HOROSCOP. Cum îţi împobobeşti bradul de Crăciun în funcţie de zodie

Astrologii argentinieni te sfătuiesc să-ţi împodobeşti bradul de Crăciun în funcţie de zodia ta.

07 dec. 2014, 20:09
HOROSCOP. Cum îţi împobobeşti bradul de Crăciun în funcţie de zodie

Berbec

Eşti un semn de foc, plin de pasiune şi energie, puternic. Tot ceea ce este îndrăzneţ este ideal pentru tine! Aşadar, bradul trebuie să fie de dimensiuni considerabile, decorat cu ornamente roşii şi strălucitoare, aşa cum este zodia ta.

Taur

Te identifici foarte bine cu natura şi eşti o fire tradiţională. Preferi lucrurile discrete, delicate şi naturale. De aceea, un brad cu o formă cât mai simplă şi cu decoraţiuni speciale este o alegere perfectă pentru nativul tău.

Gemeni

Eşti o fire sofisticată şi uşor vanitoasă. Iar argintiul şi albastrul sunt două variante de culori ideale pentru semnul tău. O combinaţie realizată din aceste culori te ajută să decorezi un brad de Crăciun ca de basm.

Rac

Ferm, dar sentimental. Pomul de Crăciun trebuie decorat într-un mod tradiţional, pentru familistul din tine. Un brăduţ împodobit cu ornamente vechi, din „strămoşi”, te face să te simţi protejat.

Leu

Lumini strălucitoare pentru regele din tine. Culorile puternice, aprinse, neobișnuite pentru un brad de Crăciun te aduc în centrul atenției, ceea ce îți place la nebunie. Alege însă un brad impunător şi aşează-l la loc de cinste în casă.

Fecioară

Pentru că eşti o fire mai sobră şi dai dovadă de eleganţă, alege un brad calsic, delicat, fără exagerări. Iar când vine vorba de ornamente, alegele pe cele mai simple, cât mai originale.

Citeşte mai mult pe click.ro

Citeşte şi CRĂCIUN 2014. Tendinţe pentru decorarea bradului de Sărbători