Horoscop: Cum să alegi cadoul de Paşte perfect pentru fiecare zodie

Află cum să alegi cadoul de Paşte perfect pentru fiecare zodie.

RomaniaTV.net
27 apr. 2016, 11:57
Horoscop: Cum să alegi cadoul de Paşte perfect pentru fiecare zodie

Cadouri pentru zodia Berbec

Cadourile pentru un Berbec trebuie sa fie in general cadouri scumpe, de firma, de calitate. Nu este genul care sa considere ca doar gestul conteaza, va vrea un cadou care sa arate ca il apreciezi la adevarata lui valoare. Este un tip jucaus, care nu sta o clipa locului si caruia ii plac sporturile si inovatiile indiferent de domeniu.

Daca te gandesti sa ii iei orice fel de produs tehnologic inovator va fi in extaz. Dar fii atenta sa fie un aparat de marca, cu prestigiu. O alta idee ar fi cosmetice scumpe, caci ii place orice ii rasfata trupul si simturile. Culorile care i se potrivesc sunt rosu si negru, in caz ca vrei sa ii iei un obiect vestimentar.

Idei pentru cadouri: aparat de fotografiat, echipament sportiv, puzzle (daca esti in pana cu finantele), un parfum scump, o curea de piele, lenjerie sexy.

Citeşte şi  MESAJE DE PASTE 2016: Trimite şi tu URARI, FELICITARI DE PASTE 2016

Cadouri pentru zodia Taur

Este destul de pretentios in ceea ce priveste cadourile, asteptand sa fie cu adevarat surprins si bucuros de ceea ce primeste. Ii plac cadourile care demonstreaza ca este iubit. Caminul este important pentru el, deci orice fel de obiect de decoratiuni interioare de bun gust il va incanta.

O idee ar fi si cadourile romantice, precum inimioare, lumanari parfumate in forma de inima, o bijuterie. Vrea sa stie ca este pretuit si iubit, deci un astfel de cadou il va entuziasmna mai mult decat ceva de care avea nevoie. Este un gurmand, deci cu delicatese frantuzesti, o sticla de sampanie sau o cuti de bomboane fine belgiene sigur nu vei da gres. Daca te hotarasti sa ii cumperi un obiect vestimentar, orienteaza-te pe culoarea verde.

Idei pentru cadouri: bijuterii, pietre pretioase, lumanari parfumate, obiecte de decoratiuni interioare, un tablou de bun gust, cutie de bomboane belgiane, un sal, o jucarie de plus.

Citeşte continuarea pe ele.ro