HOROSCOP: Cum fac bărbaţii amor în funcţie de zodie

HOROSCOP: Ce poate fi mai complicat decât firea unui bărbat? Nu te îngrijora! Vei putea să-i descifrezi personalitatea cu ajutorul semnului zodiacal. Iată despre ce este vorba!

01 aug. 2014, 14:03
HOROSCOP: Cum fac bărbaţii amor în funcţie de zodie

Bărbatul Berbec are poftă de viaţă

Dacă iubitul tău este Berbec ai parte de o viaţă amoroasă plină de surprize. Nicio întâlnire nu seamană cu cealaltă şi parcă eşti din ce în ce mai îndrăgostită de gesturile lui tandre. Ai grijă, însă! Nu-i plac femeile fără iniţiativă. Pentru a-ţi rămâne fidel trebuie să-i oferi mereu atenţia cuvenită. Îi plac aprecierile şi recompensele “plătite” în avans.

Bărbatul Taur este pasional

Mai rezervat cu ceilalţi şi mai expansiv cu partenera de viaţă, bărbatul Taur ete extrem de energic în dormitor. Nu-i place rutina şi este dispus să experimenteze oricând noi metode pentru a-şi satisface partenera. Mai are şi un dar râvnit de multe femei: este foarte versatil în pat.

Bărbatul Rac, un romantic incurabil

Îţi plac bărbaţii timizi, pasionali şi visători? Aşa sunt Racii, mereu în slujba dragostei. Câteodată îşi schimbă dispoziţia ca vremea: acum tună, acum este un tot un zâmbet! Are noroc cu sensibilitatea şi romantismul cu care suplineşte aceste ieşiri.

Bărbatul Gemeni este altruist

Bărbatul Gemeni nu te sufocă şi nici nu te obligă să faci ceea ce nu-ţi place. Este un tip haios, gata să te facă să depăşeşti orice obstacol. În câteva cuvinte, preludiul cu un bărbat în zodia Gemeni este unul de poveste. În relaţia de cuplu îţi acordă toată încrederea de care ai nevoie. Fii atentă însă, căci stăpâneşte atât de bine arta conversaţiei, încât poate să-ţi zică şi câte o minciună.

Bărbatul Leu este protector

Născut sub semnul Soarelui, bărbatul Leu are calităţi de lider. Este frumos, inteligent şi foarte inventiv. Odată ce şi-a găsit jumătatea, i se va dedica întru totul. În pat joacă rolul de bărbat protector. Partea întunecată a personalităţii sale iese la suprafaţă prin impulsivitate, invidie şi orgoliu. Tu trebuie să fii cea care lasă garda jos, căci nuface compromisuri.

Bărbatul Fecioară este atent la detalii

Cel mai sensibil bărbat al zodiacului, un tip meticulos, corect şi iubitor: acesta este reprezentantul din zodia Fecioarei. În pat este extrem de pasional. Face parte din categoria celor care iubesc rutina şi se simt bine dacă-şi încep ziua la fel. Are nevoie de o femeie răbdătoare şi urăşte trădarea. Este chibzuit şi atent. Persoana iubită va fi pe primul plan atât timp cât va face dragoste cu partenerul ori de câte este nevoie.

Bărbatul Balanţă este plin de farmec

Dacă eşti îndrăgostită de un bărbat din zodia Balanţă, ai grijă, căci nu suportă monotonia! Nu-i este deloc greu să-şi arate afecţiunea, este optimist şi pus pe glume, dar nu face decât ce are el chef! Are calităţi de şef. Dacă se ceartă cu partenera, cu siguranţă o partidă bună de amor va şterge toate supărările.

Bărbatul Săgetător este visător

Este genul de om care vede doar partea plină a paharului şi rar e supărat. Îi place să-şi răsfeţe partenera cu felul de jocuri sexuale şi adoră să facă dragoste în locuri mai puţin obişnuite. În viaţa de zi cu zi este prietenos şi sincer, poate un pic cam prea ameţit. Îi place flirtul, de aceea se numără printre cuceritorii zodiacului.

Bărbatul Capricorn este introvertit

Cine a iubit un bărbat Capricorn ştie cât este de greu să-i ajungi la inimă! Pentru că este timid, se lasă cu greu prins de mrejele dragostei. Ca să se simtă în largul lui, spune-i că este atractiv şi inteligent. Este calm şi-şi ascunde sensibilităţile. Pentru el, familia este importantă, de aceea adoră întâlnirile cu rudele. Un minus: este foarte cheltuitor!

Bărbatul Scorpion, amant desăvârşit

Dragoste cu năbădăi! O trăieşte fiecare femeie care are acasă un bărbat Scorpion. Pentru că este şi posesiv, şi tandru, şi loial! Dacă i-ai greşit, aşteaptă-te la răzbunare chiar şi peste zece ani, căci nu uită. Orgoliul lui este nemăsurat şi urăşte minciuna. Este deştept, amuzant, dar poate fi şi foarte supărăcios. Este amantul desăvârşit al zodiacului.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro