Horoscop: Cum înşală fiecare zodie. Nu te lăsa păcălită!

Iată cum îşi trădează semnele zodiacale partenerii şi ce înseamnă pentru ele infidelitatea!

18 feb. 2018, 11:18
Horoscop: Cum înşală fiecare zodie. Nu te lăsa păcălită!

BERBEC

Berbecul este foarte crud atunci când vine vorba de infidelitate.

Dacă îl prinzi că te-a înşelat, el nu va nega. În schimb, va spune: „Dragă, amândoi suntem adulţi, trebuie să înţelegi ceva, acea persoană e mult mai bună decât tine.” Când pur şi simplu eşti cu nervii la pământ, el va merge şi mai departe şi îţi va arăta o fotografie cu cea cu care te-a trădat. Apoi va vrea să te îmbrăţişeze şi îţi va spune că va avea grijă şi de tine.

TAUR

Taurul aproape că nu înşală niciodată şi este considerat cel mai loial semn zodiacal.

Dacă un Taur te înşală, înseamnă că s-a îndrăgostit de altcineva, nu e doar o scăpare sau o curiozitate. E ca şi cum s-ar căsători cu persoana cu care te-a trădat, cam atât de grav este. Dacă e infidel, s-a terminat cu voi!

GEMENI

Nativul din Gemeni te va înşela cu cineva din cercul tău apropiat de prieteni sau de oameni pe care îi cunoşti.

El vrea să stea la masă cu tine şi prietenii tăi şi să realizeze că a făcut sex cu mai bine de jumătate din femeile prezente acolo. Îi place acest lucru. Dacă eşti destul de norocoasă, partenerul tău din această zodie ar putea să nu te înşele deloc. Uneori, fanteziile sunt mai mult decât suficiente pentru el. 

RAC

Racul nu ştie cum să înşele şi îl vei prinde imediat.

Nici nu trebuie să-i verifici telefonul pentru a descoperi ceva. El îţi va spune accidental totul. Şi va suna ceva de genul: „E ciudat cum într-o singură zi un străin se poate transforma în iubit. Şi nu vorbesc despre tine apropo.” Racului nu îi place să înşele, iar atunci când o face, el caută o persoană specială. Până când nu o vor găsi, el nu va înceta să tot caute. 

Citeşte mai multe pe eva.ro