HOROSCOP: Cum arată nunta perfectă în funcţie de zodia ta

Astrologia te poate ajuta să îţi organizezi nunta la care ai visat dintotdeauna. Iată ce te reprezintă, în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
13 apr. 2018, 07:47
HOROSCOP: Cum arată nunta perfectă în funcţie de zodia ta

BERBEC

Stilul tău este unul îndrăzneţ, impulsiv şi aventuros.

Şi cu siguranţă te gândeşti că le poţi avea pe toate odată. Aşa că, cel mai bine ţi se va potrivi o nuntă cu care îţi vei lăsa mască invitaţii. Urăşti aranjamentele demodate şi depăşite. Deci, pentru evenimentul vieţii tale cu siguranţă vei vrea ca şi cele mai mici detalii să fie la înălţime. Eşti încrezătoare în preferinţele tale, iar impactul va fi unul puternic.

TAUR

Astrele îţi recomandă să îţi primeşti invitaţii într-un stil cu totul autentic, clasic şi tradiţional.

Probabil ai visat la ziua asta încă de când erai mică şi cam ştii ce vrei. Pentru că eşti o fire romantică, vei vrea ca totul să fie senzual şi plin de pasiune. Doreşti ca meniul, florile şi muzica să reflecte simplitatea şi eleganţa. Calitatea va fi cea care va ieşi în evidenţă de-a lungul întregului eveniment. Vei avea o petrecere de dimensiune medie, în stil tradiţional.

Citeşte şi Zodiile care nu scapă de divorţ nici dacă se leagă cu lanţuri de partener

GEMENI

Nu eşti o fană a lucrurilor tradiţionale.

Tu eşti o persoană vibrantă şi atentă, aşa că vei veni cu idei extraordinare pe care oaspeţii tăi le vor aprecia. Firea ta liberă va dori varietate, aşa că tema nunţii va fi una inspirată de instinctele şi starea ta. Vei avea o nuntă la care se va vorbi mult, dar care va fi presărată şi cu multă distracţie şi momente de divertisment. Dj-ul, masa şi invitaţii vor face totul!

Citeşte continuarea pe Eva.ro.