HOROSCOP: Cum cucereşti inima lui, compatibilitate şi ce să nu-i faci, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Vrei sa-ti maresti puterea de seductie? Astrele se ofera sa-ti dea un ajutor. Afla zodia persoanei care te intereseaza si citeste cum sa-i cuceresti inima.

04 mai 2014, 07:00
HOROSCOP: Cum cucereşti inima lui, compatibilitate şi ce să nu-i faci, în funcţie de zodie

Horoscop Berbec

Daca vrei sa atragi un „berbec” trebuie sa-i arati ca poti fi independent, indraznet, spontan. Admira curajul si puterea la o persoana de sex opus. Adora provocarea, prin urmare, daca ii opui rezistenta, cucerirea i se va parea mai interesanta, ceea ce il va stimula si nu va renunta prea usor.
Zodii compatibile: Rac, Balanta.

Horoscop Taur
Persoanele calme, afectuoase, vesele, carora nu le este teama sa-si arate sentimentele prin sarutari, mangaieri si alinturi sunt pe placul celor nascuti in aceasta zodie. Taurul se ataseaza  de o persoana linistita, care are nevoie constant de sprijinul si ajutorul lui. Este gurmand si nicaieri nu se simte mai bine decat departe de oras, la munte sau la marginea marii.
Zodii compatibile: Leu, Scorpion.

Horoscop Gemeni
Daca istetimea te caracterizeaza, ai sanse sa atragi atentia unui nativ in zodia Gemenilor. Asta pentru ca accepta foarte greu o relatie in care rutina isi face simtita prezenta. De aceea, le va placea sa ghiceasca mereu ce mai pui la cale. „Geamanul” va aprecia mai mult o persoana cu care are multe in comun.
Zodii compatibile: Sagetator, Fecioara.

Horoscop Rac
Cei nascuti sub semnul Racului prefera un partener care sa le asigure mult confort si care sa aiba grija de ei ca un parinte. Trebuie sa faci Racul sa se simta iubit  si apreciat pentru ceea ce face
Zodii compatibile: Capricorn, Balanta.

Horoscop Leu
Daca vrei sa ajungi la inima unui  „Leu”, ai grija sa nu-i ranesti orgoliul. Vrea sa-i fie apreciate meritele si sa iasa in evidente. Odata ce l-ai cucerit, te va proteja mereu si te va complesi  afectiunea lui.
Zodii compatibile: Scorpion, Varsator.

Continuarea pe Lyla.ro