HOROSCOP: Cum afectează Soarele în Săgetător zodiile

De astăzi, Soarele intră în zodia Săgetător, ceea ce înseamnă curaj, optimism şi schimbare pozitivă în viaţa nativilor. Săgetătorul este un spirit liber, un aventurier, aşa că e bine să fii deschisă către noi oportunităţi şi să laşi în urmă tot ce ţi-a provocat suferinţă.

RomaniaTV.net
23 nov. 2017, 09:55
HOROSCOP: Cum afectează Soarele în Săgetător zodiile

Berbec

Îţi faci planuri de călătorie pentru o minivacanţa ce bate la uşă. Ce-i drept, ai nevoie de puţină relaxare, aşa că nu ezita să profiţi de o excursie de zile mari. Cheamă-i pe cei dragi alături şi reîncarcă-ţi bateriile, căci te aşteaptă multe proiecte în care va trebui să te implici în totalitate.

Citeşte şi Horoscop amoros pentru anul 2018: cele 3 zodii care vor trăi intens

Taur

Nu prea ai chef de muncă şi parcă te-ai săturat de tot ce te înconjoară. Ţi-ai dori să îţi schimbi meseria, însă acum nu e cel mai potrivit moment. Influenţa zodiei Săgetător asupra ta se va resimţi abia după data de 2 decembrie, când tensiunile cu cei din jur se vor diminua.

Citeşte şi Cele mai atrăgătoare semne zodiacale. Tu pe ce loc eşti?

Gemeni

Ştii să îţi trăieşti viaţa la maximum şi, asemenea nativului Săgetător, faci din orice zi o mare petrecere. Nu îţi baţi capul cu problemele uzuale şi consideri că orice necaz are o rezolvare. Firea ta expansivă îi inspiră şi pe cei care te privesc.

Află cum sunt afectate celelalte zodii pe clickpentrufemei.