Horoscop: Cum afectează Mercur retrograd toate zodiile

Dacă simţi că eşti din ce în ce mai agitată în ultima vreme, nu faci faţă deadline-urilor şi nimic nu îţi merge bine, află că Mercur e retrograd. Până pe 22 decembrie, el e vinovatul de tot stresul tău zilnic, pe care îl vei resimţi mai ales de Sărbători. Află cum îi vii de hac în funcţie de zodie!

RomaniaTV.net
12 dec. 2017, 09:55
Horoscop: Cum afectează Mercur retrograd toate zodiile

Berbec

Te revolţi împotriva tuturor, căci te-ai săturat de atâtea sarcini suplimentare, pe care nu le poţi duce la bun sfârşit. S-ar putea să ai parte de câteva conflicte la locul de muncă şi nimeni să nu îţi ia apărarea. Fii mai atentă la cei care pretind a-ţi fi prieteni.

Citeşte şi Horoscop Mariana Cojocaru. Cât de creative şi intuitive sunt zodiile în anul 2018 VIDEO

Taur

O persoană dragă din familia ta are mari probleme de sănătate, iar tu îţi doreşti nespus să îi fii alături. Nu îţi stă gândul la muncă, nici la petreceri şi parcă nici nu mai aştepţi ca altădată Sărbătorile. Tot ce îţi doreşti este ca cei dragi ţie să fie sănătoşi. Ai răbdare! Soarele de decembrie va răsări şi pe strada ta.

Citeşte şi HOROSCOP: Noroc în dragoste, succes în afaceri şi grămezi de bani. Cinci ani de succes pentru aceste zodii

Gemeni

Mercur retrograd îţi dă peste cap toate planurile de vacanţă pe care le aveai, prin urmare ţi-ai pregătit bagajul degeaba, căci nu pleci nicăieri. În viaţa ta au intervenit mici probleme administrative, care te împiedică să îţi desfăşori activitatea după bunul plac. Ai grijă cum le rezolvi!

Află cum va fi influențată zodia ta de Mercur retrograd pe clickpentrufemei.ro.