Horoscop: Cum îţi ceri iertare de la fiecare zodie

Berbecul te iartă uşor dacă eşti sinceră cu el şi îţi ceri scuze, pe când Racul poartă pică ani în şir pentru o ceartă minoră. Vezi cum să-l împaci pe iubitul tău.

21 iul. 2015, 07:48
Horoscop: Cum îţi ceri iertare de la fiecare zodie

Leu

Orgolios şi cam cu nasul pe sus, Leul se ceartă doar de dragul de a se certa şi se supără uşor. Uneori merge prea departe şi scapă cuvinte urâte, după care nici lui nu îi vine să creadă cât de rău a fost. Chiar şi aşa, nu obişnuieşte să-şi ceară scuze. Dacă vrei să faci tu primul pas spre împăcare, cel mai bine este să te prefaci că nu s-a întâmplat nimic căci nu-i plac sentimentalismele şi discuţiile lungi despre sentimente rănite. Dacă funcţionează, poţi să faci haz de necaz strecurând şi un compliment în conversaţie.

Fecioară

E foarte supărăcios, încăpăţânat şi răzbunător. Dacă îl superi foarte tare s-ar putea să nu te ierte niciodată, iar dacă îl superi doar puţin să fii sigură că îi va luni de zile ca să uite. Cel mai bine este să-i trimiţi un mail lung în care să recunoşti că el are mereu dreptate, că ai procedat greşit şi că ai nevoie de el. Nu încerca să-i cumperi iertarea cu vreun cadou sau cu linguşiri. Nu este genul care să cedeze la aşa ceva şi nu vei face decât să-l superi şi mai tare.

Balanţă

Nativul din Balanţă obişnuieşte să dramatizeze orice situaţie. Când intră într-un conflict face din ţânţar armăsar până când celălalt nu mai poate să îndure şi de la o mică diferenţă de opinie se ajunge la al treilea război mondial. Răzbunarea lui preferată este tăcerea. Îţi întoarce spatele şi poate să stea luni de zile fără să vorbească cu tine dacă nu faci tu primul pas. Calea sigură către iertarea lui este un mesaj lung cu scuze şi poate un mic cadou simbolic, de exemplu un obiect de artă sau o carte.

Citeşte continuarea pe Unica.ro.