Uranus va reintra in semnul dvs., pana in 2019, cand va va parasi definitiv pentru 84 de ani, in data de 6 martie 2019. Ce este important sa stiti despre Uranus sau cum sa va imprieteniti cu el pe ultima suta de metri? Este extrem de util acest lucru, mai ales ca pe ultimele grade ale Berbecului actioneaza mai intens ca niciodata, fortandu-va sa invatati ceva din vizita lui. Este o planeta a noului, a viitorului, puteti invata lucruri noi si cu cat sunt mai tehnice sau complicate, cu atat Uranus devine mai prietenos. Uranus doreste sa va invete sa fiti utili societatii si sa faceti planuri pe termen lung, descoperind domenii de activitate in care angajamentele dvs. sa nu fie centrate pe interesul personal, ci pe felul in care sunteti de ajutor celorlalti. Altruismul, implicarea civica, constiinta colectiva sunt specifice lui Uranus. Ajungem si la constiinta spirituala. Cand Uranus arunca cu pietre? Atunci cand faptele nu se bazeaza pe deplin pe constiinta de Sine. Fiti atenti ca actiunile personale sa nu lezeze pe cei din jur, ganditi global, la nivel mare si planurile dvs. vor fi incununate de succes. Astrologia, numerologia sunt stiinte uraniene. Cei care se simt atrasi de astel de cunoasteri, pot invata si astfel vor vibra pe lungimea de unda a acestei planete turbulente, in aparenta.

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU MARTIE 2018: Mărţişorul aduce surprize pentru toate zodiile. Cine are noroc, cine ghinion

Intrarea lui Uranus in Taur pentru urmatorii 7 ani, acolo unde se afla segmentul banilor castigati prin munca dvs, sigur ca poate bulversa putin stabilitatea financiara, insa aveti posibilitatea sa transformati asta intr-un avantaj in ceea ce va priveste. Inca din 2018, Uranus va forma aspecte frumoase cu Saturn aflat mai bine ca oricand pentru urmatorii doi ani si jumatate, intr-o pozitie culminanta, influentand pozitiv cariera si rolul dvs. social. Timp de o luna intre 14 august si 14 septembrie, aceste planete aflate in trigon, adica cel mai armonios aspect astral, va vor ajuta sa gasiti cai revolutionare de crestere profesionala, financiara si progres. Lasati-va provocati, fiti pregatiti de schimbare, sursele dvs. financiare nu vor mai fi aceleasi. Nu trageti cu dintii de atasamente pe care le considerati sigure, dar nesatisfacatoare. Nu mizati pe castiguri peste noapte, caci la fel veti pierde banii. Mai degraba alegeti sa munciti singuri, invatand ceva nou, fara sa va legati de cineva anume, dar conectat la ideea ca faceti bine ceea ce faceti si atunci fiecare zi va veni cu venituri, ce-i drept fluctuante, dar in functie de planurile dvs., va aduce exact atat cate veti avea nevoie.

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: Karma pe casa bolilor lungi, ce se întâmplă în casa banilor. Aveţi grijă la pericolele care apar

Aveti grija la inceput de an sa nu va indatorati foarte tare, mizand pe niste castiguri, de genul vanzare de casa, terenuri sau castiguri ce pot proveni de la partenerii de viata. Anul este foarte bun din punct de vedere financiar pana la 8 noiembrie, dar cu conditia sa va lasati putin liberi de constrangeri, rate, credite si investitii uriase, asa, pentru spor. O perioada mai buna pentru a investi si anume ma refer la cei care doresc o locuinta, vine dupa 16 noiembrie , aspect util un an si jumatate. Nu incepeti mai multe lucruri de odata. Concentrati-va pe inchiderea unor datorii, bucurati-va putin de o relaxare financiara, deoarece, asa cum am mentionat mai sus, viata dvs. se poate schimba si aveti nevoie sa nu fiti legati de tot felul de obligatii. Pentru cei care doresc sa isi recupereze banii din anumite imprumuturi pe care le-au oferit, e bine sa faceti acest lucru, de asemenea pana iese Jupiter din Scorpion, pe 8 noiembrie. Perioada este buna pentru valorificarea unor proprietati prin vanzarea lor, iar pentru cei care tin mortis sa isi ia un credit, il vor obtine. Bani vin si din partea partenerilor de viata, castiguri substantiale care schimba perspectivele dvs. asupra vietii. Bucurati-va de ei, nu-i numarati doar si apoi ii puneti la saltea. Fiind Berbeci, este bine de stiut ca ideile dvs. pot fi mereu iluminatoare, asa ca folositi-le si negociati cu care impartiti viata, cum puteti utiliza mai bine acesti bani. Din august pana in septembrie, Venus, micul noroc, va avea o traiectorie mai lunga datorita retrogradarii sale intre 5 octombrie si 15 noiembrie, tot aceste doua case astrologice amintite mai sus, casa casatoriei si a parteneriatelor. In aceeasi nota, septembrie, octombrie, decembrie inseamna inca odata bani sau ajutor pentru definitivarea proiectelor legate de obtinearea unor bani, dar pentru ca august si noiembrie Venus sta pe casa opusa, inseamna ca acesti bani pot proveni din nunti, daca va casatoriti, de la partenerul de viata, descpagubiri din procese, castiguri din asocieri, recuperare de bano, mosteniri.
De asemenea, Jupiter, desi jucand rolul de Cornul Abundentei, din punct de vedere financiar, va ajuta, dar la inceput de an, realizand tensiuni cu axa destinului poate determina ratarea unor oportunitati, iar pe cei care nu se stiu corecti, ii cam pune sa isi plateasca datoriile, cumva. Nu va permite sa mergeti mai departe, pana nu inchideti aceste datorii. Ianuarie cere multa atentie din acest punct de vedere.
Inca de la inceputul anului exista o putere foarte mare de a schimba ceva, la acest aspect contribuind si temuta Luna neagra care intra pe casa carierei impreuna cu alte planete, plus Saturn. Chiar daca simtiti ca relatii voastre cu sefii sau cei care au puterea de decizie asupra dvs. se strica, acest aspect este exact scanteia care va poate ajuta sa luati deciziile pe care le-ati tot amanat. Un fel de „tot raul spre bine”. Dvs. stiti mai bine ce mai puteti tolera si ce nu. Pentru cei care tintesc spre o pozitie superioara acolo unde muncesc in momentul de fata, pana in 6 august cat sta Luna neagra pe casa carierei, se pot ciocni de persoane ostile, insa daca isi merita pozitia, dupa luna august nu-i mai opreste nimic. Intre 20 martie si finalul lunii mai, apar conflicte interioare mari, lipsa de rabdare, razvratire impotriva unor autoritati, parinti care hotarasc inca pentru dvs sau iau decizii impotriva dvs, conflicte periculoase cu sefii. Sunteti razboinic si vreti sa rasturnati un sistem. Totusi nu uitati sa luati in calcul si varianta de e deveni independent. Poate tocmai de aici apare problema, lipsa dvs de independenta. Poate unii veti dori sa actionati pe cineva in instanta, poate chiar Statul, pentru incalcarea unor drepturi. Am uitat sa va spun, dar Uranus amplifica spiritual dvs. revolutionar. Probabil aveti dreptate, poate este nevoie de un pionier ca dvs. sa spargeti ghiata, dar in cele mai multe cazuri ar fi bine sa nu va concentrati asupra obtinerii unor despagubiri financiare, ci pe faptul ca timpul este mai pretios decat banii si ca nu prea este timp de razboaie inutile, ci de a gasi resurse personale de a o lua de la capat, construind ceva mai temeinic si prin aportul propriu.

HOROSCOP APRILIE 2018: Zodii care îşi schimbă viaţa radical în luna următoare

 
Obstructiile pentru crei care au parasit tara din 2014 incoace dispar inca de la finele lui 2017, dar chiar pentru toti cei care sunt plecati, sa zicem ca perioada de incercare ia sfarsit. Totusi in februarie, mai este un mic obstacol, mai ales in partea a doua a lunii. Atentie la sanatate tot atunci, poate este bine sa evitati unele calatorii in afara tarii, dar si incecari de tot felul peste granita.
Din 18 aprilie avem de-a face cu un eveniment extraordinar ce se intampla o data la 50 de ani. Kiron, asteroidul ghid intra exact in zodia dvs., deschizand un nou ciclu kironian, tranzit ce ne arata mereu ca putem invata din propriile greseli sau slabiciuni. Acolo unde ne simtim vulnerabili, putem fi de fapt cei mai puternici. Kiron sta anul acesta pana pe 26 septembrie si pentru zodiac Berbec inseamna in primul rand un ajutor, dar care nu vine neaparat din situatii comode, iar in al doilea rand inseamna momentul in care Berbecul atinge acel nivel de intelepciune care sa ii permita luarea unor decizii, explorand tot felul de opotunitati pe care pana acum nu le-a simtit. Odata cu iesirea lui Kiron din Pesti, eveniment ce se produce definitiv in 2019, Berbecii se elibereaza, se vindeca, scapa de anumiti dusmani.
2018 este anul in care Marte cel care va guverneaza va intra in retrogradare intre 26 iunie si 28 august, perioada in care actiunile dvs. se pot derula mai greoi spre deloc. La acest fapt se mai adauga si pozitionarea de doua ori, tot din pricina retrogradarii, ale aceluiasi Marte peste Nodul Sud Karmic, un alt tip de blocaj intre 12 si 21 iunie si 21,22 septembrie aspect ce se petrece in zona relatiilor cu prietenii, unde din 6 august mai intra un malefic si anume Luna Neagra. Inca din mai 2017 aveti Karma pe casa prietenilor, insa eclipsele de anul acesta din ianuarie, februarie, iulie si august, la care se mai adauga din iunie pana la sfarsitul anului doi malefici, Luna Neagra si Marte, aflati la un moment dat in pozitie critica de conjunctie intre ei si cu acest Nod Karmic, as zice ca in 2018 trebuie sa va selectati cu foarte multa atentie prietenii, pe cine va bazati, cui va destainuiti, pe cine asteptati sa va ajute sau in cine sa aveti incredere. Vorbim de prieteni, oameni care va promit ca va ajuta, pe care va bazati cheltuindu-va timp personal. Careurile cu Uranus aflate pe casa banilor ar interzice orice gen de colaborare financiara cu prietenii, pentru ca riscati sa intrati in povesti din care nu mai iesiti curand. Tranzitele proaste se refera la lipsa de protectie a dvs. in fata altora, a unor grupuri din care faceti parte, cei tineri, mare atentie la influete negative. Mergeti singuri in vacante, fara grupuri., anul acesta. Nu intrati in proiecte pe care nu le stapaniti sau nu le cunoasteti, crezand ca veti invata de la altii. Sigur ca veti invata ceva, insa uneori lectia pierderii increderii in oameni este atat de dureroasa, incat nu prea acveti niciun castig aici decat singuratatea. Uneori e bine sa ne pastram optimismul, naivitatea sis a ne conservam in momente neprielnice, facand altceva. De aceea exista acest Horoscop. Asa cum v-am spus si mai sus, e bine sa aflati anul aceste cum puteti progresa de sine statator.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 12-18 MARTIE: Visele se împlinesc pentru unii, coşmar la serviciu pentru alţii. Previziunile runelor

Destinul ramane pana pe 16 noiembrie pe casa iubirii si a copiilor. Simplist vorbind, dar si in functie de Karma fiecaruia, acest Destin ar trebui sa aduca Berbecilor realizari in acest plan, adica sa se indragosteasca si sa procreeze, bucurandu-se de tot ce presupune acest tranzit. Este insa segmentul unde vom avea eclipse, o eclipsa de Luna pe 31 ianuarie, o eclipsa de Soare pe 13 iulie si inca una tot de Soare pe 11 august. Trei eclipse in loc de doua, cate se produc de obicei, inseamna mult si pot afecta. Pot crea brese karmice prin care sufletele pereche sa se regaseasca, dar acestea sunt situatii rare. In plus din luna mai incolo, acest Destin formeaza careuri tensionate, iar Marte si Luna neagra ajung chiar, asa cum mentionam, mai sus in perioadele aferente, sa faca conjuncti cu Nodul Karmic. Este ca si cum, mai pe intelesul dvs., ati merge cu masina intr-o directie bine stabilita, pe drumul spre iubire sau o iubire noua si la un moment dat va loveste cineva din spate si cineva din laterala, posibil o iubire veche sau cineva cu care nu v-ati incheiat socotelile. Acest tablou are legatura cu planul sentimental. Ceea ce gasiti anul acesta nu este liber de anumite constrangeri, asa incat nu puteti actiona rapid, cum va sta in fire, ci trebuie sa va adaptati la conditiile Crucii Fixe, care incetineste procesele, analizand de la caz la caz situatiile in care sunteti. Se poate intampla ca atunci cand axa vietii sta pe axa Iubire-Prieteni, masinile care va lovesc din spate sa fie exact prietenii sau cunoscutii. Conjuncturi pe care nu le pot zugravi acum, caci pot fi multiple situatii, pot crea anumite tensiuni, iar dragostea va fi o floare rara pe care trebuie sa o culegeti atent, in conditii specifice, renuntand posibil la anumite atasamente personale. Daca vorbim de copii, atentie la sarcini, iar cand vine vorba de copii mai mari, atentie la anturajele lor, dar si atunci cand vreti sa le schimbati destinul mutandu-i la alte scoli sau renuntand la activitatile lor extrascolare, din diverse motive, analizati cu atentie, inainte de toate, ce presupun aceaste schimbari la nivel psihologic pentru copiii dvs.

Trigonul Neptun Jupiter va face receptori buni pentru o serie de mesaje extrasenzoriale. Ghidati-va dupa instinct. Daca aveti ceva de facut si nu simtiti confort, intrebati-va de ce? Dupa 8 noiembrie, atunci cand Jupiter Marele Benefic intra in Sagetator, pot spune ca incepe o perioada foarte buna, cel putin, pentru cei care vor mai mult, descoperiti bucuria de a calatori mai mult, invata mai mult sau altceva, dar si pentru cei care nu se mai pot limita la explicatii pragmatice, cautand adevarul dincolo de granita normalului. Din noiembrie pana aproape de sfarsitul anului urmator se deschid cai de vindecare si rezolvare a unor blocaje pentru cei care sunt plecati din tara, rezolva probleme de acte, de serviciu, se pot casatori, atii poate vor dori sa plece de acum incolo, sa exploreze, nemairegasindu-se intr-un context profesional in tara natala, poate chiar politic. Trasatura aceea uraniana de revolutionar nu va va scoate pe toti in strada, dar veti protesta cum veti putea schimbandu-va viata.