Horoscop: Cum îl impresionezi în pat, în funcţie de zodia lui

Ieşiţi împreună de ceva timp, dar încă nu aţi ajuns la momentul cel mai important? De multe ori, noi, femeile, avem tendinţa să ne facem tot felul de griji care nu îşi au rostul. Din dorinţa de a-l impresiona pe cel din faţă noastră, uităm câteva detalii importante.

15 iul. 2014, 08:19
Horoscop: Cum îl impresionezi în pat, în funcţie de zodia lui

Lucrurile sunt foarte simple pentru barbati, iar daca vrei sa-ti impresionezi iubitul, trebuie sa afli ce isi doreste acesta in pat. Astrele iti vin in ajutor si iti dezvaluie cateva informatii care in mod sigur te vor ajuta sa-l dai pe spate, la propriu.

Asadar, afla ce trebuie sa faci in pat ca sa-l impresionezi, in functie de zodia in care el s-a nascut:

Berbec

Berbecul este foarte grabit si neatent la detalii, iar daca vrei sa-l impresionezi in pat, trebuie sa inveti sa-l „controlezi”. Fii stapana pe situatie, arata-i ca stii ce vrei de la un barbat in pat si fii lipsita de inhibitii. Pozitiile sexuale demne de filmele pentru adulti in mod sigur il vor da pe spate si isi va dori mai multe momente cu tine.

Citeşte şi Astrologie: Darul Ursitoarelor în funcţie de ziua în care te-ai născut

Taur

Taurul este foarte pasional in pat si in mod sigur isi doreste sa se bucure cat mai mult de o partida de sex. Daca vrei sa-l impresionezi, demonstreaza-i ca esti intr-o conditie fizica foarte buna si pregateste-te pentru o noapte intreaga de sex. Savureaza fiecare moment si arata-i cat de mult il doresti.

Citeşte şi De ce ne plac nativii din Scorpion: Lucruri pentru care îi iubim

Gemeni

Barbatul Gemeni este foarte vorbaret chiar si atunci cand este in pat. Inchide-i gura, la propriu, aratandu-i cat de grozav poate fi sexul cu tine. Joaca-te putin cu el, provoaca-l, incita-l si ofera-i placere cu portia, in mod sigur va fi innebunit dupa tine si isi va dori sa nu se mai termine partida de sex.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.