Horoscop: Cum îşi găseşte dragostea adevărată fiecare zodie

Căutarea dragostei adevărate este un proces complicat și, de multe ori, obositor - cum se face că tot timpul ai parte numai de eșecuri? Iată câteva sfaturi, în funcție de zodie, pentru a găsi partenerul de viață potrivit.

RomaniaTV.net
28 iul. 2016, 12:50
Horoscop: Cum îşi găseşte dragostea adevărată fiecare zodie

Berbec

Recunosti cu ușurință potențialii iubiți, dar nu iei întotdeauna măsuri. Indiferent de locul unde te afli, dă frâu liber intuiției tale. Lasă-l să te cucerească fără a te gândi la eșecuri, doar știi deja că sunt mari șanse ca relația asta să meargă.

Taur

Deși ești senzuală, nu ai tot timpul încredere în potențialul tău. Ultima relație te-a dărâmat complet, așa că îți rezervi timp să te recuperezi. Dar asta nu este cea mai bună idee. Ridică-te de pe canapea, îmbracă-te cu rochia care-ți place și reintră în joc. Iubirea este acolo, iar dacă cineva o poate atrage, aceea ești tu.

Gemeni

Atunci când un bărbat te privește intens este clar că l-ai atras. De multe ori te întrebi dacă nu cumva se uită la tipa blondă de lângă tine. Ei, bine, nu! Chiar tu ești aleasă și tot ce trebuie să faci este să răspunzi cu un zâmbet. Restul vine de la sine.

Rac

Niciodată nu amesteci afacerile cu plăcerea. Nu. De aceea te și temi să te gândești la colegul tău șarmant ca la un potențial iubit. Asta în ciuda faptului că el îți trimite semne clare că te place. Lasă-l să te invite la masă. Nu știi ce se poate întâmpla.

Leu

Dacă ai pus ochii pe cineva, nu aștepta să facă el primul pas. Găsește modul potrivit de abordare și treci la treabă. Bărbații adoră femeile îndrăznețe, iar tu știi cel mai bine să alegi partenerul potrivit. Rar dai greș.

Fecioară

Ești mai ginionistă în ceea ce privește găsirea partenerului ideal. De aceea este indicat să apelezi la ajutorul prietenelor. Întotdeauna o a doua opinie poate fi de folos.

Citeşte şi  HOROSCOP: Cum să îţi stimulezi starea de bine în funcţie de zodie

Balanță

Dacă există cineva care ți-a furat inima, nu mai pierde timpul analizând relația în cele mai mici amănunte. Lasă-te purtată de val și ai încredere că de data asta va fi bine. Cu cât mai puțin te temi, cu atât mai mult timp îți rămâne pentru a te bucura de iubitul tău.

Scorpion

L-ai văzut în fiecare zi, dar niciodată nu l-ai remarcat cu adevărat. Acum este momentul să îi acorzi mai mare atenție. Doar știi deja, Făt Frumos se poate ascunde acolo unde te aștepți mai puțin.

Săgetător

Dacă e un cuvânt care te poate descrie complet acela e „spontaneitate”. Tot ce trebuie să faci este să fii tu însăți în prezența lui și sigur îl vei cuceri definitiv. Cui nu îi plac persoanele pline de viață?

Capricorn

Nu preai ai încredere în întâlnirile cu persoane pe care nu le cunoști. Dar care e cel mai rău lucru care se poate întâmpla? Chiar dacă nu îți găsești alesul din prima, măcar vei avea companie câteva ore. Și apoi, nu știi de unde sare iepurele.

Vărsător

Adori să cunoști oameni noi, de aceea ești extrem de activă pe site-urile de socializare. Crezi cu tărie că dragostea adevărată se ascunde în spatele unui calculator și cel mai probabil nu te înșeli. Ai, însă, grijă, să nu dai oricui datele tale personale.

Pești

Ești o fire sensibilă și e normal să te temi de un eventual eșec. Ai nevoie de puțină încredere în tine. Mergi la cumpărături, relaxează-te. Acum zâmbește larg, iubitul tău trebuie să fie undeva aproape.

Află ce zodii sunt predispuse să înșele.