Horoscop: Cum ai murit într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodia ta

Multe persoane cred că reîncarnarea există, iar noi am trăit alte vieți, înainte să ajungem cine suntem astăzi. Află cum ai murit într-o viață anterioară, în funcție de zodie.

13 oct. 2014, 10:49
Horoscop: Cum ai murit într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodia ta

Berbec

Tu ai revenit pe pământ, după o viață plină de introspecții, limite, responsabilități și chiar robie. Din cauza greutăților prin care ai trecut atunci, nu te mira dacă simți o dorință de răzbunare inexplicabilă. Cel mai probabil, ai trăit viața unui artist neîmplinit sau a unui filosof. Ai avut un zbucium interior care nu te-a lăsat să fii fericit și ți-ai vărsat deseori durerea în droguri și băutură. Ai murit din cauza unei supradoze.

Citeşte şi FOC şi APĂ? Compatibilitatea în relaţia de cuplu în funcţie de elementele care vă guvernează zodiile

Taur

În viața anterioară ai fost pasionat de știință și univers și ți-ai petrecut timpul încercând să deslușești mistere. Nu ai fost deloc interesat de bunuri materiale, iar plăcerile fizice erau, din punctul tău de vedere, doar pentru mediocri. Ai murit lovit de fulger, în timp ce studiai ploaia.
 
Gemeni

Tu ai dus o viață săracă din punct de vedere spiritual și intelectual și ai fost interesat doar de bunurile materiale. Nu ai fost bogat, dar nu te-ai dat înapoi de la nimic din ce ai crezut tu că te-ar putea umple de bani. Ai murit spânzurat, după ce ai fost condamnat pentru că ai încercat să otrăvești un rege.

Citeşte şi Horoscop: Ce zodii să iubeşti şi de care să te fereşti, în funcţie de semnul tău astrologic

Rac

Tu ai trăit doar pentru plăceri carnale și nu ai vrut să îți asumi nicio responsabilitate. Toată viața ai fost însetat de libertate și nici cu banii nu ai dus-o foarte bine. Ai murit din cauza unei boli venerice.

Continuarea horoscopului pe Unica.ro.