Horoscop: Cum să te răzbuni pe el dacă te-a părăsit, în funcţie de zodia lui

O despărţire nu poate fi deloc uşoară, mai ales că acela este momentul în care îţi dai seama că l-ai pierdut pentru tot restul vieţii pe cel pe care îl iubeai.

18 sept. 2014, 08:42
Horoscop: Cum să te răzbuni pe el dacă te-a părăsit, în funcţie de zodia lui

Chiar daca suferi enorm dupa o despartire, nevoia de a te razbuna este la fel puternica. Insa nu orice metoda de razbunare este buna, trebuie sa ai grija sa nu dai gres sau sa nu ajungi sa te faci singura de ras.

Astrele iti vin in ajutor si de aceasta data si iti dezvaluie cum sa te razbuni pe iubitul tau daca te-a parasit, in functie de zodia in care s-a nascut:

Berbec

Berbecii sunt foarte orgoliosi si sigur au motive intemeiate sa renunte la o relatie. Daca iubitul tau a ales sa te paraseasca, nu poti face nimic sa schimbi acest lucru, insa ii poti pregati o razbunare pe cinste. Iesi in oras cu cel mai bun prieten al sau! Se va enerva cumplit cand va auzi ca ai „tupeul” sa ramai in cercul sau. In plus, daca ramai in bune relatii si cu „fosta soacra”, atunci chiar isi va simti teritoriul invadat si se va enerva cumplit pentru modul in care te comporti dupa despartire.

Citeşte şi Schimbări mari în amor pentru toţi nativii: Ce se întâmpla toamna această, în dragoste, în funcţie de zodie

Taur

Taurii sunt foarte sensibili si nu sunt adeptii relatiilor pasagere. Chiar daca nu arata, ei au nevoie de siguranta emotionala. Daca iubitul tau a ales sa se desparta de tine, este clar ca nu mai avea parte de ce isi dorea in relatia cu tine. Cea mai buna razbunare este ignoranta. Sterge-l complet din agenda telefonica, de pe retelele de socializare sau din lista de messenger si vezi-ti de viata ta. Se va enerva cumplit cand va vedea cat de repede ai uitat de el.

Citeşte şi HOROSCOP: 8 zodii care se potrivesc perfect cu parteneri din acelasi semn zodiacal

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni adora sa epateze si sa fie in centrul atentiei, iar dupa o despartire se asteapta ca tu sa-i pici la picioare si sa-i ceri sa va impacati. Cea mai buna metoda de a te razbuna pe el este aceea de a-l face de ras de fiecare data cand ai ocazia. Prietenii lui te-au intrebat de ce v-ati despartit? Invoca tot felul de motive prin care sa-l faci sa pice prost in fata lor! Nu-i va prinde deloc bine.

Citeşte continuarea horoscopului pe Ele.ro.