Horoscop: Cum îl faci să regrete că v-aţi despărţit, în funcţie de zodia lui

Te-ai despărţit de iubitul tău, dar îţi doreşti să-l faci să simtă ce înseamnă să "apreciezi o persoana cu adevărat, abia după ce nu mai face parte din viaţa ta"?

10 iul. 2014, 07:59
Horoscop: Cum îl faci să regrete că v-aţi despărţit, în funcţie de zodia lui

La inceput, el poate fi multumit de alegerea pe care a facut-o si poate trece mult timp pana sa isi aduca din nou aminte de tine, mai ales daca va avea si foarte multe tentatii in jur. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa te inchizi in casa si sa suferi, poti apela la cateva tehnici prin care sa-i arati ce a pierdut si sa-l faci sa regrete ca v-ati despartit, iar astrele iti vin in ajutor la acest capitol.

Citeşte şi HOROSCOP. Ce pereche ţi se potriveşte în funcţie de luna în care te-ai născut

Asadar, afla cum il poti face sa regrete ca v-ati despartit, in functie de zodia in care el s-a nascut:

Berbec

Indiferenta este cea mai buna arma pentru a-l face pe Berbec sa regrete ca v-ati despartit. Incearca sa frecventezi locurile in care stii ca este si el si arata-i cat de bine te simti in compania altor barbati. Poarta haine atragatoare si fii mereu zambareata, in acest fel se va intreba ce este atat de minunat in viata ta incat sa nu-i mai dai atentie tocmai lui.

Taur

Taurul este dependent si posesiv, insa in momentul in care a decis sa renunte la relatie, nimic nu-i mai poate schimba parerea. Tot ce poti sa faci este sa-i arati ce a pierdut, insa va fi necesar sa depui ceva efort. Ai grija ca el sa afle cat de gospodina si harnica esti si in mod sigur va regreta ca v-ati despartit.

Citeşte şi HOROSCOP: Limbajul trupului în funcţie de zodie

Gemeni

Trebuie sa-i demonstrezi ca lumea nu s-a oprit la el, iar tu ai foarte multe activitati planificate pentru perioada urmatoare de timp. Transmite-i un mesaj prin intermediul prietenilor sau incearca sa te asiguri ca el vede cat de bine te distrezi. Mergi la petreceri? Isi va dori sa fie la bratul tau, sa se distreze impreuna cu tine.

Citeşte continuarea pe Ele.ro