Horoscop: Cum îţi strică iubitul sărbătorile de iarnă, în funcţie de zodie

Descopera ce sanse ai sa petreceti un Craciun linistit impreuna si sa va distrati de minune in noaptea de Revelion, in functie de zodia lui!

RomaniaTV.net
14 nov. 2013, 20:21
Horoscop: Cum îţi strică iubitul sărbătorile de iarnă, în funcţie de zodie

Berbec

Doresc sa fie intotdeauna in centrul atentiei asa ca s-ar putea sa iti dea batai de cap daca la petrecerea de Revelion interactionezi mai mult cu alti oameni decat cu el. Cum ii place sa fie rasfatat, ai face bine sa nu uiti sa ii cumperi un cadou pentru ca altfel nu vei avea liniste de sarbatori.

Taur

Comozi din fire, acestia prefera confortul de acasa in defavoarea petrecerilor salbatice, iar asta s-ar putea sa te scoata din sarite. Incearca sa discuti cu el din timp cu privire la planurile de sarbatori pentru a evita discutiile si certurile inutile.

Gemeni

Daca este nascut in acest semn zodacal, iubitul tau iti va da in mod cert batai de cap in perioada Craciunului. Extrem de activ din fire vrea sa o tina din petrecere in petrecere si nu este chibzuit deloc asa ca noul an va va prinde faliti.

Rac

Mamos din fire, te va scoate din sarite incercand sa te convinga sa va petreceti toata perioada sarbatorilor cu parintii lui. Nici toanele sale nu te vor ajuta sa te simti mai bine asa ca inarmeaza-te cu multa rabdare!

Leu

Nativii din zodia Leu sunt mereu in intarziere, mai ales daca iti faci planuri sa iesi in oras cu ei de Sarbatori sau sa mergi in vizita la familia ta. Leii adora sa fie mereu in lumina reflectoarelor, asa ca vor sa isi faca intrarea intr-un mod grandios, de neuitat, iar uneori acest lucru te poate pune intr-un con de umbra. Leii sunt generosi, iar asta reprezinta un plus, mai ales ca le place si sa organizeze petreceri, iar perioada Sarbatorilor este prilejul perfect pentru ca Leii sa se dea putin in spectacol. Iar daca iubitul tau Leu tocmai si-a achizitionat un joc nou pe calculator sau o consola de ultima generatie, ori un sistem audio de mii de lei, petrecerea de Craciun (la care isi va invita, evident, toti prietenii) este doar un pretext care il va ajuta sa iasa in evidenta in fata amicilor si sa se dea “mare”, cu naturaletea care il caracterizeaza.

Fecioara

Nativii din zodia Fecioara pot sa stea de vorba cu tine si cu invitatii tai de la petrecerea de Craciun (sau de la cina in familie, sau de la iesirea cu prietenii) toata seara si toata noaptea. Insa problema lor este ca vorbesc despre lucruri marunte, neinsemnate, iar tu ai nevoie de atentie, nu de “limbarita” lor. Daca iubitul tau este Fecioara, atunci cu siguranta stii cat este de ipohondru; asa ca mare grija la ceea ce mananca de Sarbatori, pentru ca de aici va incepe o pleiada de plangeri; se va gandi la fiecare bucatica de carnat si la fiecare sarmaluta pe care le-a mancat si care – crede el – i-ar fi dat stomacul peste cap, uitand ca a amestecat alcoolul (in exces, bineinteles), cu medicamentele pe care le lua pentru o durere de cap sau cu suplimentele de vitamine pe care i le-a recomandat medicul.

Citeşte mai mult pe feminis.ro