HOROSCOP Cristina Dumitrescu DECEMBRIE 2017: Cine îşi găseşte marea iubire, cine intră în depresie

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre cum va fi finalul anului 2017 pentru fiecare zodie. 

RomaniaTV.net
15 nov. 2017, 13:34
HOROSCOP Cristina Dumitrescu DECEMBRIE 2017: Cine îşi găseşte marea iubire, cine intră în depresie

HOROSCOP CRISTINA DUMITRESCU DECEMBRIE 2017:

Berbecii sunt obositi de ceea ce fac, sunt obositi de munca. Sanatatea ar fi in pericol pentru cei care nu dau importanta mesajelor care sunt transmise de organismul lor. Si-ar dori sa evadeze, dar nu prea mai au timp.

Taurii s-ar putea sa aiba parte de furtuni in paradis. Nu dau dovada ca au invatat sa iubeasca neconditionat. Nu este foarte bine pentru ei.

Gemenii se bucura de succes pe plan personal. Sunt femei care pot ramane insarcinate, mari iubiri. Dar mare atentie ca nimeni nu stie mai bine decat Geamanul sa umble pe o autostrada cu dublu sens.

Racii sunt linistiti, se bucura de anumite realizari financiare, de anumiti bani pe care ii au in momentul de fata sau probabil de una dintre achizitii.

Leii sunt centrati pe personalitatea lor, sunt putin centrati in aceasta perioada. S-ar putea sa ii faca pe ceilalti sa sufere. Vor exista consecinte pentru ca nu se gandesc la asta. Putin mai multa precautie.

Fecioara este critica, este nervoasa, este pusa pe un ideal de a schimba Universul pentru ca ele sa se simta bine. Nu este perioada lor optima. Cu toate acestea, Fecioarelor le merge bine finaciar si s-ar putea sa fie cazul sa isi schimbe locul cand nu se mai regasesc unde se afla.

Balantele sa nu amane ce au de facut. Este sanse vietii lor aceasta luna septembrie. Daca nici acum nu iau deciziile care trebuie luate, nu o mai fac niciodata. Trebuie sa faca de unele singure, fara ajutor de la nimeni. Mari decizii pe ultima suta de metri.

Scorpionii par neintelesi, desi ei sunt siguri pe ceea ce fac. Se duc inainte, nu vad, nu aud, sa vedem ce urmeaza.

Sagetatorii isi doresc luna de pe cer, desi au greutati in sensul acesta. Se lupta cu morile de vant si intr-un final reusesc. Asta se face cu un mare consum energetic din partea lor.

Capricornii au succes chiar in ciuda greutatilor, de sanatate, legale, dusmani care se pot pune in calea actiunilor lor. Insa sunt pe cai mari si sunt puternici. Schimbari in viata Capricornilor. Sa se pregateasca!

Varsatorii parca nu isi invata lectiile. Fac din nou aceleasi greseli, spun lucruri trasnite, lumea incearca sa consilieze ce se intampla in vietile lor cu Varsatorii.

Pestii isi fac inamici chiar incercand sa faca bine. O mare lectie de viata pentru Peste, sa invete sa ajute doar atunci cand trebuie si cand le este cerut acest ajutor, a spus Cristina Demestrescu.