Horoscop: Cu ce bărbat poţi clădi un viitor, în funcţie de zodia lui

Bărbaţii fug încotro văd cu ochii atunci când aud de responsabilităţi sau sunt puşi în faţa unor situaţii complicate, aşa că nu îţi va fi foarte uşor să clădeşti un viitor cu bărbatul pe care îl iubeşti, dacă nu te asiguri că amândoi sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

RomaniaTV.net
16 apr. 2014, 08:01
Horoscop: Cu ce bărbat poţi clădi un viitor, în funcţie de zodia lui

Ai putea crede ca totul este foarte usor, din moment ce exista comunicare intre voi, insa poti avea surprize neplacute. Daca vrei sa cladesti un viitor alaturi de barbatul pe care il iubesti, este foarte important sa tii cont si de ce zic astrele.

Citeste horoscopul si afla cu ce barbat poti cladi un viitor, in functie de zodia in care s-a nascut.

Berbec

Cu acest barbat lucrurile ar trebui sa fie destul de clare de la inceput. Nu te astepta sa se schimbe de la o zi la alta, iar daca este genul de barbat caruia ii place sa copilareasca, iti va fi greu sa-l convingi sa se aseze la casa lui. Pentru a putea avea un viitor cu el, trebuie sa-i spui ce avantaje i-ar aduce acest lucru si sa-l asiguri ca nu ar trebui sa-si faca griji de nimic. Berbecul nu fuge de responsabilitati, dar nici nu se grabeste sa si le asume.

Citeşte şi Horoscop: Cele mai bune trucuri pentru a-i stârni interesul, în funcţie de zodia lui

Taur

Taurul este un barbat hotarat si puternic, iar odata ce si-a pus in cap un lucru, il va face. Desi pretinde ca nimic nu ar putea sa-l raneasca, in esenta este sensibil si are nevoie de siguranta emotionala. Daca-i oferi tot ce are nevoie, va invata sa te pretuiasca si va avea grija sa nu-ti lipseasca nimic. Impreuna puteti cladi un viitor lipsit de griji.

Toate combinaţiile posibile între zodii. Şanse de fericire în relaţia de cuplu, în procente

Gemeni

Desi pare genul de barbat mereu pus pe distractii si pe glume, te poti baza pe el atunci cand ai nevoie. Daca vrei ca relatia cu el sa fie una de durata, trebuie sa stii cum sa te comporti. Nu-i scoate mereu in fata care ar fi obligatiile lui si nu insista prea mult asupra unui subiect. Daca gasesti o cale sa va intelegeti, poti avea un viitor alaturi de el.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.