Horoscop: Cum o să mori, în funcţie de zodia ta

Pe Internet există tot felul de aplicaţii care pretind că ştiu când şi cum vei muri. Dintre acestea, majoritatea sunt inventate pentru distracţie şi nu au nimic de-a face cu astrele. Iată un horoscop care nu ştie când o să mori, dar îţi poate arăta cum o să mori în funcţie de zodia ta.

24 iul. 2014, 11:06
Horoscop: Cum o să mori, în funcţie de zodia ta

Berbec

Zodie aventuroasă şi plină de iniţiative, berbecul îşi va găsi sfârşitul destul de devreme, din cauza iresponsabilităţii de care dă dovadă uneori. Dacă este provocat, berbecul nu va ezita şi va demonstra tuturor că ţine piept oricărei situaţii şi că are destul curaj să facă orice. Asta poate fi o abordare potrivită în anii tinereţii, dar, după o vârstă, curajul nebunesc, provocările şi pariurile devin periculoase. Nu mai paria cu prietenii că poţi sări peste o maşină în flăcări şi nu te duce să-ţi faci un tatuaj într-un salon dubios, dacă ţii la viaţa ta.

Citeşte şi HOROSCOP. Ce fantezii sexuale au bărbatii în funcţie de zodie

Taur

Taurii sunt firi dificile şi se înţeleg destul de greu cu unii oameni. Toată această lipsă de interes pentru comunicare s-ar putea să le aducă moartea prematură. Dacă eşti taur şi ai trecut deja de vârsta primelor emoţii, nu te lua la ceartă cu vecinul de pahar, nu te contrazice cu un nativ din scorpion sau berbec şi nu insista că ai dreptate atunci când partenera ta ridică tigaia. Cel mai mare risc pentru tauri este să enerveze pe cineva atât de tare încât să-i împingă la crimă. Dacă vorbim despre partenerul de viaţă, după ani de zile în care ţi-a suportat mofturile şi kilogramele în plus, ai face bine să nu guşti din cafeaua de după ceartă.

Vezi şi Horoscop: Ce zeu te reprezintă, în funcţie de zodia ta

Gemeni

Nativii din gemeni sunt exact la polul opus de tauri: comunică prea mult. Faptul că sunt o zodie inteligentă şi creativă nu înseamnă că trebuie să piseze pe toată lumea cu ideile lor năstruşnice. În plus, firea lor duplicitară îi împinge deseori spre o viaţă dublă. S-ar putea ca gemenii să-şi găsească sfârşitul în urma unei gelozii bolnave a partenerului sau după ce au fost prinşi cu mâţa în sac de către un coleg mai instabil psihic.

Continuarea horoscopului pe Unica.ro.