Horoscop: Cum îl poţi face să fie mereu al tău, în funcţie de zodia lui

Vrei să rămâi cu el până la adânci bătrâneţi şi să aveţi o relaţie perfectă? Trebuie să ţii cont de câteva detalii care te pot ajuta să ai relaţia pe care ţi-o doreşti.

RomaniaTV.net
28 oct. 2013, 10:44
Horoscop: Cum îl poţi face să fie mereu al tău, în funcţie de zodia lui

In functie de zodia in care s-a nascut, astrele te pot ajuta sa afli ce sa faci si ce sa nu faci, pentru a-l tine cat mai mult timp langa tine:

Berbec

Doar prima etapa a relatiei i se pare interesanta si tocmai din acest motiv se poate dovedi a fi infidel. Cu el trebuie sa fii capabila sa aduci mereu ceva nou, sa improspatezi relatia cum s-ar zice. Este foarte important sa nu se plictiseasca si sa nu considere relatia cu tine ca fiind o corvoada. Daca vei reusi sa fii de fiecare data altfel, sa-l surprinzi, relatia va avea sanse sa dureze.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce fel de partener ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Taur

Desi este fidel si, odata indragostit de tine, iti va oferi tot ce are mai bun, barbatul Taur va incerca sa te domine. Daca va vedea ca il contrazici constant sau ca nu ii asculti sfaturile, isi va pierde interesul. Nu trebuie sa-l faci gelos, iar atunci cand vine acasa trebuie sa-i arati ce gospodina desavarsita esti, pentru ca barbatul Taur este obisnuit ca totul sa fie „ca la mama acasa”.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce zodii înşală cel mai des

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni isi pierde interesul destul de repede. In niciun caz nu vei reusi sa-l pastrezi daca esti o persoana anosta, rigida, conservatoare sau retinuta in a experimenta lucruri noi in pat. Cheia spre a-l pastra pe acest barbat este sa stii cum sa il surprinzi in permanenta. El trebuie incitat, socat cat mai des cu putinta.

Citeşte şi Horoscop: Ce secrete sexuale ascunde iubitul tău, în funcţie de zodia lui

Rac

Barbatul Rac vrea in permanenta dovezi de iubire de la partenera sa. Trebuie sa fii dispusa sa-i acorzi atentie mereu si sa te astepti la discutii interminabile la telefon. Este gelos si vrea sa ai ochi numai pentru el. Odata ce ai calcat stramb, iti va fi foarte greu sa-i recapeti increderea. Extremist prin definitie, asteapta de la femeia iubita sa il echilibreze.

Leu

Barbatul Leu apreciaza diversitatea si tocmai de aceea trebuie sa nu fi niciodata aceeasi. Nu-i place afectiunea in public si nu-i place cand vorbesti cu toata lumea despre relatia voastra. Daca vrei sa-l pastrezi langa tine, trebuie sa-i acorzi libertate, dar sa nu ajungi sa-i dai impresia ca ti-ai pierdut interesul pentru el.

Citeşte restul horoscopului pe Ele.ro.