Horoscop: Cum să cucereşti un bărbat, în funcţie de zodia lui

Dai dovadă de stângăcie atunci când vine vorba de bărbaţi? Descoperă câteva trucuri care te pot ajuta să cucereşti mai uşor, în funcţie de zodia lui!

RomaniaTV.net
12 ian. 2017, 08:18
Horoscop: Cum să cucereşti un bărbat, în funcţie de zodia lui

Capricorn

Capricornul tinde să fie foarte responsabil şi organizat, aşa că invită-l la un concert şi scoate-i din cap grijile. El va fi întotdeauna fermecat de femeile care ştiu ce îi place şi care fac tot posibilul ca el să se simtă bine şi să se relaxeze. Pentru el este foarte important să aibă alături pe cineva care să îl echilibreze.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte uşor de cucerit şi sunt extrem de sociabil. E suficient să îl duci într-un loc aglomerat, la o petrecere pe plajă sau un festival, unde să vă simţiţi cu adevărat liberi împreună. El va adora personalitatea ta distractivă şi va fi impresionat de modul libertin de gândire.

Citeşte şi  Horoscop: Top 5 zodii de bărbaţi de care să te fereşti

Peşti

Nativul din Peşti este foarte romantic şi sentimental. Ca să îl cucereşti va trebui să îi oferi totul, nimic fals, nimic ciudat, să îi arăţi cine eşti tu cu adevărat. Îi place să poarte discuţii lungi şi inteligente, să te privească în ochi şi să poarte o conversaţie uimitoare. Doar aşa îl poţi câştiga!

Berbec

Trebuie să fii sinceră dacă vrei să cucereşti un Berbec. Acestuia îi plac femeile ambiţioase, aşa că fii independentă, luptă pentru ceea ce îţi doreşti arătându-i că vrei să evoluezi în permanenţă. Dar nu îţi forma o imagine falsă doar pentru a-l impresiona, pentru că îşi va da seama la un moment dat.

Citeşte continuarea pe eva.ro