HOROSCOP: Cum începe ziua perfectă pentru fiecare zodie

Fiecare zodie are zilele ei mai proaste sau mai bune. Uneori, sunt de vină astrele. Alteori, suntem de vină chiar noi, pentru că nu știm cum să ne bucurăm de fiecare clipă. Iată cum trebuie să înceapă ziua perfectă pentru fiecare dintre noi, în funcție de semnul nostru astral.

26 apr. 2017, 14:46
HOROSCOP: Cum începe ziua perfectă pentru fiecare zodie

Berbec

Nativilor Berbeci nu le prinde bine să lenevească în pat dimineața, nici măcar în weekend. Le face bine să fie activi de la prima oră și să facă ceva care să le ridice tonusul. Gimnastica, alergarea sau o plimbare pe jos îi ajută să își pună sângele în mișcare și să își recapete buna dispoziție. 

Taur

Persoanelor din această zodie le merge bine când adoptă o anumită rutină în fiecare dimineață și o respectă, indiferent de condiții. Spre exemplu, mai pot rămâne în pat vreun sfert de oră după ce se trezesc ascultând muzică și apoi pot merge la bucătărie să își prepare ceva delicios de mâncare.

Gemeni

Fiecare zodie simte nevoia să facă ceva dinamic sau energic dimineața, dar Gemenii au nevoie de stimulente sociale. Lor le place să deschidă televizorul pe un canal de știri, să consulte pagina de facebook și să vadă ce noutăți au mai apărut peste noapte. Abia apoi se dau jos din pat.

Rac

Nativii Rac trebuie să își înceapă ziua cu o limonadă sau cu o cafea lungă, cu un duș revigorant și apoi cu un mic dejun în familie. Nimic nu le face mai mare plăcere, decât să le pregătească celor mici ceva bun la prima oră a dimineții, dacă au copii.

Leu

Nativii Lei se trezesc mai greu, iar dacă se trezesc prost dispuși, toată ziua le merge prost. Dimineața au nevoie de ceva care să îi facă să zâmbească cu gura până la urechi. O glumă bună, un sărut din partea jumătății lor sau chiar o partidă de amor.

Fecioara

Nu fiecare zodie se gândește de la prima oră a dimineții să fie practică și eficientă ca Fecioarele. După ce deschid ochii, își fac imediat o listă cu prioritățile zilei, ca să nu le scape nimic, apoi se ocupă de igiena personală. Fecioarele stau mult timp în baie și se îngrijesc cu atenție să fie cât mai proaspete și sănătoase.

Mai multe detalii, pe libertateapentrufemei.ro