HOROSCOP: Cum îţi calculezi ascendentul şi ce spune el despre tine

Te-ai întrebat de ce două persoane născute în aceeaşi zodie pot fi diferite ca personalitate? Răspunsul este unul singur: ascendentul. Vezi ce este acesta, cum se calculează şi ce spune despre personalitatea ta.

13 sept. 2014, 10:17
HOROSCOP: Cum îţi calculezi ascendentul şi ce spune el despre tine

Ce este ascendentul în astrologie?

Ascendentul este semnul zodiacal care se ridica la răsărit în momentul naşterii tale. El se calculează ţinând cont de data, ora şi locul naşterii şi este la fel de important în astrologie ca şi semnul tău zodiacal – dacă eşti Capricorn cu ascendent în Berbec poţi să ai mai degrabă trăsături de Berbec decât trăsături de Taur.

În astrologie se consideră că ascendentul este masca pe care o purtăm în public, felul cum ne percep ceilalţi la primul contact. Dacă ţi se pare că cei din jur te percep greşit, asta se întâmplă pentru că ei văd de fapt ascendentul tău. 

Cum îţi calculezi ascendentul

Pentru a-ţi putea calcula ascendentul trebuie să-ţi cunoşti cu exactitate ora naşterii, ea fiind la fel de importantă ca data şi ca locul naşterii. Apoi nu trebuie decât să găseşti un calculator online, ca cel de aici. Introdu datele necesare şi ţi se va calcula ascendentul.

Ce spune ascendentul despre tine

Ascendentul în Berbec

Eşti ambiţioasă, hotărâtă, uşor agresivă uneori, impulsivă şi reuşeşti cam tot ce îţi propui. Îţi pierzi repede răbdare – un defect mare uneori – şi ai prostul obicei de a alerga după mai mulţi iepuri deodată fără a prinde niciunul. Te enervezi repede, sari imediat la ceartă, dar din fericire te calmezi la fel de repede şi nu porţi pică celor care te-au supărat. Eşti plină de energie şi te entuziasmezi repede.

Citeşte mai mult pe Unica.ro